HOT RIGHT NOW

Η πολυτάλαντη Ελληνοσουηδέζα που μας έχει insta-τρελάνει

Ανεξάντλητοι, προφανώς, οι 'θησαυροί' της ελληνοσουηδικής παροικίας η οποία, μετά την Παπαρίζου μας κάνει 'δώρο' και την Rebecca Stella Simonsson.

Είναι 29 ετών, έχει υπάρξει τραγουδίστρια, παραμένει μοντέλο, σχεδιάστρια, blogger και τηλεπαρουσιάστρια. Επίσης, το πιο σημαντικό, ξέρει πως να ‘γεμίζει’ ένα μπικίνι σε όλα τα σωστά σημεία.

 

Ας ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με τον πλέον σωστό τρόπο. Αυτή, λοιπόν, είναι η Ρεμπέκα μας, σε πρόσφατη φωτογραφία της από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

 

 

Μισό να σας την δείξω και από τα πλάγια (και πάλι από την κρουαζιέρα της στα ελληνικά νησιά) ώστε να έχετε καλύτερη άποψη.

 

Άντε, με πείσατε, να και μια από μπροστά που είναι μαζί με μια φίλη της.

 

Είναι φανερό ότι η κόρη του Συρο-λιβανέζου πατέρα και της Ελληνίδας μητέρας, που μεγάλωσε σε ένα χωριό 3.000 κατοίκων πριν μετακομίσει στην Στοκχόλμη, περνάει υπέροχα στα πάτρια εδάφη. Σαφώς καλύτερα από ότι πέρναγε πέρυσι στην Ταϊλάνδη.

 

Επίσης είναι φανερό, από τα ελληνικότατα τατουάζ που έχει στην πλάτη της, ότι είναι Ελληνίδα στην ουσία και όχι μόνο στα χαρτιά.

 

Ότι δηλαδή δεν καθίσαμε και βρήκαμε μια ωραία μελαχρινή, πρώην μέλος του γνωστού συγκροτήματος Sunblock, με εκείνη και άλλα δυο glamour models, και την βαφτίσαμε ντε και καλά Ελληνίδα.

 

Προσοχή. Μας αρέσει πολύ ως μελαχρινή, αν και ξανθιά την γνωρίσαμε.Στο Euro disco συγκρότημα που λέγαμε, το οποίο, πέρα από το Baywatch τραγούδι, είχε άλλες δυο επιτυχίες, μια υποψηφιότητα στα Σουηδικά Grammys και μια παγκόσμια περιοδεία πριν τελικά διαλυθεί.

 

Ενώ και η ίδια, ακριβώς μετά, επιχείρησε να κάνει σόλο καριέρα με το όνομα Rebecca Stella που μας άφησε ‘πεσκέσι’ το παρακάτω βίντεο.

 

Όπως και να’ χει, το μελαχρινό της πάει πολύ. Περισσότερο από το κόκκινο που χρησιμοποίησε κάποια στιγμή για να τονίσει μια δημιουργία της σειράς ρούχων της οποίας είναι μοντέλο και δημιουργός.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι με αυτό έκανε την rollecoaster καριέρα που κάνει.

 

Σκέψου ότι ξεκίνησε ως τραγουδίστρια, συνέχισε ως manager σε κανονική εταιρεία με βιομηχανικά είδη, manager σε νυχτερινό club, δημιουργός δυο συλλογών μόδας (μια για ένα site και μια για μια μπουτίκ), δημιουργός ενός επιτυχημένου fashion blog (την βράβευσαν ως Best dressed Swedish woman και Fashionista of the year), τηλεπαρουσιάστρια -και ενίοτε παίκτρια- σε reality τύπου Project Runwaty, Paradise Hotel και Let’s Dance.

 

Αυτό που λένε μυαλό για μπίζνα και σώμα που κλείνει σπίτια.

 

Ένα σώμα που φροντίζει να φροντίζει, να γυμνάζει, να μαυρίζει και να μας το δείχνει συχνά πυκνά. Είτε μέσα από φωτογραφήσεις σε ότι σουηδικό περιοδικό έχει ποτέ εκδοθεί, είτε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Τον οποίο και εννοείται πως πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Η αλήθεια είναι ότι, όσον αφορά τις ομογενείς καψούρες μας, η Γεωργία Σάλπα είναι πιο καμπυλωτή. Όμως η Rebecca είναι πιο ‘μαμούνι’. Το μυαλό της στροφάρει περισσότερο. Άσε που, το γεγονός ότι είναι ακόμη άγνωστη στα μέρη μας, λειτουργεί αφροδισιακά. Σίγουρα σε εμάς. Ιδανική και σε εκείνη.