HOT RIGHT NOW

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σκαρφαλώνει στον στύλο

Στα 36 της, η πάλαι ποτέ απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, φωτογραφήθηκε για τον κατάλογο γνωστής εταιρίας με ρούχα του pole dancing. Μια χαρά αφορμή για να την εκθειάσουμε.

Πάνε 29 μήνες από τότε που έχουμε να μιλήσουμε στο ONEMAN για μια από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες που έχουν εμφανιστεί εντός του οπτικού μας πεδίου τα τελευταία χρόνια. Υπερβολικά μεγάλο διάστημα για κάποια που είναι ταυτόχρονα μουσικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, εξπερ στο pole dancing και μαγκάκι.

(Εν τω μεταξύ, μην ξεχάσεις να στηρίξεις την Πηνελόπη με την ψήφο σου στον διαγωνισμό ONEWOMAN 2013)

Έχουν περάσει οχτώ ολόκληρα χρόνια από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά να ‘ασφυκτιά’ μέσα στην στολή της ως βοηθός του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο ‘Οι  Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα’. Τότε που έμοιαζε επικίνδυνα με μια ακόμη ‘σεμνή και ταπεινή’ ανερχόμενη τηλεοπτική ηθοποιό που θα έκανε μια χαρά καριέρα ως β’ όνομα και θα μας χάριζε -ενδεχομένως- και μερικές διάσπαρτες σέξι φωτογραφήσεις.

Όπως η Πηνελόπη έκρυβε περισσότερες εκπλήξεις στο μανίκι της και από τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Ξεκινώντας από τον ακομπλεξάριστο τρόπο που αντιμετώπιζε την δημόσια προβολή του χυμώδους κορμιού της με μια σειρά από φαντασμαγορικά σέξι φωτογραφήσεις στο Nitro και το Max.

Στις οποίες, αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, εκείνη φρόντισε να έχει τον έλεγχο (επιλογή φωτογράφου) και την γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια. Κάπως έτσι, σε χρόνο dt, η Αναστασοπούλου έκανε το αντρικό κοινό να ανασηκώνεται και να τραβάει προσοχές όπου εμφανιζόταν. Πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο του σχεδίου της.

Η συνέχεια περιελάμβανε την σταδιακή έκθεση σε δημόσια θέα των υπόλοιπων προσόντων της και την αξιοποίηση των πτυχίων που πήρε τόσο από τα μαθήματα υποκριτικής που παρακολούθησε από την Λυδία Κονιόρδου (έχει κάνει επίσης μαθήματα χορού, κλασικής κιθάρας και μπαλέτου), όσο και από την θητεία της στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Κάρολου Κουν.

 

Σκέψου ότι το κορίτσι μας μέχρι και στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου έχει εμφανιστεί, χωρίς ποτέ να το κάνει -όπως κάτι άλλες, ονόματα δεν λέμε – θέμα.

 

Τα επόμενα χρόνια η Πηνελόπη είχε σταθερή τηλεοπτική ( Ήρθε και Έδεσε, Big Bang, Μ+Μ, Κλινική Περίπτωση, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα) και θεατρική παρουσία (Εκκλησιάζουσες, Σεσουάρ για δολοφόνους, Άντρες έτοιμοι για όλα).

Ενώ επίσης φρόντισε να μας δείξει πόσο καλή είναι πάνω σε παγοπέδιλα (τερμάτισε 2η στο Dancing on Ice) και πάνω στη σκηνή ως τραγουδίστρια των Mamacita on Fire. Και μάλιστα δίπλα τόσο στο Σάκη Ρουβά  στο Thalassa People’s Stage όσο και στον Νότη Σφακιανάκη στην Ιερά Οδό.

Ταυτόχρονα είχαμε την χαρά να απολαύσουμε το κορμί της να γεμίζει διαδοχικά τατού. Καθώς επίσης και να σφίγγει σε ασύλληπτο βαθμό ως αποτέλεσμα της εμμονής της με το pole dancing ως γυμναστική (σ.σ. έχει βάλει μέχρι και στύλο στο σπίτι της για να κάνει προπόνηση).

Με άλλα λόγια, το πάλαι ποτέ ξανθό αγοροκόριτσο που γύρναγε σπίτι με σκισμένα γόνατα λόγω πτώσεων από το BMX, τα έχει όλα και συμφέρει. Μυαλό, κορμί, εμπειρίες και μια γενναιοδωρία ψυχής που μας πείθει ότι βγαίνει και δηλώνει ‘Οι άντρες με τους οποίους οι πορείες μας συναντήθηκαν υπήρξαν για μένα σχέσεις ζωής. Αγαπάω ολοκληρωτικά και όχι τσιγκούνικα’

Μια πολύ κουλ γυναίκα που έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να μας πει ή να μας δείξει. Κάτι που εκτιμάμε απεριόριστα. Τώρα εμείς, αύριο τα εγγόνια της.