HOT RIGHT NOW

Η πορνοστάρ που έγινε σταρ του Μπόλιγουντ

Στα 32 της η Sunny Leone ζει την αποθέωση από δεκάδες εκατομμύρια φαν. Και χωρίς καν να χρειάζεται να βγάλει τα ρούχα της. Ποιος το περίμενε; Πάντως όχι εκείνη.

Πριν τρία χρόνια η Ινδικής καταγωγής Καναδέζα, πρώην Penthouse Pet και σταρ της Vivid, δέχθηκε μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί από μεγάλο Ινδικό κανάλι. Συγκεκριμένα το να έρθει στη Βομβάη, σε μια χώρα όπου οι τσόντες είναι παράνομες και οι πρωταγωνιστές τους παρίες (σ.σ. δεν τους μιλάει ψυχή), και να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ένα χρόνο μετά το όνομα Sunny Leone ήταν πρώτο στο Ινδικό Google.

Βλέπεις αυτό που δεν περίμενε κανείς, όπως επισήμανε και το εξασέλιδο άρθρο στο W που μου έδωσε την αφορμή να ασχοληθώ με την περίπτωση της, ήταν ότι αντί οι τηλεθεατές να δουν μια bisexual εκδοχή της Pamela Anderson, μέσα στην Αμερικανικά και την προστυχιά, είδαν μια κοπέλα που ήταν γλυκεία και σεμνή.

Κάποια που κατέβαλε προσπάθειες να μιλήσει με τους συγκατοίκους της στα Ινδικά και που ξυπνούσε κάθε πρωί πριν από όλους τους άλλους για να σφουγγαρίσει τα πατώματα και να πλύνει τα πιάτα.

 

 

Τελικά αυτό που ξεκίνησε ως ‘εξτραδάκι’, από την στιγμή που η Sunny είχε και έχει το δικό της στούντιο παραγωγής στην Καλιφόρνια (σ.σ. δεν παίζει πλέον στις ταινίες, είναι παραγωγός και σκηνοθέτης) εξελίχθηκε σε κανονική καριέρα.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα –και παρά κάποιες αντιδράσεις από σκηνοθέτες που δεν δούλευαν μαζί της εξαιτίας του παρελθόντος της- έχει γυρίσει ήδη έξι blockbuster (από το ερωτικό θρίλερ Jism 2 και ταινίες τρόμου, μέχρι το girl action’s movie Tina and Lolo), έχει συμπρωταγωνιστήσει με τον Naseeruddin Shah (κάτι σαν τον Ινδό Laurence Olivier) και έχει παίξει σε δεκάδες βιντεοκλίπ και διαφημιστικά.

Ενώ πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι ετοιμάζεται και ριάλιτι από το HBO για τη ζωή του ζευγαριού (σ.σ. η Sunny παντρεύτηκε τoν μουσικό Daniel Weber) στη Βομβάη με τίτλο –τι άλλο- It’s Always Sunny in Mumbai.

Όχι και άσχημα για την μαθήτρια καθολικού σχολείου από το Orange County που έχασε την παρθενιά της στα 16 από ένα παίκτη του μπάσκετ, ανακάλυψε πως είναι bisexual στα 18 και ‘ανακαλύφθηκε’ από ένα φωτογράφο του Penthouse ενώ δούλευε σε ένα Γερμανικό φούρνο ενώ ήταν φοιτήτρια νοσηλευτικής.

Αν και η αλήθεια είναι ότι, κοιτώντας πίσω, η Sunny αντιμετώπισε την καριέρα της στο πορνό διακριτικά. Ξεκίνησε γυρίζοντας μόνο λεσβιακές σκηνές και έχοντας κλειστό συμβόλαιο με την Vivid. Ενώ ακόμη και στη συνέχεια, όταν άρχισε να γυρίζει σκηνές με διείσδυση, φρόντισε να είναι με αποκλειστικούς παρτενέρ και σε παραγωγές που είχαν ένα επίπεδο.

Το γεγονός ότι ανέκαθεν η Sunny είχε στρατηγική στον τρόπο που διαχειριζόταν την εικόνα της (σ.σ. ακόμη και τώρα δεν κάνει διαφημίσεις εσωρούχων στην Ινδία για να μην προσβάλει την κοινή γνώμη) με κάνει να πιστεύω ότι όλη αυτή η εικόνα του ‘καλού κοριτσιού’ είναι οφθαλμαπάτη.

Αλλά ακόμη και αν αυτό αποδειχθεί αλήθεια, το μόνο που σημαίνει είναι ότι η Sunny είναι καλύτερη ηθοποιός από ότι κανείς θα πίστευε βλέποντας τις ερωτικές σκηνές της.

Κοίτα να δεις τελικά τι προπόνηση μπορεί να είναι για μια ηθοποιό οι ψεύτικοι οργασμοί μπροστά στην κάμερα.