HOT RIGHT NOW

Η Lucy Pinder είναι η πιο τίμια Αγγλίδα MILF

Το νέο της ημερολόγιο έρχεται να μας θυμίσει κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να θυμόμαστε.

Κανονικά, τη Lucy Pinder δεν θα έπρεπε να την ξέρεις. Κανείς δεν θα έπρεπε να την ξέρει. Είναι ένα από τα εκατοντάδες κορίτσια που ξεπήδησαν από την Page 3 της εφημερίδας Sun κι ακολούθησε τον κύκλο που ακολουθεί κάθε Αγγλίδα celebrity της μιας σεζόν: φωτογραφήθηκε για όλα τα αντρικά περιοδικά (και topless και εντελώς γυμνή και απ’ όλα), συμμετείχε σε ένα-δύο ριάλιτι και, πρακτικά, μετά δεν έκανε τίποτα άλλο.

Όλα αυτά, όμως, έγιναν πριν από δέκα σεζόν. Κανονικά, θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί όπως όλες οι υπόλοιπες.

Όχι, όμως. Η Lucy Pinder είναι εδώ και το παλεύει. Στα 33 της πλέον, έχοντας μπει για τα καλά στη MILFικη ηλικία, χωρίς να είναι πραγματικά όμορφη (εντελώς αγγλόφατσα), συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία των κοριτσιών που στην εποχή του Instagram δεν πολυφτουράνε. Ξέρεις, αυτές με τα τεράστια βυζιά, το υπερβολικό μακιγιάζ και την υπερβολική ευκολία στο να γδύνονται.

Συνεχίζει, επίσης, να βγάζει το ημερολόγιό της. Το κάνει με τιμιότητα και συνέπεια από το 2012 και το έκανε και φέτος. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το shooting του 2017.

Μη ρωτάς γιατί το έκανε από τώρα, Αυγουστιάτικα.

Μη ρωτάς γιατί βγάζει ακόμα ημερολόγιο. Μη ρωτάς ποιος αγοράζει ακόμα ημερολόγιο. H Lucy ήταν είναι και θα είναι Calendar Girl.

Μη ρωτάς γιατί επιμένει να χρησιμοποιεί τόσο πολύ Photoshop.

Μη ρωτάς μέχρι που μπορεί να φτάσει το στήθος της.

Αναρωτήσου μόνο αυτό: γιατί συνεχίζουμε να ξέρουμε τη Lucy Pinder.

Η μόνη απάντηση είναι ότι αυτή μας αναγκάζει να την ξέρουμε. Με την τιμιότητά της, τη συνέπειά της, τα ημερολογιάκια της και την τριπλή μερίδα σάρκας που μας προσφέρει. Δεν είναι θέμα του αν είναι ακόμα σέξι ή όχι. Σημασία έχει το ότι είναι εκεί. Κάθε χρόνο. Σαν τον Άι Βασίλη και τη φορολογική δήλωση. Η Lucy ξέρει καλύτερα απ’ όλες ότι η διάρκεια και η συνήθεια μετράνε περισσότερο από τα trendιng topics. Και ναι, την έχουμε συνηθίσει. Το έχει κερδίσει με το σπαθί της, το κορμί της και τα κορμάκια της.

Το καυτό καλοκαίρι του 2018 θα είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε και το επόμενο Calendar.