HOT RIGHT NOW

H Teresa Palmer είναι η νέα αγαπημένη μας Αυστραλή

Μια 29χρονη χίπισσα που 'σερφάρει' στο επίκεντρο της προσοχής μας στο remake του Point Break.

‘Γνωριζόμαστε’ και συμπαθιόμαστε από την εποχή των I Am Number Four και Warm Bodies. Είναι όμως το remake του Point Break (και, ας το παραδεχτούμε, η ‘συμμετοχή’ της στο fappening) που μας έκανε να πάρουμε την απόφαση να ασχοληθούμε στα σοβαρά μαζί της.

Ναι, έχεις δίκιο. Συμφωνώ. Το remake του Point Break δεν παίζει σε καμία περίπτωση να είναι το ίδιο καλό με το original. Αποτελεί ωστόσο μια ιδανική ευκαιρία για να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά το υπέροχο πρόσωπο της Teresa. Το ίδιο που μας έπεισε ότι είναι ικανό να κάνει μέχρι και ένα zombie να την ερωτευτεί στο Warm Bodies.

 

Κάπου εδώ θα έπρεπε να πω και ένα καλό λόγο για το κορμί της, που στο σουλούπι θυμίζει ελαφρώς Emilia Clarke.

OK, μην βαράτε. Ελαφρώς θυμίζει είπα. Στη λογική ότι, παρότι επίσης κοντό (βλέπε 1,65), είναι αναλογικό και τόσο όσο γυμνασμένο. Το ίδιο που μας έδειξε για πρώτη φορά πίσω στο 2008, όταν την πρωτογνωρίσαμε ως ανερχόμενο ταλεντάκι στα 2:37 και Restraint.

 

Το ίδιο που γρήγορα έκανε το πέρασμα στο Χόλιγουντ (όπως συμβαίνει πάντα με τα καλά ‘κομμάτια’ από την μακρινή ήπειρο) και βρέθηκε να το παίζει action hero στο I Am Number Four και να φωτογραφίζεται για το Flaunt.

Ή να βγάζει το ‘μεροκάματο’ βγάζοντας με νόημα και στιλ τα ρούχα της (μέχρι ένα σημείο) σε ‘rom com’ τύπου Take Me Home Tonight.

Ένα κορμί που επίσης είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε διεξοδικά στα πλαίσια του περσινού fappening, όταν την είδαμε topless σε ένα yacuzzi μαζί με έναν πρώην της. Ο νυν είναι ο σκηνοθέτης με τον οποίον την βλέπετε πιασμένη χεράκι χεράκι εδώ.

Ένα κορμί που πλέον, γιατί θέλουμε να είμαστε εντελώς στρέιτ μαζί σας, δεν είναι στην ίδια top κατάσταση με όταν τα Αυστραλέζικα περιοδικά την έχριζαν πιο σέξι γυναίκα της ηπείρου μαζί με την Miranda Kerr. Δίπλα στην οποία, τότε, μια χαρά στεκόταν.

 

Άσε που η Teresa, που μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο ζώα (ο μπαμπάς πλέον έχει φτιάξει ένα ιδιωτικό ζωολογικό κήπο) και το μεγαλύτερο train set στην Αυστραλία, πλέον δεν το πολυδείχνει. Εκτός και αν γίνεται στα πλαίσια της εκστρατείας που έχει αναλάβει υπέρ του δημόσιου θηλασμού.

Γενικώς το κορίτσι μας είναι φουλ υπέρ της υγιεινής διατροφής (έχει και το δικό της πετυχημένο health group), 110% χίπισσα και με όνειρο ζωής, όπως έχει δηλώσει, να ‘Κυκλοφορώ όλη την μέρα έγκυος και ξυπόλητη στην οργανική μου φάρμα, ταΐζοντας τις κότες, τα γουρούνια και τα άλογά μου’. Ίσως όλο αυτό να της προέκυψε επειδή, πριν γίνει γνωστή, δούλευε επί χρόνια σε φαστφουντάδικο. Ποιος ξέρει;

Επίσης, παρότι λιγότερο από δεκαετία στο κουρμπέτι, έχει καταλάβει ότι δύσκολα θα πειστεί κάποιον να την βάλει να παίξει οτιδήποτε πέρα από τη χαριτωμένη ξανθιά σε μέτρια blockbuster (The Sorcerer’s Aprentice) ή να συμπρωταγωνιστεί με τον Adam Sandler (Bedtime Stories).

Οπότε προτιμάει να ζει, παρά να ‘αγχώνεται’ με το που πηγαίνει η καριέρα της.

Στην τελική, όταν μεγαλώνε φτωχικά σε μια εργατική πολυκατοικία στην Adelaide, μαζί με 4 θετά αδέλφια και μια καταθλιπτική μάνα, βγάζοντας το ψωμί της ντυμένη Φραουλίτσα στο τοπικό εμπορικό κέντρο, δεν περίμενε να της συμβεί τίποτα από όλα αυτά. Εκείνη πήγε απλά να παίξει σε μια φοιτητική ταινία (το 2:37) και βρέθηκε, στα 18 της, πρώτη μούρη στις Κάννες. Με άλλα λόγια, αν έχεις άστρο διάβαινε.