HOT RIGHT NOW

H Megan Boone είναι κορίτσι για σπίτι

Δεν θα χρειαστείς πάνω από δέκα λεπτά βλέποντας το 'Blacklist' για να καταλάβεις ότι η μάνα των παιδιών σου ζει και εργάζεται πολύ μακριά από σένα.

Στην ανάλυση του με τους 25 πιλότους των σειρών που ξεκίνησαν φέτος στην Αμερική, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος στάθηκε για αρκετή ώρα στο ‘Blacklist’ χαρακτηρίζοντας το ταυτόχρονα κάτι που πρέπει να δεις, κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι που πρέπει να αγνοήσεις. Πάντα, με επιχειρήματα.

Ξεκίνησα τη σειρά, καταλαβαίνω τον Θοδωρή και για τις τρεις επιλογές, αλλά έχω και μια μικρή απορία: Γιατί δε μας μίλησες για την Megan Boone, κύριέ μου;

 

Υποθέτω γιατί την θέλει κι αυτός για τον εαυτό του. Αυτή είναι η Megan Boone. Το casual κορίτσι που στην πρώτη σκηνή της στη σειρά σηκώνεται από το κρεβάτι και τρέχει στο μπάνιο να ντυθεί (γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι και πολύ ντυμένη, έ;) και το οποίο σε αναγκάζει στιγμιαία να το δεις να βγαίνει απ’ το δικό σου δωμάτιο και να τρέχει στο δικό σου μπάνιο. Ωραίες, ευαίσθητες στιγμές. Μια καθημερινότητα με την Megan.

 

Αναμφίβολα, έχουμε δει κι έχουμε γράψει για πιο σέξι και εντυπωσιακά κορίτσια στο ΟΝΕΜΑΝ. Για παράδειγμα, το μοναδικό κοινό που έχει η Megan Fox με την Megan Boone είνα το μικρό τους όνομα. Και ότι σε μια πολύ αφαιρετική και μίνιμαλ βάση, είναι  και οι δύο όμορφες. Αυτό. Μέχρι εκεί. Ξέρεις γιατί;

 

Η πάλλευκη επιδερμίδα και το πρόσωπο της Boone είναι το διαβατήριο της για την εκκλησία. Από πότε έχουμε πρόβλημα με τα καλά κορίτσια για σπίτι; Δες την. Χαμόγελο για διαφήμιση οδοντόπαστας, χείλη άστα, μάτια και φάτσα οικεία από το μηδέν. Παναγιώτη Τόκο και φίλοι αναγνώστες, αγγίζουμε την τελειότητα.

 

Τα παιδιά στο Esquire την είχαν βάλει στο μικροσκόπιο ήδη μετά το ‘Sex and the City 2’ στο οποίο είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα δίπλα στην Carrie Bradshaw το 2010, αλλά και το περσινό ‘Step Up Revolution’.

Τελικά, τώρα που στα 30 η Boone πήρε τον μεγάλο ρόλο αυτόν της rookie στο FBI, Liz Keen, που συνεργάζεται αναγκαστικά με τον βαρώνο του εγκλήματος Raymond Reddington, εκεί στο Esquire τη φωτογράφισαν όπως της αρμόζει.

Ούτε πολύ προκλητικά, ούτε πολύ ξενέρωτα. Έκαναν τη φωτογράφιση που θα επιτρέπαμε στη μέλλουσα σύζυγό μας. Τόσο όσο. Το καλό είναι ότι από τη συνέντευξη δεν προκύπτει ότι η Megan είναι δεσμευμένη αυτόν τον καιρό. Ούτε ότι συζεί με κάποιον.

 

Η Megan είναι ενθουσιασμένη με το ‘Blacklist’ -ό,τι πιο λογικό στο σύμπαν- για έναν επιπλέον λόγο που την εκτοξεύει στα μάτια μας. Τη σειρά γράφουν οι θεοί που έγραψαν το ‘Friday Night Lights’, το οποίο λάτρεψε η ίδια και εμείς, άρα κοίτα πόσο ταιριάζουμε.

 

Επειδή όλοι θέλουμε δίπλα μας μια ψαγμένη γυναίκα, οι θεωρίες της Megan γύρω απ’ την τέχνη και το χρήμα την ανάγουν αυτόματα στο level ‘ψαγμένη-πολύ ψαγμένη’.

“Κάθε φορά που παίρνω έναν ρόλο ή που πληρώνομαι για την τέχνη μου, παίρνω το 10% του μισθού μου και το επιστρέφω στην τέχνη. Αγοράζω έργα τέχνης ή πηγαίνω σε μια παράσταση που δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά υπό άλλες συνθήκες. Άλλοι λένε ότι πρέπει να δίνεις το 10% των εσόδων σου στην εκκλησία. Εγώ τα δίνω στην τέχνη”.

Δεν ξέρω, το μόνο που θα μπορούσε να χαλάσει το ‘προξενιό’ με αυτό το κορίτσι από το Michigan είναι επιλογές σαν αυτό το ‘Welcome to the Jungle’, μια κωμωδία(;) στο πλευρό του Jean-Claude Van Damme. Ομολογώ ότι δεν το έχω δει και ότι οι κριτικές ήταν πολύ καλύτερες απ’ ό,τι περίμενα.

 

Τα βλέπεις; Σώζει και αυτά που δεν σώνονται η Boone. Κλείνουμε εισιτήρια και ερχόμαστε ΝΥ. Ούτε ο James Spader aka Reddington δεν μπορεί να μας σταματήσει.