HOT RIGHT NOW

Κρεμόμαστε από τα χείλη της Britt Robertson

H 24χρονη με τα υπέροχα χείλη είναι αυτό τον καιρό, λόγω του Tomorrowland με τον George Clooney, παντού. Ώρα να την ανακαλύψεις.

Έχει το ίδιο ύψος με την Scarlett Johansson (1.60), εξίσου ιδιαίτερα χείλη (όχι τόσο τούμπανο, αλλά τα προσέχεις) και απέραντη φιλοδοξία να τα καταφέρει. Μετά από 10 χρόνια και βάλε στο ‘κουρμπέτι’ βλέπει, επιτέλους, όλες τις πόρτες να ανοίγουν μπροστά της.

Είναι βλαχάκι. Αυτό οφείλω να σας το πω και να σας το εξομολογηθώ εξαρχής. Το μεγαλύτερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα έξι αδέλφια) από την Νότια Καρολίνα που λατρεύει να βάζει σκούπα, θεωρεί το Pretty Woman την καλύτερη ταινία όλων των εποχών και δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως βλέπει μανιωδώς όλα τα Real Housewives.

Επίσης δεν έχει πάει ποτέ της σχολείο (όπως π.χ. αντίστοιχα οι Emma Stone και Hayden Panettiere), αφού, μέχρι τα 14 της, οι γονείς της προτιμούσαν να την διαβάζουν σπίτι. Και, μετά, στα 15 της, μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Πρώτα με την γιαγιά της. Στην οποία είπε να φύγει έξι μήνες μετά όταν και νομικά ανακηρύχθηκε ‘ελεύθερη και ωραία’.

Με άλλα λόγια, όπως γράφει και το poster του Say Anything, στο οποίο πρωταγωνιστεί (καλή ταινιούλα, κρίμα που δεν είχε πιο πολύ γυμνό). ‘Είναι νέα. Αλλά όχι και τόσο αθώα’

 

Το πιο πιθανό είναι να την θυμάστε από το Under the Dome ως τη σερβιτόρα που φυλάκισε -κάποια στιγμή- σε ένα μπουντρούμι ο ψυχάκιας γιος του γενικού δερβέναγα. Δείτε την στο παρακάτω poster για να την θυμηθείτε. Εκείνη και το εξαίσιο μούτρο της.

Επίσης πιθανό είναι να την θυμάστε ως πρώτη μούρη στο καβούρι στο The Secret Circle.

Ή, αν έχετε πια τόσο θεϊκή μνήμη από δεκάδες μικρά και αδιάφορα. Τόσο τηλεοπτικά (βλέπε Power Rangers, Freddie, CSI, Swingtown, Life Unexpected, Law and Order). Όσο και κινηματογραφικά (Dan in Real Life, Mother and Child, White Rabbit, Delivery Man.

Κανένα από αυτά όμως δεν ήταν blocbuster των 180 εκ. δολαρίων, όπως το Tomorrowland, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Clooney.

Oύτε κινηματογραφική μεταφορά bestseller του Nicholas Sparks, όπως The Longest Ride, στο οποίο ερωτεύεται το κορίτσι μας ο Scott Eastwood, κανακάρης του Clint.

Εξού και όλος ο θόρυβος που γίνεται αυτή τη στιγμή για την πάρτη της. Δικαίως, κατά τη γνώμη μου, καθώς η Robertson διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα -υποκριτικά και όχι μόνο- για να κάνει τη διαφορά.

 

Άσε που, επειδή μικρο-δείχνει τραγικά, η καριέρα της είναι σαν να ξεκινά μόλις τώρα

‘Αν μπορώ να παίξω την 15χρονη τώρα που είμαι 25, τότε θεωρώ ότι θα μπορώ να παίζω την 35χρονη όταν θα είμαι 55. Ή τουλάχιστον έτσι λέω σε όλους και έτσι θέλω να πιστεύω’