HOT RIGHT NOW

H νέα καψούρα του Hank Moody

Στα μάτια μου, η Meagan Good ήταν ανέκαθεν πιο σέξι από την Beyonce ή την Rihanna. Ο νέος ρόλος της στο Californication ίσως πείσει και εσένα.

Tα χείλη της -σαν αφράτα μαξιλάρια παραγεμισμένα με σύννεφα- είναι τόσο διάσημα στην Αφροαμερικάνικη κοινότητα όσα αυτά της Jolie στον υπόλοιπο πλανήτη. Οι blackarazzi, οι paparazzi των Aφροαμερικάνων celebrity- ακολουθούν κάθε της βήμα από τότε που, στα 13 της, έγινε για πρώτη φορά γνωστή με την ταινία Friday.

Ενώ ούτε εκείνη δεν μπορεί να θυμηθεί πόσες φορές έχει βγει εξώφυλλο στο King, το πιο γνωστό αντρικό περιοδικό με εξώφυλλα Αφροαμερικανίδες (ναι, το ξέρω ότι το έχω ξεφτιλίσει με την συγκεκριμένη λέξη, αλλά πως αλλιώς να την αποκαλέσω;)

Φαντάσου της ως κάτι σαν την σοκολατί Miley Cyrus, που έκανε πετυχημένα το πέρασμα από διαφημιστικά, σε sitcoms (Cousin Skeeter), σε teen κωμωδίες και δράματα (House Party 4, Brick) και –φυσικά-ως video girl σε αναρίθμητα  βιντεοκλίπ (των 50 Cent, Will Smith, Imajin, Isyss κτλ).

Όπως είναι δεδομένο για όποιον την έχει δει, το πέρασμά της στην mainstream δημοσιότητα ήταν προδιαγεγραμμένο. Κάτι που μπορεί να μην συνέβη με το One Missed Call, το Saw V και το The Unborn, ούτε με το Love Guru (όπου, ωστόσο, έκανε αίσθηση ως η γκόμενα του Justin Timberlake).

Αλλά που δεν θα μπορέσει να αποφύγει με τον κεντρικό της ρόλο στην 5η σεζόν του Californication που μόλις ξεκίνησε.

H νέα καψούρα του Hank Moody  

‘Χαμουρεύτηκα με τον David ήδη από την 2η μέρα των γυρισμάτων, όπως είναι και η παράδοση με τις guest star στο Californication. Και μου αρέσει πολύ ο ρόλος που παίζω, δηλαδή μιας ανερχόμενης τραγουδίστριας που είναι επίσης κάτι σαν γκόμενα του κτητικού hip hop μεγιστάνα που υποδύεται ο RZA’, δηλώνει σχετικά.

Εννοείται πως από το 3ο επεισόδιο ο Hank την έχει ήδη κουτουπώσει. Μέσα σε μια πειραγμένη Cadillac. Με θέα το Los Angeles. Αλλά αυτό, είναι κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ στην πραγματικότητα.

 

Βλέπεις το κορίτσι μας, παρότι έχει κάνει τις γύρες της στο κουρμπέτι (σ.σ. σχέσεις με τους Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Nick Cannon και Soulja Boy) αποφάσισε να δοθεί στον Θεό.

Όχι, δεν σκοπεύει να γίνει στα 30 της καλόγρια. Απλά έχει πάρει όρκο αγαμίας.

Επαναλαμβάνω, έχει πάρει όρκο ΑΓΑΜΙΑΣ.

Επίσης έχει δηλώσει ‘Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον Θεό αυτή την στιγμή. Επικεντρώνομαι στον γάμο μου με αυτόν’.

 

Αλλά και ο Θεός δεν το παίζει δύσκολος. Όταν τον ρωτάει κάτι, του απαντά

‘Ο επόμενος άντρας που θα γνωρίσω θα είναι ο σύζυγός μου. Έχω ήδη μιλήσει με τον Θεό σχετικά. Και εκείνος θέλει για μένα το ίδιο πράγμα, κάποιον που να είναι τρελαμένος για εκείνον και εμένα. Κάποιον που να με βοηθήσει να γίνω καλύτερη’.