HOT RIGHT NOW

Η Olivia Munn θέλει να κατακτήσει τον κόσμο (και εμάς)

Στο Magic Mike, που κάνει σήμερα ντεμπούτο, είναι για πρώτη φορά γυμνόστηθη. Μια χαρά αφορμή για να σου την θυμίσουμε ξανά.

Στόχος της –μόλις 163 εκατοστών- Αμερικανοκινέζας, είναι να κατακτήσει τον πλανήτη. Και είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα καταφέρει, έχοντας μια στρατιά από καψουρεμένους nerds να ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα.

 

Αν περπατούσαν δίπλα δίπλα η Olivia και η Jolie στην αίθουσα που διεξάγεται η Comic Con (ή οποιαδήποτε άλλο φεστιβάλ έχει να κάνει με κόμικς, gaming ή τεχνολογία) το πιο πιθανό είναι οι παρευρισκόμενοι να έδιναν τα κινητά τους στην Angelina για να τους τραβήξει μια αναμνηστική φωτό αγκαλιά με την Munn.

Γιατί η Olivia έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να είναι η αδιαφιλονίκητη πριγκίπισσα κάθε nerd του πλανήτη.

Πως; Μα κάνοντας τους όλα τα χατίρια αφού –ως παρουσιάστρια του Attack of the Show- δεν δίστασε να ντυθεί Wonder Woman και πριγκίπισσα Λία, να πιάσει λουκάνικα στον αέρα χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της ή να βουτήξει ντυμένη Γαλλίδα καμαριέρα σε μια τεράστια πίτα.

 

Με άλλα λόγια έδωσε σάρκα και οστά σε όλα όσα κάθε nerd φαντάζεται ότι κάνει μια ωραία γυναίκα. Και μάλιστα με χαρακτηριστική ξεδιαντροπιά.

Ενώ παράλληλα φρόντιζε να φουντώνει τον πόθο τους με σέξι φωτογραφήσεις στο τρίπτυχο Maxim, FHM, Complex.

Η Olivia Munn είναι μια πανέξυπνη τσούλα  

Μια τσούλα της δημοσιότητας

Όλα αυτό το διάστημα οι κριτικοί την κατηγορούσαν ότι είναι απλά μια πανέξυπνη attention whore, μια τσούλα της δημοσιότητας, αν θες.

Κάτι που η Olivia σαφώς και είναι. Αλλά αυτό είναι μόλις το πρώτο επίπεδο ανάγνωσης σε μια γυναίκα της οποίας το πιο καυτό σημείο είναι το μυαλό.

Αυτό που έβγαλε βόλτα αρχικά γράφοντας μια αυτοβιογραφία με τίτλο Suck It, Wonder Woman: The Misadventures of a Hollywood Geek περιγράφοντας τις περιπέτειες της ως ανερχόμενη στάρλετ χωρίς διασυνδέσεις στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της, φωτογράφισε τον big shot σκηνοθέτη Brett Ratner ως τον χοντρό που αυνανίστηκε μπροστά της κρατώντας στο ένα χέρι μια χούφτα γαρίδες.

 

 

Εκείνος, γουρούνι στην φάτσα και στην συμπεριφορά, παραδέχτηκε πως απλά είναι κάποια wannabe που τον γυρόφερνε στο set την εποχή του After the Sunset και την οποία είχε πηδήξει μερικές φορές αλλά είχε ξεχάσει ποια είναι.

Η Olivia τον ανάγκασε να αρνηθεί το περιστατικό, αλλά είναι δεδομένο ότι η αλήθεια κρύβεται στην μέση. (Γιατί πως αλλιώς βρέθηκε τυχαία στο τρειλέρ του; Κάτι που ποτέ δεν το εξήγησε).

Οι κλεμμένες φωτογραφίες που έκλεισαν σπίτια

Την ίδια τακτική, της άρνησης, ακολούθησε η Olivia και πριν μερικούς μήνες, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν κλεμμένες φωτό από το κινητό της.

 

Σε κάποιες είναι δεδομένο ότι πρόκειται για την ίδια.

Στις υπόλοιπες, τις πιο πρόστυχες, αυτές στις οποίες έχει γράψει πάνω μηνύματα τύπου ‘Σε εκλιπαρώ να μου βαρέσεις χαστούκια στον κώλο. Τόσο δυνατά μέχρι να βάλω τα κλάματα’, το πόρισμα δεν είναι τελεσίδικο.

 

Τι συμπέρασμα όμως μπορούμε να βγάλουμε από όλα αυτά;

To προφανές είναι ότι η Olivia είναι σέξι. Και αδίστακτη.

Το λιγότερο φανερό είναι ότι, τόσο στην δουλειά όσο και στην προσωπική της ζωή, η Olivia  έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι η γυναίκα που κάθε άντρας δεν τολμά καν να ονειρευτεί ότι υπάρχει.

 

Πρόστυχη και κυριλέ ταυτόχρονα, έξυπνη αλλά υποτακτική. 

Και πάντα με την σωστή ατάκα στο στόμα.

 

Ο πατριός της o διάβολος είχε άδικο

Η ουσία είναι ότι, στα 32 της, όλοι της οι κόποι μοιάζει να έχουν εκπληρωθεί.

Πλέον δεν έχει ανάγκη να κυνηγάει να παίξει σε heavy metal βιντεοκλιπ (Zebrahead), την νοσοκόμα σε θριλεράκια (Insanitarium), ή –θεέ μου τι ντροπή- την receptionist του Rob Schneider (Big Stan).

Ούτε εσύ θα είχες αν το πρώτο νούμερο στο κινητό σου ήταν αυτό του Steven Soderbergh (που την εμπιστεύτηκε ως σχεσοφοβική γκόμενα του Channing Tatum στο Magic Mike).

Και το δεύτερο αυτό του Aaron Sorkin ο οποίος όχι μόνο την εμπιστεύτηκε να παίξει την οικονομική αναλύτρια στο Newsroom, αλλά είπε και το καλύτερο πράγμα που έχει ποτέ ξεστομίσει άντρας για εκείνη.

 

 

 

Ίσως τώρα το κορίτσι που μεγάλωσε σε έξι διαφορετικές αμερικάνικες αεροπορικές βάσεις στην Ιαπωνία να μπορέσει να μας δείξει ποια πραγματικά είναι.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πατριός της, εκείνος που τον αποκαλεί χαϊδευτικά ‘ο Διάβολος΄, εκείνος που της έλεγε κάθε μέρα της ζωής της ‘Δεν είσαι αρκετά έξυπνη. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Δεν έχεις κανένα ταλέντο’ να σταματήσει να της στοιχειώνει τα όνειρα.