HOT RIGHT NOW

H Odette Yustman έχει το γιατρικό σου

Η φετινή βοηθός του Dr. House θα μας στείλει στην εντατική.

Να πούμε αρχικά πως τυπικά τη λένε Odette Annable πλέον τη γυναίκα, ύστερα από το γάμο της με έναν ηθοποιό, τον Dave Annable (λοιπά στοιχεία αγνοούνται/είναι ασήμαντα). Αλλά εμείς επιλέγουμε να τη βλέπουμε ακόμα single. Odette Yustman λοιπόν.

Μπορεί να μη σου λέει κάτι το όνομά της (ακόμα) αλλά παίζει να την έχεις πετύχει εδώ κι εκεί τα τελευταία χρόνια. Στο “Cloverfield” για παράδειγμα ήταν η κοπέλα του πρωταγωνιστή, που διέσχισε όλο το γκρεμισμενο Μανχάταν για να τη βρει; Ναι, κι εμείς το ίδιο θα κάναμε. Έχει παίξει και σε 2-3 ταινιούλες τρόμου ακόμα. Αν δεν έχεις δει αυτές, θα την είχες θαυμάσει σίγουρα στην αφίσα μιας από αυτές.

 

Αν αυτή δεν είναι η ιδιοφυέστερη αφίσα στην ιστορία του σινεμά τότε δεν ξέρω τι άλλο πια να κάνουν οι διαφημιστές για να σε πείσουν. Άσε που δεν επρόκειτο καν περί κοροϊδίας. Να πέσει το βίντεο.

 

Περίμενε, έχουμε κι από άλλη ταινία. (Και είναι και μαζί με την Amber Heard. Ναι, το “Και Ξαφνικά Σκοτάδι” είναι η καλύτερη ταινία στην ιστορία!)

 

Θα συνεχίσουμε λίγο σε αυτό το μοτίβο διότι ούτως ή άλλως ποιος κάθεται να ασχολείται με λέξεις όταν έχουμε τέτοια βίντεο. Όπως αυτό για παράδειγμα, που εξηγεί στο GQ τι θέλει από έναν άντρα.

 

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό όλη μέρα. Τελοσπάντων, αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα η καριέρα της είναι σε ανοδική πορεία καθώς το “House” που έχασε την Olivia Wilde έψαξε να την αντικαταστήσει με μια εξίσου hot γιατρό και κατέληξε και με upgrade. Δε σε χάλασε κύριε House.

Η Odette πρωταγωνιστεί λοιπόν στην τρέχουσα, 8η σεζόν, της σειράς και είναι και ο καλύτερος λόγος να τη δεις. Στην πραγματικότητα βέβαια θα βλέπαμε τη καινούρια μας “νέα Megan Fox” σε οτιδήποτε. Να γιατί:

Odette Yustman