HOT RIGHT NOW

Η Suki Waterhouse ξέρει από ζόμπι και προκατάληψη

Η εστέτ πρώην του Bradley Cooper κάνει τα δικά της στο 'Pride and Prejudice & zombies'. Αφορμή να συστηθούμε.

H 24χρονη κόρη του κορυφαίου Βρετανού πλαστικού χειρούργου, η πρώην του Cooper δηλαδή πριν την Irina Shayk, είναι η μοναδική τοπ Αγγλίδα μοντέλα νέας σοδείας (Cara Delevingne, Georgia May Jagger) για την οποία δεν έχουμε μιλήσει.

 

Eυτυχώς όταν οι τρεις τους βρέθηκαν στη σχετική ‘μοντέλα που γυρίζουν ταινίες’ φωτογράφηση της Vogue, οι άλλες δυο δεν φρόντισαν να την ‘στεναχωρήσουν’ με το να της αναφέρουν αυτή την παράλειψη.

 

 

Αν και, στο τέλος της ημέρας, η Suki -την οποία δεν ανακάλυψαν στα 16 της σε ένα εμπορικό κέντρο, αλλά σε μια pub- έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται εκνευρισμένη και αδικημένη από αυτή την ‘παράλειψή’ μας.

 

 

Ειδικά φέτος που είναι μέρος όχι ενός, αλλά δυο blockbuster. Συγκεκριμένα του The Divergent Series: Insurgent στο οποίο και κυκλοφορεί με ένα οπλοπυροβόλο ‘να’ με το συμπάθειό.

 

Και φυσικά το ‘Η Τζέιν Όστιν θα τραβάει τα μαλλιά της’ Pride and Prejudice & zombies στο οποίο είναι ένα από τα βιολιά (σόρι, από τις αδελφές/μαχήτριες εννοούσα). Ενώ στην επόμενη ταινία της, το The Bad Batch, συμπρωταγωνιστεί με τους Jim Carrey, Diego Luna, Jason Momoa και Keanu Reeves.

 

Εννοείται πως ως ηθοποιός η Suki (καμία σχέση με την Sookie Stackhouse του True Blood. Το κανονικό της όνομα είναι Alice. Το Suki της το κόλλησε ένας πρώην) είναι μέτρια (και πάλι χάρη της κάνω). Καμία σχέση δηλαδή με την Cara Delevingne που βλέπεται ευχάριστα. Ούτε όμως και εντελώς ‘σαπάκι’ όπως η Rosie Huntington-Whiteley. Κάπου στο ενδιάμεσο, υπολόγισε, αν θέλεις να έχεις μια αίσθηση του μέτρου.

 

 

Ως γυναίκα όμως είναι κλασάτη και εντυπωσιακή. Από εκείνο το σπάνιο Βρετανίδας που εμπνέει σοκ & δέος. Μπόνους το γεγονός ότι και η μικρότερή της αδελφή, η Immy, είναι μοντέλο. Με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να σουλατσάρουν στις πασαρέλες Λονδίνου και Παρισίου αγκαζέ.

 

 

Θεωρείται δικαίως σούπερ επιτυχημένη ως μοντέλο αφού έχει εμφανιστεί -μεταξύ άλλων- στο εξώφυλλο τριών Vogue (Βρετανική, Κορεάτικη και Τουρκική), δυο Elle (Βρετανικό και Κορεάτικο) και έχει δανείσει το σώμα και το πρόσωπό της σε brands που κυμαίνονται από τα Pepe Jeans μέχρι την Burberry.

 

Και όλα αυτά χωρίς να κάνει κάτι υπερβολικά σέξι, με την εξαίρεση μια φωτογράφησης σε ένα Ισπανικό περιοδικό μόδας.

 

 

Και, εντελώς απρόσμενα, της γυμνής της εμφάνισης για την ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Dominic Jones που έκανε πολλούς να την δουν διαφορετικά και να εκτιμήσουν μια διαφορετική και υπο-φωταγωγημένη οπτική της γωνιά.

 

Ναι, το ομολογώ. Και εμένα αυτή η φωτό ήταν που με έκανε να την προσέξω. Τώρα το μόνο που μένει είναι, μιας και το κορίτσι είναι ήδη εκπαιδευμένη στο να σκοτώνει zombie, κάποιος να της κλείσει ένα γκεσταριλίκι στο The Walking Dead. Καιρός δεν είναι ο αγαπημένος μας Daryl να βρει, εκεί μέσα στα δάση, το supermodel που του αξίζει;