HOT RIGHT NOW

Η Μαρία Αντιμισάρη μας κάνει να θέλουμε να χορέψουμε ρούμπα

Η πιο σέξι –και χαμηλών τόνων- Ελληνίδα χορεύτρια συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους λόγους για να βλέπουμε Dancing with the stars.

Ένα ζευγάρι μπλε ελεκτρίκ μάτια, ένα υπέροχο σετ επιδέξια πόδια και ένα πλατύ χαμόγελο. Αυτό παίρνεις αν αναλύσεις την ουσία της Ηρακλειώτισσας απόφοιτης της σχολής Χημικών Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και βραβευμένης χορεύτριας που είναι μια από τις πλέον σταθερές αξίες του DWTS και η πιο εντυπωσιακή –μετά τη Δούκισσα Νομικού- γυναίκα στο πλατό.

Αν η Μαρία -που έχει χορέψει με παρτενέρ διαδοχικά τους Δημήτρη Βλάχο, Κώστα Μαρτάκη, Σπύρο Σούλη και, φέτος, τον Ησαία Ματιάμπα- είχε το αντίστοιχο πόστο στο Αμερικάνικο Dancing with the stars, θα ήταν ήδη και η ίδια σταρ με φωτογραφήσεις σε περιοδικά, δική της σειρά dvd γυμναστικής και εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες.

Πάντα με βάση το συνδυασμό ικανοτήτων (βλέπε βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς λάτιν χορών), φωτογένειας και sex appeal (που της βγαίνει αβίαστα, όσο και να παλεύει να το καταπνίξει).

Όπως ακριβώς συνέβη στην Ουκρανή Karina Smirnoff του Αμερικάνικου Dancing, το σώμα της οποίας η Μαρία και έχει δηλώσει ότι θαυμάζει. 

 

Αντίστοιχα στην Ελλάδα η Αντιμισάρη ‘εξαργύρωσε’ πενιχρά τη συμμετοχή της με την συμπαρουσίαση του «Εlatte» της Ράνιας Θρασκιά στον Ant1 και μια θέση κριτή στον διαγωνισμό Star Hellas. Στα οποία και τα πήγε μια χαρά.

Όσον αφορά τις φωτογραφήσεις, μπορώ να θυμηθώ μόνο μια ελαφρώς σέξι –μετά από μήνες ψήσιμο- στο Nitro και μια μόδα στο In Style. Αν και για το τελευταίο δεν φταίνε οι υπεύθυνοι των περιοδικών αλλά η ίδια που μόνο όταν την γνωρίσεις συνειδητοποιείς πόσο απελπιστικά χαμηλών τόνων είναι.

Τόσο που πείθεσαι ότι όντως δεν έχει πάρει μυρωδιά την γκέλα που έχει στο αντρικό φύλο. Την οποία πάντως σίγουρα δεν ξέρει να διαχειριστεί.

 

Σύμφωνα με την σελίδα της στο facebook η Αντιμισάρη, που ξεκίνησε από πέντε χρονών να κάνει ενόργανη και ρυθμική γυμναστική και μπαλέτο, είναι από το 2009 δασκάλα χορού και υπεύθυνη λειτουργίας της σχολής χορού Galena΄s Dance Studios στο Χαλάνδρι.

Κάτι που πραγματικά αποτελεί κίνητρο για κάθε άντρα να μάθει σάμπα, τανγκό, ακόμη και λαμπάντα. Ακόμη και αν ξέρει ότι μόνο οι χορευτικές του ικανότητες δεν αρκούν για να την εντυπωσιάσουν.

 

Στο μυαλό μου, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της έτερης καθηγήτριας λάτιν, Ευαγγελίας Αραβανή (που έχει φαινομενικά ένα ελαφρώς ψυχρό προφίλ Χιτσκοκικής ξανθιάς), το γεγονός ότι η Αντιμισάρη χορεύει λάτιν τόσο καλά, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι μέσα της κρύβει ένα ηφαίστειο πάθους. Κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο για τέτοια είδη χορού.

Ελπίζουμε ο αυθορμητισμός του φετινού παρτενέρ της, Ησαΐα Ματιάμπα, να της δώσει την αφορμή να μας δείξει λίγο παραπάνω από την προσωπικότητά της. Επίσης να κάνει καμία φωτογράφηση παραπάνω. Κρίμα είναι ένα τέτοιο πλάσμα να είναι αποκλειστική Ι.Χ. χρήσης.