HOT RIGHT NOW

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την Selena Gomez στα σοβαρά

Η 21χρονη από το Τέξας είναι έτοιμη να διεκδικήσει τα 1 δις δολάρια που της ανήκουν.

Το αυθόρμητο κράξιμο που έριξε στον πρώην/νυν της Bieber και τα ‘καμώματά’ της στο Spring Breakers μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ψυχή πίσω από αυτή την καλολαδωμένη μηχανή που κόβει δολάρια.

 

‘Και εγώ τον έχω κάνει να κλάψει, David μου’ είπε η Selena πριν λίγο καιρό στον Letterman όταν της διηγήθηκε στον αέρα πως έκανε τον Bieber, σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή του, να μπήξει τα κλάματα.

Από τότε οι δυο τους τα έχουν βρει, μετά από επιμονή του Bieber που δεν άντεξε να ζει χωρίς αυτήν. Όμως το σημαντικό δεν είναι ότι η Gomez το είπε. Αλλά πως το είπε.

Δηλαδή με μια αγγλοσαξονική ψυχρότητα στο βλέμμα και μια αλαζονική διάθεση που δεν ταιριάζει, θεωρητικά, στο ποτάμι από καυτό μεξικάνικο και ιταλικό αίμα που κυλάει στις φλέβες της.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι, κατ’ εμέ, η πρώτη φορά που η 21χρονη μας άφησε να δούμε μια φλοίδα από τον πραγματικό της εαυτό. Μια επίδοξη δηλαδή femme fatale που είναι πολύ πιο ώριμη από τα 21 της χρόνια.

Και που γνωρίζει ότι το –γραφικό, αλλά πάμπλουτο και εξαιρετικά δημοφιλές- παλικαράκι που έχει δίπλα της να κυκλοφορεί γυμνόστηθο είναι απλά το ορντέρβ σε μια ζωή γεμάτη υπολογισμένα πάθη.

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι είναι ανίκανo να ερωτευτεί με οτιδήποτε πέρα από τον εαυτό της. Άντε και τον Ryan Gosling, τον οποίο, όπως δήλωσε, είχε δει από κοντά σε μια πτήση και είχε χάσει τα λόγια της.

Το ξέρω ότι ακούγεται σκληρό και αυθαίρετο αυτό που λέω, όμως, αν κοιτάξεις προσεκτικά την μέχρι τώρα πορεία της, θα διαπιστώσεις ότι η Selena έχει την τάση να κάνει και να λέει πάντα το σωστό πράγμα.

Όπως όταν πρωτοέσκασε στο προσκήνιο και οι πάντες άρχισαν να την συγκρίνουν με την –πανίσχυρη τότε για τα κυβικά της- Miley Cyrus.

 

Ενώ την ίδια στρατηγική ακολούθησε με το Spring Breakers, φωτογραφιζόμενη εξίσου ‘τσουλίστικα’ με τις υπόλοιπες, αλλά δηλώνοντας σαν παρθενόπη  ‘Μην πάτε να το δείτε, αν είστε κάτω από 18 ετών. Δεν ξέρω πως αλλιώς να προειδοποιήσω τους γονείς. Αν και καταλαβαίνω ότι μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις τι κάνουν τα παιδιά’

Η αλήθεια είναι ότι στο Spring Breakers είναι η πιο σεμνή από όλες. Ναι, έμεινε με το μπικίνι. Αλλά ούτε σε τρίο βρέθηκε μπλεγμένη, ούτε τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στo underground σκηνοθέτη του όταν δέχθηκε να την πάρει μετά από 1 ½ ώρα audition στο σπίτι του.  Δηλαδή ‘Να αφήσεις για λίγο το lifestyle σου πίσω σου και να έρθεις μαζί μου σε αυτό το rollercoaster’.

Ουσιαστικά η Selena, που έχει πάρει το όνομα της από την αδικοχαμένη τραγουδίστρια, πήρε απλά μια στρατηγική απόφαση για το brand της. Να δείξει λίγο σάρκα ώστε να τσιμπήσει λίγο πιο ενήλικους ρόλους, όπως στις 3 ταινίες που έκλεισε αμέσως μετά την κυκλοφορία του Spring Breakers.

Όπως στρατηγική απόφαση μοιάζει να είναι το φιλανθρωπικό της έργο (έγινε στα 17 της, η νεότερη σε ηλικία πρέσβειρα της UNICEF). Ακόμη και τα 6 αδέσποτα που έχει στο σπίτι της.

Δεν την αδικώ. Και εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση της αν είχα μπροστά μου τους μανατζέρ μου να μου εξηγούν ότι η διαφημιστική πίτα για προϊόντα που απευθύνονται σε λατινοαμερικάνικης καταγωγής γυναίκες αγγίζει το 1 δις δολάρια. Και ότι, με την Βεργκάρα να είναι πάνω από 40, είναι δυνητικά δικιά μου.

Αρκεί φυσικά να μην κάνω ξανά το λάθος να αποκαλύψω τι πραγματικά νοιώθω. Για τον Bieber, τους σπυριάρηδες εφήβους που λιγώνονται κάθε φορά που φορέσω μπικίνι ή τους φαν μου γενικότερα.

Ίσως τελικά να είχε δίκαιο το ένστικτο του παππού του Bieber ο οποίος, όταν την γνώρισε, γύρισε και είπε ‘Δεν μου άρεσε, μας κοιτούσε αφ’υψηλού. Και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει την καρδιά του εγγονού μου σμπαράλια’