HOT RIGHT NOW

H Paula Patton κάνει τον Tom Cruise να αισθάνεται τοσοδούλης

H συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise στο Mission Impossible 4, που κυκλοφορεί σήμερα, δεν έχει πλέον το άγχος να αποδείξει ότι δεν είναι απλά η κόπια της Halle Berry. Στα 35 της, η καριέρα της μόλις πήρε μπροστά

‘Έλα τώρα, μην μου χαραμίζετε το χρόνο τσάμπα΄. Αυτή ήταν η απάντηση της δύσπιστης Paula όταν ο J.J. Abrahams την έπαιρνε ο ίδιος για να την φωνάξει πίσω για μια ακόμη audition για το Ghost Protocol, με άλλα λόγια το 4ο Mission Impossible, ένα franchise με έσοδα $4.000.000.000. Η χημεία της με τον Tom ήταν όμως τέτοια που οι παραγωγοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να την προσλάβουν

Είμαι σίγουρος ότι ο Cruise το έχει ήδη μετανοιώσει, ιδιαίτερα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Βομβάη την προηγούμενη εβδομάδα, οπού το πλήθος και οι δημοσιογράφοι τον είχαν πεταμένο στην άκρη και ασχολούνταν επί 2 ώρες με την έξυπνη, γοητευτική μουλάτα με το γάργαρο γέλιο. Που ήξερε και 1-2 πράγματα για την χώρα τους χωρίς να χρειάζεται να ρωτάει τον πνευματικό της.

 

Και έτσι απλά, το κοριτσάκι που έκλεβε τα φορέματα της μαμάς της για να ανεβάζει θεατρικά στην πίσω αυλή του σπιτιού της στο Χόλιγουντ, αυτού που ήταν μεσοτοιχία με τα στούντιο της 20th Century Fox, βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου.

Όχι ότι μέχρι τώρα το κορίτσι μας ήταν παντελώς άγνωστο. Η Αφροαμερικάνικη κοινότητα ανέκαθεν την αντιμετώπιζε ως πριγκιπέσα, παρόλο που έχει παντρευτεί τον λευκό τραγουδιστή Robin Thicke, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν ήταν 15 χρονών.

 Ενώ ο αντρικός πληθυσμός την αποθέωσε δεόντως μετά από την περίφημη γυμνόστηθη σκηνή του ντους στο sci fi Deja Vu δίπλα στον Denzel Washington. Και, για να μην φανούμε εντελώς κάφροι, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι έπαιζε και την λεσβία δασκάλα στο Οσκαρικό Precious.

 

Όμως, μέχρι τώρα, δεν είχε την καριέρα που της άρμοζε. Τι της έλειπε; Η αυτοπεποίθηση. Όπως όλες οι πραγματικά ωραίες γυναίκες, ήταν σούπερ ανασφαλής. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνεντευξή της στο Complex που μόλις κυκλοφόρησε –και που περιέχει την πιο σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ- ΄Όταν ξεκινούσα, χρόνια πριν, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω κάτι τόσο σέξι όσο αυτό το εξώφυλλο. Δεν θα φόραγα με τίποτα τόσο στενά και τόσο λίγα  ρούχα. Θα προσπαθούσα να αποδείξω στον κόσμο τι είδους κορίτσι είμαι. Αλλά πλέον αφήνω το ενστικτό μου να με οδηγεί. Και έχει πολύ πλάκα να είσαι σέξι. Ακόμη και αν κάποιοι απλά κοιτάζουν το σώμα μου΄.

 

Όπως καταλαβαίνεις, η Paula μοιάζει να είναι έτοιμη για όλα.  Και για αυτό, όπως και για την εξαιρετική κατάσταση του σωματός της, έχουμε τον Tom Cruise να ευχαριστήσουμε. ‘Τι να πω. Το μεσαίο όνομα του Τom είναι ‘σκληρή δουλειά’. Πάνω που αισθάνεσαι ότι είσαι εξαντλημένος, τον βλέπεις να πηγαίνει γυμναστήριο για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα. Για όνομα του Θεού. Έχει περισσότερα χρήματα και από τον Θεό. Δεν χρειάζεται να δουλεύει τόσο σκληρά, αλλά το κάνω. Άρα ποια είμαι εγώ να παραπονεθώ ότι είμαι κουρασμένη; Απλά τον ακολουθώ΄.

H Paula στην κρεβατοκάμαρα, στο videoclip του συζύγου της Robin Thicke