HOT RIGHT NOW

Η Natasha Oakley θα σε κάνει να βλέπεις όλη μέρα μπικίνι

Τα σχεδιάζει, τα φοράει, φωτογραφίζεται μαζί με τις φίλες της και μετά τα πουλάει. Εμείς απλά κοιτάμε με το στόμα μισάνοιχτο.

Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Natasha Oakley. Της ιδιοκτήτριας μιας μάρκας μαγιό που λέγεται “A bikini a day“. Σχετικά αδιάφορο. Χιλιάδες μάρκες μαγιό στην υφήλιο. Αυτό που δεν είναι καθόλου αδιάφορο είναι ότι η Natasha Oakley είναι η ίδια το μοντέλο της εταιρείας της. Και είναι το κορίτσι που είδες στην κεντρική φωτό πιο πάνω.

Δεν ξέρω αν σου λέει τίποτα το 34C στο στήθος και τα 173 εκατοστά του σώματός της αλλά η Natasha είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Και αποτελεί απ’ ό,τι βλέπεις τον καλύτερο εκπρόσωπο της εταιρείας της.

 

Έχουν ποζάρει κι άλλες γυναίκες με τα μαγιό της. Αλλά εκείνη προτιμά το δικό της σώμα και εκείνο της φίλης της (και συνιδιοκτήτριας της εταιρείας) Devin για να αναδεικνύουν τα μαγιό της. Και ενώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος κατά πόσο οι γυναίκες που βλέπουν τα μαγιό φορεμένα από τα δύο αυτά κορίτσια, δεν θέλουν να τις τυπώσουν σε αφίσες να τους πετάνε βελάκια, τα νούμερα της εταιρείας μαρτυρούν ότι το κόλπο έχει πετύχει.

Natasha Oakley 

Τα μαγιό πουλάνε σαν τρελά και το tumblr στο οποίο ανεβάζει καθημερινά τις φωτογραφίες εκείνης και της Devin έχει πολύ μεγάλη απήχηση. Εμείς σαν ανδρικό κοινό δεν μένουμε ασυγκίνητοι στη θέα της Natasha. Εξ ου και αυτό το μικρό αφιέρωμα.

Μπικίνι, μπλουζάκια ακόμα και ημερολόγια έχει φτιάξει η Natasha. Αποδεικνύοντας ότι ένα πολύ ωραίο σώμα μπορεί κάλλιστα να οικοδομήσει γύρω του μία πολύ έξυπνη επιχείρηση.

 

Για να παίρνουν ιδέες τα δικά μας τα μοντέλα.

Όλγα;

Κατερίνα;

Χριστίνα;

Ακούτε;