HOT RIGHT NOW

H Χρίστινα Αλούπη κερδίζει Όσκαρ καλύτερου comeback

Η Θεσσαλονικιά που παρουσίασε για τη φετινή τελετή των Όσκαρ για χάρη site της ομογένειας μας θύμισε και πάλι την γυναίκα που έχει κάνει την πιο καυτή φωτογράφηση όλων των εποχών.

‘Δεν πειράζει αν δεν την ξέρεις καθόλου ή αν την θυμάσαι απλά ως την τηλεοπτική ξανθιά δίπλα στο Γιώργο Σατσίδη. Ούτε θα στο χρεώσουμε αν το διαβάσεις (και επιτόπου το ξεχάσεις) ότι είναι μοντέλο/ παρουσιάστρια με δυο Master και 2 ½ ξένες γλώσσες. Το μόνο που μετράει είναι, σε 6 μήνες από τώρα, να θυμάσαι ότι την είδες εδώ για πρώτη φορά. Γιατί η Χριστίνα Αλούπη έχει λαμπρό τηλεοπτικό μέλλον. Πάμε Στοίχημα;’

 

Αυτό έγραφε ο πρόλογος στο Nitro του Φεβρουαρίου του 2007 (το οποίο ταυτόχρονα ήταν και η τελευταία σέξι φωτογράφηση της ζωής της). Και ήταν απολύτως λάθος.

 

Γιατί η Χριστίνα Αλούπη, που σε λίγο θα γινόταν η πιο φρέσκια παρουσιάστρια στην πλατινέ παλέτα του Star, απέτυχε παταγωδώς. Κυρίως γιατί στην γκάμα των ταλέντων της δεν περιλαμβανόταν η παρουσίαση γκόσιπ θεμάτων με κίτρινη απόχρωση.

Μόνο που η κάτοχος Μάστερ -τόσο σε Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού όσο και σε Φιλοσοφία της τέχνης- ήταν πολύ φιλόδοξη για να τα παρατήσει.

Μετά από μια άβολη περίοδο λαθών επιλογών (σ.σ. όπως π.χ. η διαφήμιση ενός self tan κέντρου στα νότια προάστια, με την αφίσα να την δείχνει σαν Χαβανέζα με πορτοκαλί δέρμα), έφτιαξε τις βαλίτσες της και έφυγε για Χόλιγουντ.

 

Εκεί που, χρόνο με το χρόνο, κατάφερε να δημιουργήσει μια άλλη ζωή. Αυτή που περιλαμβάνει μια σταθερή δουλειά ως παρουσιάστρια ειδήσεων σε ελληνoαμερικάνικο site.

 

Καθώς επίσης και ‘εξτραδάκια’ όπως τον ρόλο της παραγωγού σε low budget ταινίες τρόμου (Stripped) και της ηθοποιού. Όχι μόνο σε B movies (Stripped, Four Fifteen), αλλά και σε σειρές με βαρύτητα, όπως το Southland στο οποίο έπαιξε πρόσφατα μια στρίπερ.

Εννοείται πως, όπως σε οτιδήποτε άλλο κάνει στην ζωή της, η Χριστίνα διακρίνεται από άκρατο επαγγελματισμό. Αυτόν που της υπαγορεύει η τελειομανία της (σ.σ. υπαρκτή, όχι απλά το γνωστό κλισέ που λένε όλες).

 

 

Η παραπάνω ατάκα δείχνει ότι το κορίτσι που μεγάλωσε σε μια μεσοαστική οικογένεια στην Θέρμη έχει μάθει το μάθημα της. Αν και, για να είμαστε δίκαιοι μαζί της, η Αλούπη ποτέ δεν την είχε ψωνίσει με την πάρτη της.

Ακόμη και όταν κάλλιστα θα μπορούσε. Όπως τον Σεπτέμβριο του 2005,  όταν κατέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και αποθεώθηκε για τον συνδυασμό πρόσωπο Kylie Minogue και κορμί 18χρονης Κουβανής μουλάτας.

 

 

 

Ένα ‘χόμπι’ που είχε σαν αποτέλεσμα την πιο καυτή φωτογράφηση που έχει δημοσιευτεί ποτέ σε ελληνικό περιοδικό.

 

Αυτή για χάρη του FHM το 2006, με τον έμπειρο φωτογράφο να βγάζει μια σειρά από πόζες (όπως π.χ. αυτή παρακάτω) την ώρα που η Αλούπη νόμιζε ότι δεν τραβάει.

 

Εκείνη μπορεί να εκνευρίστηκε από το πόσο υπερβολικά σέξι βγήκε. Αλλά το αντρικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει μια πλευρά της που ποτέ δεν χρησιμοποίησε για να πάει μπροστά. Ακριβώς γιατί είχε πάντοτε στο μυαλό της την γονική συμβουλή για το πόσο σημαντικό είναι να είναι οικονομικά ανεξάρτητη πριν προσπαθήσει να διαπρέψει σε οτιδήποτε.

Και ναι, έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει στο Αμέρικα. Οπότε καλό είναι, όσοι ξέρουν από μασάζ, να της στείλουν εγκαίρως τα βιογραφικά τους.