HOT RIGHT NOW

H νέα Wonder Woman δεν έχει στήθος

Αυτό καταλόγισαν στην ‘Fast & Furious’ Gal Gadot οι φαν της Αμαζόνας πριγκίπισσας όταν ανακοινώθηκε ο ρόλος της στο Batman Vs Superman. Έλεος.

 

Αυτή ήταν η πληρωμένη απάντηση της εστεμμένης 28χρονης Ισραηλινής, το casting της οποίας ως Wonder Woman προκάλεσε τον κακό χαμό. Λογικό, καθότι παρά την επιτυχημένη θητεία της στα Fast & Furious η επί δυο χρόνια υπαξιωματικός του Ισραηλινού στρατού διαθέτει σωματότυπο που θυμίζει περισσότερο μοντέλο πασαρέλας ή Milla Jovovich παρά κάποια π.χ. σαν την Megan Fox, που είχαν στο μυαλό τους οι φαν για το συγκεκριμένο ρόλο.

 

Άσε που, αυτή τη φορά, η ευχέρειά της στα όπλα, λόγω ακριβώς της θητείας της στο στρατό, δεν μπορεί να την βοηθήσει αφού η Wonder Woman κυκλοφορεί με λάσο και όχι με Glock.

 

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει κουλή. Ίσως και πιο κουλή από αυτή του 41χρονου Ben Affleck ως Batman. Κυρίως γιατί η -μητέρα ενός δίχρονου κοριτσιού και σύζυγος του ιδιοκτήτη του Versano boutique hotel στο Τελ Αβίβ- είναι εξαιρετικά ‘άγουρη’ αφού πέρα από τη συμμετοχή της σε τρια Fast and Furious έχει παίξει μόνο στα ανυπόληπτα Date Night και Day & Knight.

Χωρίς να μας πάρει κιόλας τα μυαλά με την υποκριτική της γκάμα.

Βέβαια το ίδιο απρόσμενη ήταν και η επιλογή της στα Fast and Furious, στα οποία και κατέληξε αφού την απέρριψαν για τον ρόλο του Bond Girl στο Quantum of Solace που τελικά κατέληξε στην Olga Kurylenko. Κάτι που αποδυκνύει ότι το κορίτσι μας ίσως και να διαθέτει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.

Ίσως οι studio executives απλά να σκέφθηκαν ότι χρειάζονται κάποια σχετικά ‘ξερακιανή’ για το ρόλο, αφού αν τον έδιναν σε οποιαδήποτε ηθοποιό έχει κάνει ήδη πλαστική στο στήθος (δηλαδή 9 στις 10 εκεί έξω), με το συγκεκριμένο κουστούμι, θα έδειχνε σαν πορνοστάρ.

Ίσως δεν ήταν εύκαιρη η Milla Jovovich, οπότε διάλεξαν μια πιο νέα και πιο φθηνή ενναλακτική.

Ή, το πιο πιθανόν, αγνόησαν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ρόλος, ταυτόχρονα φεμινιστικός και άκρως σεξιστικός, είναι πολύ δύσκολος για όποια ηθοποιό και αν κληθεί να τον παίξει. Και ότι το πιο πιθανό είναι να σπάσει τα (όμορφα) μούτρα της.

Στο τέλος της ημέρας υπάρχουν δεκάδες celebrity ή ηθοποιοί εκεί έξω (Beyonce, Rihanna, Jennifer Lawrence) που, στη θεωρία, θα ήταν καλύτερες από την Gal για έναν τέτοιο high profile ρόλο, που μπορεί εύκολα να φτιάξει ή να στιγματίσει την καριέρα κάποιας. Οπότε είναι στο χέρι της να αποδείξει σε όλους ότι το στήθος δεν είναι όντως προαπαιτούμενο για μια Αμαζόνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κορίτσι μας είναι πολύ πιο σκληροτράχηλο -και σκληρόπετσο- από ότι της φαίνεται. Και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή για όλα τα υπόλοιπα προσόντα που οφείλει να μας πείσει ότι διαθέτει.