HOT RIGHT NOW

Η Tricia Helfer είναι ο νέος Chuck Norris

Στο Killer Women, που μόλις έκανε πρεμιέρα, η δίμετρη Cylon No6 του Battlestar Galactica είναι μια σκληροτράχηλη Texas Ranger. Σόρι Chuck, αλλά μάλλον θα την προτιμήσουμε.

Στα 39 της το πρώην σουπερμόντελ που μεγάλωσε οδηγώντας τρακτέρ στην οικογενειακή φάρμα στον Καναδά έχει την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία να γίνει (τηλεοπτική) σταρ Α’ μεγέθους. Και, ποιος ξέρει, διάδοχος της Jovovich σε περίπτωση που οι παραγωγοί ψάχνουν  κάτι εξίσου καυτό και σκληρό (σ.σ. κάνει όλα τα stunts μόνοι της και έχει τα σπασίματα και τις ουλές για να το αποδείξει), αλλά πιο φθηνό. Κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται να την χαραμίσει.

΄Όταν η Tricia μπαίνει σε ένα δωμάτιο, εκπέμπει απίστευτη θηλυκότητα. Αλλά επίσης είναι έξυπνη, ετοιμόλογη και σκληρή. Είναι ιδανική για αυτό το ρόλο.  Άσε που ξέρει να οδηγεί γρήγορα και να χρησιμοποιεί ένα όπλο σαν επαγγελματίας. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ατρόμητη. Στην οθόνη, αλλά και στη ζωή’. Τάδε έφη η Hannah Shakespeare, δημιουργός του Killer Women (σ.σ. στο οποίο executive producer  είναι η Sofia Vergara, εξού και πήρε πράσινο φως), που έψαχνε χρόνια για κάποια που να μπορεί να υποδηθεί την προβληματική Texas Rangers που κυνηγά αποκλειστικά γυναίκες-δολοφόνους.

Τελικά την βρήκε στο αψεγάδιαστο πρόσωπο και το φαντασμαγορικό 180 εκατοστών κορμί (σ.σ. πραγματικός γίγαντας στη χώρα των κοντοπίθαρων ηθοποιών) μιας εντυπωσιακής γυναίκας που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε  ως το πιο σέξι ρομπότ όλων των εποχών στο remake του Battlestar Galactica.

Ένα εξαιρετικά ‘πιασάρικο’ πολλαπλό ρόλο (σ.σ. υπήρχαν διαφορετικές εκδοχές της) που την εκτόξευσε στη δημοσιότητα, επιτρέποντάς της να κάνει ένα σωρό φωτογραφήσεις (από το Maxim ως μια γυμνή στο Playboy), να γίνει πρώτη μούρη στις Comic Con, να δανείσει τη φωνή της σε ένα σωρό videogame και να κάνει καλά γκεσταριλίκια (Chuck, Two and a Half Men, Criminal Minds) και κακούς πιλότους ή σειρές που κόβονταν μετά από 2-3 επεισόδια (17th Precinct,  Dark Blue).

 

Ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και ένα φιλανθρωπικό website ονόματι Acting Outlaws μαζί με την κολλητή της από το Galactica, Katee Sackhoff, για χάρη του οποίου ξεγυμνώνονται και οι δυο μαζί.

Αν και, παραδόξως για μια γυναίκα του βεληνεκούς της, ποτέ κανείς δεν της εμπιστεύτηκε έστω και ένα μικρό eye candy ρολάκι σε οποιαδήποτε  ταινία έχουμε δει.

Στο εν τω μεταξύ παντρεύτηκε ένα καλοστεκούμενο και επιτυχημένο δικηγόρο, αγόρασε μια έπαυλη στo Beverly Hills και περνάει τις μέρες της κάνοντας γυμναστική, παίζοντας με τις έξι γάτες της και κάνοντας βόλτες στην παραλία πάνω στην αγαπημένη της Harley.

 

Τι σημαίνει όλο αυτό; Ότι το κοριτσάκι με τα Σουηδονορβηγικά γονίδια, που μεγάλωσε χωρίς τηλεόραση σε μια φάρμα στην Αλμπέρτα του Καναδά, πήρε πολύ σωστή απόφαση όταν, στα 17 της, την σταμάτησε ένας σκάουτερ στην ουρά του κινηματογράφου (σ.σ. πήγαινε στην πόλη μια φορά στις 15 μέρες για να δει με τους γονείς της ταινίες τύπου Star Trek) και της πρότεινε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό Ford Models’ Supermodel of the World, τον οποίο και κέρδισε.

 

Σημαίνει όμως επίσης ότι, έχοντας εκπληρώσει τα ονειρά της, οφείλει να κυνηγήσει τα καινούργια. Όπως το να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά που δεν στέκεται στο πόσο θεά είναι και δεν της ζητά να μας δείξει τη σέξι εκδοχή του εαυτού της, αλλά απαιτεί να ανακαλύψει το αγοροκόριτσο που πάντα κρυβόταν κάτω από την illustration δημόσια εικόνα της. Κάτι που μόνο αδιάφορο δεν μας κάνει.