HOT RIGHT NOW

H νέα Kate Moss έχει φρύδια Καραμανλή

Η 21χρονη Cara Delevingne ψηφίστηκε μοντέλο της χρονιάς. Προσεχώς και της δεκαετίας.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει προλάβει να τα φτιάξει (και μετά να χωρίσει ως παρακατιανό) τον Harry Styleς, να ξελογιάσει τον Justin Bieber, να γίνει ‘σύζυγος’ της Rita Ora και εχθρός της Rihanna,να φωτογραφηθεί γυμνή μαζί με την Kate Moss και να κλείσει την πόρτα στα μούτρα στην Victoria Beckham. Ώρα να γνωρίσεις τα φρύδια της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η μικρότερη από τις τρεις αδελφές Delevingne, διαβόητες κοσμικές και αριβίστριες, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Βρετανική Vogue. Και από τότε ξέσπασε ο κακός ο χαμός μαζί της.

 

Με trademark τα τεράστια μαύρα φρύδια της και τα πανύψηλα πόδια της, η νέα Kate Moss, όπως την ονομάζουν όλοι, έκλεισε διαδοχικά καμπάνιες για τους οίκους Burberry’s και Chanel.

 

Επίσης φωτογραφήθηκε σε όλες τις εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως. Από την Αγγλική, την Κορεάτικη και την Βραζιλιάνικη.

 

Μέχρι την Ιταλική, για χάρη της οποίας έδειξε και το κάτι παραπάνω.

 

Αν και η ίδια, όπως και εμείς, θεωρεί μεγαλύτερό της ‘επίτευγμα’ την συμμετοχή της στην γκράντε επίδειξη της Victoria’s Secret στην Νέα Υόρκη το Δεκέμβριο.

 

Εκεί όπου με όπλο ένα γλειφιτζούρι έκανε τα σάλια του guest star Bieber να τρέχουν (σ.σ. ήταν η μόνη που κάλεσε στο prive πάρτι του). Και τον πρώην της, τον Harry Styles των One Direction, να συνειδητοποιήσει τι εννοούσε η Cara όταν τον χώρισε επειδή οι managers της είπαν ότι της χαλάει το προφίλ. 

 

Το ίδιο που απάντησε στην ‘λαϊκούρα’ Victoria Beckham όταν της ζήτησε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας της collection.

 

Η τάση αυτής της ψευδο-πανκ Cara (σ.σ. έβγαλε το πρώτο της μεροκάματο ως ντράμερ) να πηδάει από τον ένα celebrity στον άλλο είναι οικογενειακό γνώρισμα και χάρισμα. 

 

Η ίδια ξεκίνησε την χρονιά ως κολλητή της Ριάνα. Φωτογραφιζόμενη μαζί της αγκαλιά σε club στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη και πάνω στο Boeing 747 που έκανε η Riri την διαβόητη περιοδεία της.

 

Και την τελείωσε με το να φιλιέται και να φωτογραφίζεται μαζί με την Rita Ora, την Αλβανή wannabe Ριάνα. Φτάνοντας στο σημείο να φορέσει ένα t-shirt που να δηλώνει σε όλο τον πλανήτη πως είναι το ‘γυναικάκι της Ρίτα’.

 

Ενώ κατάφερε να τσιμπήσει και ένα ρόλο Ρωσίδας πριγκίπισσας στο Anna Karenina δίπλα στην Keira Knightley.

Αυτό που κάνει την Cara να ξεχωρίζει από τον σωρό, είναι το γεγονός ότι διαθέτει ‘τόνους προσωπικότητας και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο’. Κάτι στο οποίο συμφωνούν η μπούκερ της και η βρετανική Vogue.

 

Αν και η αλήθεια στο γιατί η Cara μπορεί όντως να γίνει το Next Big Thing είναι πολύ πιο σκοτεινή.

Και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το ποια είναι η οικογένειά της. 

 

 

Εκτός και αν θεωρείς τυχαίο ότι τα βρετανικά tabloid έχουν ονομάσει εκείνη και τις δυο αδελφές της ‘Το τρίο δυναστεία’, χαρακτηρίζοντας τις πιο αριβίστριες και από τις αδελφές Middleton.

Τον ίδιο χαρακτηρισμό που επιφύλασσαν για τον παππού τους, τον γόη Sir Jocelyn Stevens, επί δεκαετίες εκδότη του The Queen magazine, πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Αγγλικής κληρονομιάς και διαβόητο για το πάρτι των 50ων γενεθλίων του στο Γκστάαντ με το κάθε τραπέζι να είναι στολισμένο από ένα δέντρο γεμάτο διαμάντια και ζαφείρια.

 

Το ίδιο που λένε για τον πατέρα τους, ένα κτηματομεσίτη με το παρατσούκλι ‘Piranha Teeth’ (εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα του) που παντρεύτηκε μια πρώην ναρκομανή personal shopper και φρόντισε να μεγαλώσει τα κορίτσια του ως γειτονάκια του Abramovich στην Belgravia και να τα στείλει στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία του Λονδίνου.

Αυτή την στιγμή η Cara έχει ήδη ξεπεράσει σε φήμη την μεγαλύτερη αδελφή της, Poppy (πρώην μοντέλο, πάλαι ποτέ συγκάτοικος της Sienna Miller και κολλητή της Dasha Zhukova) καθώς έφτασε μια ανάσα από να πρωταγωνιστήσει στο Alice In Wonderland του Tim Burton, έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ του Bryan Ferry και έχει προσλάβει ως μουσικό μάνατζερ τον Simon Fuller.

Με άλλα λόγια, η Cara τα θέλει όλα. Και τα θέλει τώρα.