HOT RIGHT NOW

Κάνε χώρο στις Κυριακές σου για την Κρυσταλλία

Η πρώην κοκκινομάλλα που μας 'αναγκάζει' να ασχοληθούμε σοβαρά με το Your face sounds familiar.

H τελευταία φορά που κάθισα να δω ελληνική τηλεόραση ήταν όταν ο Παπακαλιάτης δεν την είχε απαρνηθεί ακόμη. Αλλά, για χάρη της συγκεκριμένης Πειραιώτισσας, θα αφήσω τα downloads να ‘στριμώχνονται’ στον σκληρό μου. Ακόμη και αν η καρδιά μου γίνει τσατάλια προσπαθώντας να διαλέξω ανάμεσα σε εκείνη και την Θωμαή Απέργη (που επίσης συμμετέχει).

 

Freddy Mercury, Barbara Streisand, Edith Piaf, George Michael, Jennifer Lopez, Bonnie Tyler, Rafaela Carra, Sade, Γιάννης Πουλόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Ζαμπέτας και Ζωή Λάσκαρη.

Αυτή είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- η πρώτη ‘φουρνιά’ σταρ που καλούνται να υποδυθούν η Κρυσταλλία, η Θωμαή και τα υπόλοιπα παιδιά (βλέπε –μεταξύ άλλων- Σύλβια Δελικούρα,  Άντα Λιβιτσάνου, Μαντώ, Κωνσταντίνος Καζάκος) στην πρεμιέρα του Your face sounds familiar που σκάει μύτη αυτή την Κυριακή.

Όλα αυτά επί 12 Κυριακές με τον νικητή κάθε live, αυτόν δηλαδή που ‘κόπιαρε’ καλύτερα το styling, τη σκηνική παρουσία, την κινησιολογία και τις φωνητικές ικανότητες του εκάστοτε ‘ειδώλου’, να διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του κοινού σε όποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα του κάνει κέφι.

Το κονσεπτάκι μια χαρά διαφορετικό ακούγεται. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Ότι το παιχνίδι είναι βαριά ‘στημένο’.

Όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Απλά βγάζει μάτι και στον πλέον ανυποψίαστο πως η απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας –και, μέχρι πρότινος, frontwoman των Otherview – τον έχει τον χαμαιλεοντισμό στο αίμα της.

Και όχι, δεν μιλάω μόνο για το μαλλί της (σ.σ. που πλέον το γύρισε στο ξανθό, για το οποίο δεν τρελαίνομαι). Το πιο πολυσυζητημένο δηλαδή σημείο της ανατομίας της.

 

‘Περσινά ξινά σταφύλια’, θα μου πεις. Οπότε και θα σου απαντήσω, ’προφανώς’. Γιατί οποιαδήποτε σύγκριση με την Τάμτα -και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη νεαρή τραγουδίστρια εκεί έξω- ξεκινάει και σταματάει στις τρίχες.

Βλέπεις η Κρυσταλλία, από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη το 2009 με την διασκευή του ‘Είσαι εδώ’ του Χατζηγιάννη, καρφώθηκε στο δόξα πατρί του αντρικού κοινού.

Και γιατί όχι, δηλαδή; Που αλλού θα βρεις κάποια που είναι αυθεντικά μοντέρνα (σ.σ. εδώ βοηθούν και οι σπουδές στο σχέδιο μόδας) αλλά και κλασικά ‘παιδεμένη’ (βλέπε σπουδές κιθάρας και πιάνου). Η οποία επίσης διαθέτει φωνάρα, κορμάρα και λιμανίσιο τσαμπουκά. 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι, εμάς τους άντρες, μας έχει λίγο στο φτύσιμο. Αφού η μοναδική παραχώρηση που μας έχει κάνει είναι μια φωτογράφηση στο Nitro πριν από δυο χρόνια, την οποία έχουμε κουραστεί να ανακυκλώνουμε.

Ίσως όμως το γεγονός ότι πλέον κάνει σόλο καριέρα, να μας δώσει και εμάς λίγα ‘ψίχουλα αγάπης’. Και πολύ περισσότερα ‘ψίχουλα’ σάρκας.

 

Άλλωστε στην πραγματικότητα, είναι κορίτσι για σπίτι. Όπως αποδεικνύουν ποσταρίσματα που την δείχνουν να φτιάχνει σπανακόπιττα και δηλώσεις όπως  ‘Είμαι πολύ δοτική. Μου αρέσει να φροντίζω τον σύντροφο μου, να συζητάω μαζί του , να τον κατανοώ και να του μαγειρεύω’.

Αν και το να αισθάνεσαι ότι πρόκειται για γυναίκα με την οποία αξίζει να ανοίξεις σπίτι, δεν αναιρεί ότι η Κρυσταλλία είναι επίσης από τα θηλυκά που μπορούν να στο κλείσουν σε χρόνο dt.

 

H ουσία είναι ότι -ανεξάρτητα από το πόσο καλό group ήταν οι Otherview και πόσο ταλαντούχοι οι υπόλοιποι- η Κρυσταλλία ήταν από την αρχή το ‘τυράκι’ για να πιαστούμε στην φάκα.

Πλέον το μεγάλο στοίχημα για τις επόμενες 12 Κυριακές είναι να μας αποδείξει ότι έχει ‘σοβαρές προθέσεις’ για εμάς και ότι ενδιαφέρεται να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση.

Ακόμη και αν χρειαστεί να υποδυθεί μέχρι και τον Γιοκαρίνη μέχρι να μας πείσει.