HOT RIGHT NOW

Η μπουκιά & συχώριο κόρη του Ντάνιελ Μπατίστα

Η Ελεάννα Λίμα-Μπατίστα είναι η πιο σημαντική παράπλευρη ωφέλεια από τα όσα λαμβάνουν χώρα στην Survival Κουρούτα.

Δεν ξέρω πραγματικά αν η φάση είναι εντελώς ‘Με ακούει κανείς;’ όσον αφορά τo Survival Secret και τα κορίτσια του.

Αυτό που ξέρω είναι ότι, όταν με το καλό τελειώσει το παιχνίδι και βγουν οι πάντες έξω, η πρωταθλήτρια fitness Αποστολία Λυβιάκη (το six pack της οποίας, μόλις χάσει τα extra 12 κιλά που πήρε ως ‘κάβα’ πριν μπει στο παιχνίδι, θα αφήσει εποχή) θα έχει πολλά κοινά να πει, σε κάποιο reunion σε παραλιακό club (της Κουρούτας ή της Αθήνας, δεν έχει σημασία), με την ‘σοκολατί, το χρώμα που μου αρέσει πιο πολύ’ κόρη του Ντανιέλο.

Μιλάμε για μια απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής που, επιπλέον, έκανε επί 13 χρόνια πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση (εξού και έχει δουλέψει και ως προπονήτρια κολύμβησης).

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με ιόν αθλητισμό. Από τεσσάρων ετών αγάπησα την γυμναστική. Μάλλον είναι και θέμα γονιδίων

Εννοείται πως η Ελεάννα είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής.

Εννοείται -αν κάνεις ένα σκρολάρισμα στο account της- ότι της αρέσει το outdoor τρέξιμο. Ναι, σε καθημερινή βάση. Τι νόμιζες, ότι τέτοια κορμιά χτίζονται με διπλόπιττα;

Ενώ, όσοι την ξέρουν, έχουν να πουν τα καλύτερα για το πόσο καταξιωμένη personal trainer έχει γίνει, μετά από χρόνια σπουδές στο άθλημα. Και το πόσο αγαπάει τα παιδάκια, που επί χρόνια δίδασκε και διδάσκει.

Ναι, η Ελεάννα τα κάνει όλα (personal training, pilates, αεροβική, zumba, aqua zumba) και συμφέρει. Πάντα με την εντελώς καλή και αθώα έννοια του όρου.

Η γυμναστική κι εγώ είμαστε οι καλύτερες φίλες. Δεν μπορώ χωρίς αυτή αλλά κι εκείνη χωρίς… εμένα! Γυμνάζομαι καθημερινά, γιατί είναι για μένα ο καλύτερος τρόπος να εκτονώνομαι, να διασκεδάζω και να αποβάλλω το άγχος

Μπόνους το γεγονός ότι διαθέτει μια χαρά φωτογενείς φίλες, όπως την ραγδαία ανερχόμενη fashion influential και σχεδιάστρια Μιρκέτα Βιδάλη. Στην οποία και βγάζει -πάνω στη γυμναστική- την Παναγία και τους ‘πόσους είπαμε ότι είναι;’ Αποστόλους μαζί.

To ότι το κορίτσι μας ζει και αναπνέει για την γυμναστική, νομοτελειακά την έκανε ιδανική επιλογή για fitness brands που ήθελαν να συνδέσουν το προιόν τους (από μπικίνι μέχρι καλλυντικά) μαζί της.

Αν και, παραδόξως, η κόρη του Ντανιέλ δεν φαίνεται να δουλέυει το insta της όσο έντονα θα περίμενε κανείς.

 

Δεν πειράζει Ελεάννα. Κάνε εσύ ότι κάνεις και το πόσους followers έχεις είναι κάτι που μπορούμε να στο μπουστάρουμε και εμείς, δείχνοντάς σου εμπράκτως την εκτίμησή μας. 

Everyday is a step closer to my ultimate goal! #goodmorning # #motivation #exercise #workout #health #lifestyle #goodvibes #behappy ##beoriginal ##beyourself #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleanna Lima (@eleannalima) στις

Γιατί
το ότι σε ανακαλύψαμε, έστω αργά (η
Ελεάννα έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα
3-4 συνεντεύξεις), έστω λόγω Survival
Secret, είναι
ένα ωραίο κερασάκι στην καθημερινότητα
μας. Αν και, να το ξέρεις, το να μας
ξεσηκώσεις να σηκωθούμε από τον καναπέ
δεν θα είναι τόσο εύκολο.

 

Και
σκέψου ότι μιλάμε για μια σεζόν που
φαίνεται να είναι γεμάτη από κόρες
επωνύμων που έρχονται αυτόφωτα στο
προσκήνιο
. Όπως η -εξίσου ευλύγιστη-
20χρονη Σοφίνα Λαζαράκη, κόρη της Μαίρης
Μηλιαρέση, που πρωτογνωρίσαμε στο
X-Factor
(βλέπε
συγκρότημα NMA,
Θοδωρής
Μαραντίνης) και η οποία φέτος πρωταγωνιστεί
στην καθημερινή κομεντί ‘Παρθένα Ζωή’
του Ant1.

Ή η Μαρία
Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,
που θα είναι το 1/2 του 4ου ζευγαριού στο
φετινό ‘Μην αρχίζεις την Μουρμούρα’