HOT RIGHT NOW

Και η Nathalie Emmanuel του Game of Thrones είναι fast & furious

Η 26χρονη μεταφράστρια της Daenerys και 'καβάτζωσε' ρόλους σε δυο blockbuster και πήρε 'προαγωγή' στο Game of Thrones. Δικαίως, λέμε εμείς.

Εμείς την γνωρίζουμε ως την σοκολατένια μεταφράστρια της Daenerys. Οι Εγγλέζοι ως την μικρή ηρωινομανή κλέφτρα πόρνη από την σαπουνόπερα Hollyoaks. Και η Rihanna ως ‘αυτή που μοιάζει λίγο’. Όπως και να’ χει, η πρόσφατη φωτογράφιση της για το GQ ήταν η αφορμή που ψάχναμε.

Tης έπεσαν οι σακούλες από το supermarket από τα χέρια. Πήδηξε από τη χαρά της στον αέρα. Και, θέλουμε να ελπίζουμε, έκανε και μια στροφή όπως στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Misfits. Εκεί που μας έδειξε για πρώτη φορά το μεγαλείο των σοκολατένιων γλουτών της. Αυτό δηλαδή που όλο το internet συμφωνεί ότι, μαζί με την υπέροχη και εκφραστική φατσούλα της, αποτελεί το μεγαλύτερό της ατού.

Οι γλουτοί είναι αποτέλεσμα του ευτυχούς συνδυασμού των γονιδίων της Δομινικανής μητέρας της (εκείνη που την έσπρωξε να γίνει ηθοποιός όταν, από 3 ετών, της έβγαζε το συκώτι κάθε μέρα επειδή δεν ήθελε να πάει σχολείο) και του μισού Άγγλου-μισού Σειντλουτσιανού πατέρα της. Ο πήδος στον αέρα ήταν αποτέλεσμα της είδησης ότι παίρνει τον ρόλο στο Game of Thrones.

 

Έναν ρόλο που, παρότι μικρός, την έβαλε για τα καλά στο στόχαστρο του Χόλιγουντ. Και όχι μόνο εξαιτίας σκηνών όπως αυτή που ο Grey Worm την βλέπει να κάνει μπάνιο.

 

 

Πόσο στο στόχαστρο, σε ακούω να ρωτάς; Τόσο ώστε της στάθηκε πολύ εύκολο να τσιμπήσει ένα περιζήτητο ρόλο στο τελευταίο Fast & Furious.

Tόσο ώστε, καπάκι, πήρε και έναν από τους βασικούς ρόλους στο επόμενο Maze Runner. Κάτι, το back to back blockbuster, που μόνο εύκολο δεν τον λες να συμβεί σε κάποιον.

Και σκέψου ότι όλα αυτά τα καλά και θαυμαστά της προέκυψαν πριν καν ο ρόλος της πάρει προαγωγή, όπως ξέρουμε ότι θα συμβεί την σεζόν που ξεκινάει με το κορίτσι μας να εξελίσσεται στην βασική σύμβουλο της Δρακομάνας. Μια Δρακομάνα με την οποία είναι όντως κολλητή και εκτός κάμερας.

 

Η γκέλα που έχει αυτή τη στιγμή η Nathalie βγάζει μάτι και από τις διαδοχικές φωτογραφήσεις που βρίσκεται να κάνει για τα περιοδικά. Τις περισσότερες από κάθε άλλο (γυναικείο) μέλος του Game of Thrones. Κάτι που επίσης δεν είναι τυχαίο.

Τα περισσότερα είναι, δυστυχώς, γυναικεία. Ωστόσο μας έκανε δώρο και μια λίγο πιο σέξι για το GQ.

Κομπλέ με ένα βίντεο στο οποίο μας δίνει οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να ρίξει μια γυναίκα σαν εκείνη.

 

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πια τρόπος. Το κορίτσι που μεγάλωσε σεμνά και ταπεινά στο Southend-on-Sea έχει μπει με φόρα στα μεγάλα σαλόνια. Και φαίνεται να διαθέτει το τσαγανό και την άκρατη φιλοδοξία που χρειάζεται για να μείνει εκεί. Ειδικά αν συνεχίσει να εντυπωσιάζει τόσο τους παραγωγούς ώστε να παίρνει ρόλους που αρχικά προορίζονταν για ξανθές γαλανομάτες.