HOT RIGHT NOW

Η Ρία Αντωνίου στο Ιταλικό Dancing with the stars. Με τον Σίλβιο να παραμονεύει

Όσο καιρό εσύ κλαιγόσουν για την κρίση, εκείνη –παρότι δηλωμένη τεμπέλα- μάθαινε υπερεντατικά ιταλικά. Ενώ ταυτόχρονα έλιωνε τα ποδαράκια της σε μαθήματα χορού. Το αποτέλεσμα; Η θέση της σέξι ξανθιάς σε ένα reality που θα την μετατρέψει στην πιο γνωστή Ελληνίδα. Κάτι σαν την Νάνα Μούσχουρη των 10s.

Μια εντυπωσιακή ξανθιά, προφανώς Ουκρανικής καταγωγής, κοιτάζει ανέκφραστη την Δούκισσα Νομικού να στέφεται Σταρ Ελλάς 2007. Όντως στο πρώτο τραπέζι του Fever, όπου γίνεται ο διαγωνισμός, είναι φυσικό όλα τα βλέμματα να έχουν καρφωθεί πάνω της. Εννοείται πως την πλησίασα για να μάθω ποια είναι. Εννοείται πως δεν το πίστευα όταν μου μίλησε ελληνικά.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με την 19χρονη τότε Ρία Αντωνίου, η οποία πέρασε από πολλά κύματα, συνεντεύξεις και εξώφυλλα. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι το λιγομίλητο και φοβισμένο κορίτσι από το Χαλάνδρι είχε πάντοτε μεγάλα όνειρα. Απλά όχι την θέληση για να τα πετύχει.

 

Ξεκινώντας από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, που αισθανόταν δικαιωματικά δικό της. Τελικά δεν τον κατέκτησε ποτέ, παίρνοντας τον τιμητικό Β Σταρ Ελλάς 2008, με τους αντίστοιχους Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2006 και Σταρ Πελοπόννησος το 2007 να έχουν προηγηθεί.

Αυτή η ‘αποτυχία’ δεν είχε καμία απολύτως επίπτωση στις προτάσεις για δουλειά και φωτογραφήσεις που δεχόταν. Αλλά εκείνη προτιμούσε να χάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να κοιμηθεί λίγο παραπάνω ή να ξενυχτήσει βλέποντας ταινίες, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας πατατάκια.

 

Τελικά αποδείχθηκε ότι αυτό που χρειαζόταν ήταν μια αλλαγή μάνατζερ. Με το που εμφανίστηκε στην ζωή της ο Ηλίας Πανταζόπουλος, η Ρία άρχισε να συνειδητοποιεί ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτό που κάποτε είχε δηλώσει «Βασικά, θέλω να είμαι αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Να κάνω τη δική μου περιουσία. Να μην έχω ανάγκη κανέναν μαλάκα. Για τον εαυτό μου είχα από μικρή πολύ υψηλά όνειρα. Ήθελα να γίνω το νούμερο ένα μοντέλο, και εδώ και έξω».

Και, πιο σημαντικό, άρχισε να προσέχει περισσότερο τον εαυτό της, πέφτοντας με τα μούτρα σε διατροφή, γυμναστική και ότι άλλο εξαφάνισε το baby fat και τα 2-3 παραπάνω κιλάκια που την έκαναν να μοιάζει ακόμη με την φοιτήτρια της διπλανής πόρτας.

 

Όπως και στην περίπτωση της Τζούλιας, έτσι και με την Ρία, πρώτη κίνηση εξαγωγικού χαρακτήρα ήταν ένα σέξι χορευτικό single, το Give Me, που πάλεψε να βρει θέση στα ευρωπαϊκά chart. Σε αντίθεση με την Τζούλια, επίσης δηλωμένη τεμπέλα, η Ρία φαίνεται ότι τα κατάφερε.

Γιατί ακόμη και οι πιο δύσπιστοι οφείλουν να παραδεχτούν ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο να βρεθείς στην 12άδα του Dancing with the Stars. Ειδικά όταν δεν έχεις κάνει τίποτα που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό σταρ. Τουλάχιστον όχι στην Ιταλία. Άσε που, ειδικότερα στην Ιταλία, οι δίμετρες σέξι ξανθιές δεν είναι και ακριβώς αυτό που λες είδος προς εξαφάνιση.

 

Η ουσία είναι ότι, άγνωστο πως, η Ρία βρέθηκε στην 12άδα για την 9η σεζόν που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου στο Rai Uno. Μαζί με τους Bobo Vieri, Gianni River και Marco Delvecchio. Και αφού πρώτα πέρασε μήνες κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο στο Μιλάνο προκειμένου να μάθει επαρκή ιταλικά για τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις που θα ακολουθήσουν.

Εξίσου θετικό το ότι, στο επίπεδο του σέξι, δεν έχει και ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Καθώς ούτε η Claudia Andreatti, Μις Ιταλία 2006, ούτε η Ariadna Romero, η Κουβανή πρωταγωνίστρια του Finalmente la felicita που γεμίζουν ιδιαίτερα το μάτι.

Την Ρία Αντωνίου μπορείς να την ψηφίσεις για τον διαγωνισμό Onewoman 2011. Μπες και ψήφισε.