HOT RIGHT NOW

Gisele Bundchen: H MVP της καρδιάς μας

Η Gisele είναι η πρώτη κυρία του NFL, κι ως εκ τούτου είναι η επίσημη γυναίκα αυτού του Σαββατοκύριακου.

Δεν είναι και καμιά τυχαία βέβαια η βραζιλιάνα καλλονή. Όχι τυχαία, έχει σταθερή παρουσία ως ιέρεια του μόντελινγκ εδώ και πάνω από μια δεκαετία, καταφέρνοντας να μένει προκλητικά σέξι όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γιατί λοιπόν τώρα;

Διότι αν δεν το ήξερες, η Gisele έχει νοικοκυρευτεί εδώ και κάποια χρόνια για τα καλά, με τον αρχηγό της ομάδας του NFL των New England Patriots, Tom Brady. O Brady έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα κι αφού αυτό τον κάνει τον μεγαλύτερο παίχτη αυτή τη στιγμή, τότε η Gisele τι είναι; Η πρώτη κυρία του δημοφιλέστερου αθλήματος στην Αμερική.

Για να τα λέμε όμως κι όλα, ο Brady όλα του τα πρωταθλήματα τα πήρε όταν η Gisele τα είχε με τον DiCaprio. Από όταν τα φτιάξανε, κι έπειτα παντρεύτηκαν, δεν έχει δει δαχτυλίδι ούτε ζωγραφιστός ο δόλιος.

 

Αν ήμασταν στην Ελλάδα ξέρεις τι θα του είχανε σούρει. Που βγαίνει στα μπουζούκια, ξενυχτάει με τις μοντέλες κλπ. (Εντάξει, για τη Gisele βέβαια τα θυσίαζες μερικά πρωταθλήματα. Όλα κι όλα.) Φέτος έχει φτάσει ξανά τελικό, και η ενδεχόμενη παρουσία της κυρίας Bündchen στις εξέδρες μας δίνει ένα λόγο να στηρίζουμε τον κύριο Bündchen (“Brady”) στον αγωνιστικό χώρο.

(Ακόμα και το “ü” που έχει η Gisele στο επίθετό της σέξι είναι.)

Για την ώρα, συνεχίζει να εμφανίζεται στην ετήσια λίστα των πιο ποθητών γυναικών του AskMen.com για δέκα χρόνια στη σειρά – κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Δεν έχει να πάει πουθενά, οπότε ας απολαύσουμε μερικές από τις αξέχαστες στιγμές της.

Gisele

Ακολούθησέ μας στο @Oneman.gr κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook ή δώσε μας το mail σου για να λαμβάνεις το εβδομαδιαίο Newsletter μας και να μην χάνεις κανένα από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.