HOT RIGHT NOW

Η Βούλα Παπαχρήστου βάζει μπουρλότο στους Ολυμπιακούς

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν είναι πολύ καυτή για τα ταρτάν. Και οι Άγγλοι καμεραμάν δεν θα ξέρουν από ποια γωνία να την πρωτοτραβήξουν.

Το κείμενο που διαβάζεις παρακάτω δημοσιεύτηκε πριν ξεσπάσει ο σάλος με το Twitter account της Βούλας Παπαχρήστου και προτού αποκλειστεί από την Ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ακολουθεί το κείμενο όπως είχε δημοσιευτεί από νωρίς το πρωί…

Είναι εντελώς άδικο να επικεντρωνόμαστε μόνο στα σωματικά προσόντα της 23χρονης τριπλουνίστριας. Από την στιγμή που διαθέτει τις επιδόσεις και –σύμφωνα με τους ειδικούς-την στόφα μεγάλης πρωταθλήτριας. Από την άλλη, μπορεί απλά να τα λέμε αυτά επειδή ο αρραβωνιάρης της (σ.σ. ο πρωταθλητής του kick boxing  Λευτέρης Χαχαμίδης) έχει εντυπωσιακά βαρύ χέρι.

 

‘’Είναι ωραίο να σε θεωρούν οι άντρες σέξι. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει. Εγώ δεν θα ήθελα να έχω ένα σώμα σαν νταμάρι. Θέλω να είμαι σέξι, όχι όμως να προκαλώ. Δεν αρνούμαι ότι με φλερτάρουν αρκετά, κυρίως ξένοι αθλητές στους αγώνες. Μου πιάνουν κουβέντα, με προσκαλούν για ποτό και μου ζητάνε το τηλέφωνό μου. Φυσικά τους δίνω χυλόπιτα αφού έχω σχέση εδώ και δυο χρόνια. Πολλοί στον χώρο το γνωρίζουν γι’ αυτό αποφεύγουν να με φλερτάρουν!’’.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Όχι, η Βούλα δεν έχει σώμα ως νταμάρι. Και ναι, κάποιος πρέπει να πει στα ‘’άτακτα ‘’ αγόρια του Ολυμπιακού Χωριού στο Λονδίνο τι εστί ‘’Χαχαμίδης’’. Στην τελική το κορίτσι είναι σχεδόν σαν παντρεμένο, με την πρόταση γάμου να έχει πέσει πάνω στην πίστα που τραγουδούσε ο Βέρτης και τον πολιτικό γάμο να έρχεται τον Δεκέμβριο.

 

Πριν από αυτό όμως, η Βούλα καλείται να δικαιώσει όλο το θόρυβο που έχει προκαλέσει στον ελληνικό στίβο τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Βούλα Παπαχρήστου βάζει μπουρλότο στους Ολυμπιακούς 

Από τότε δηλαδή που βρέθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων στην Ευρώπη σε δυο διαδοχικές διοργανώσεις (2009, 2011), πρωταθλήτρια Ελλάδος και κάτοχος μια από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο (14,77 μ. στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Τουρκίας).

Οι συγκρίσεις με τις Όλγα Βασδέκη και την Βούλα Τσιαμήτα πάνε και έρχονται, με την Βούλα, ψύχραιμα, να δηλώνει πως ‘’Δεν θέλω να φτάσω στην κορυφή και μετά να πέσω απότομα. Δεν θέλω να λένε ότι ήμουν μια φωτοβολίδα. Η διάρκεια είναι αυτή που καθιερώνει την αθλητή στη συνείδηση του κόσμου’’ και ‘’Ο πρωταθλητισμός είναι μία ευθεία. Δεν υπάρχει το αριστερά και το δεξιά. Αν μπορείς, μπαίνεις και την ακολουθείς, αλλιώς στρίβεις‘’

Ενώ υπάρχει και ένας ευμεγέθης βαθμός ταύτισης μεταξύ εκείνης και της Βούλας ‘’ Νομίζω ότι της μοιάζω αρκετά. Η ίδια είπε στον προπονητή μου ότι της αρέσω, γιατί διαθέτω κάποια χαρίσματα που είχε κι εκείνη, όπως ο τσαμπουκάς, το θάρρος στους αγώνες και το τρέξιμο. Είναι τιμή να μιλάει έτσι για μένα η Τσιαμήτα που υπήρξε κορυφαία αθλήτρια.

Γενικά εγώ θέλω να σκοτώνω τους αντιπάλους μου από το ξεκίνημα των προσπαθειών μου. Θέλω να κάνω δύο τρία καλά άλματα και να τελειώνω τον αγώνα! Μπαίνω με τσαμπουκά στους αγώνες, δεν καταλαβαίνω τίποτα!’’.

 

Ανακεφαλαίωση. Η –γέννημα θρέμμα Αεκτζού- Βούλα Παπαχρήστου είναι η πιο ωραία αθλήτρια που διαθέτουμε. Και μια από τις πιο ταλαντούχες. Ενώ μοιάζει να διαθέτει και τον απαραίτητο τσαμπουκά για να πετύχει στον αθλητισμό και σε ότι άλλο αποφασίσει να κάνει μετά.

Αλλά επειδή αγιογραφίες εδώ δεν κάνουμε –και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα comeback στόρι-ας ακούσουμε το δικό της ‘’ Μετανιώνω για ένα μεγάλο λάθος που έκανα την περσινή χρονιά. Κάποια στιγμή έπεσα ψυχολογικά. Δεν ήθελα να κάνω προπόνηση, δεν ήθελα να βλέπω τον προπονητή, έκανα μόνο δύο αγώνες και τα παράτησα. Ήταν φανερό ότι είχα κουραστεί ψυχολογικά, δεν άντεχα άλλο την πίεση. Αφέθηκα και μάλιστα πάχυνα, πήρα περίπου οκτώ κιλά.

 

 Δεν κατάλαβα πώς προέκυψαν όλα αυτά. Ευτυχώς ο προπονητής μου κατάλαβε την κατάσταση και μου είπε ‘πήγαινε να κάνεις διακοπές, γύρισε τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσεις προπονήσεις’. Πραγματικά έκανα πράγματα που είχα στερηθεί, γλέντησα, βγήκα με φίλους. Πιστεύω ότι ήταν ένα ξέσπασμα. Ευτυχώς, συνήλθα γρήγορα και μπήκα πάλι στον σωστό δρόμο . Πάντως για να λέμε και αλήθειες, έχασα αρκετό χρόνο. Θα μπορούσα φέτος να είμαι καλύτερη’’.