HOT RIGHT NOW

Ξένια, ο πιο ‘αντρικός’ λόγος να δεις Survivor

Το 'ατίθασο' σορτσάκι της Ελληνο-ουκρανέζας τραγουδίστριας των Rec έχει κερδίσει με διαφορά, μέχρι τώρα, στο αγώνισμα της τηλεοπτικής οφθαλμολαγνείας.

Πριν αρχίσει το παιχνίδι όλοι μας εδώ, επειδή -λόγω παρασημοφορεμένης προυπηρεσίας στα αντρικά περιοδικά- ξέραμε τι ‘δακρύζω μόνο που το σκέφτομαι’ σώμα διαθέτει, θα βάζαμε στοίχημα το δεξί μας νεφρό ότι το αντρικό τηλεοπτικό ενδιαφέρον θα μονοπωλούσε η blogger-επιχειρηματίας Όλγα Φαρμάκη των 240.000 followers.

‘Μια γυναίκα Milo Manara κυβικών’, όπως είχαμε τονίσει στο αφιέρωμα στην αρχή της σεζόν, που ‘μοιάζει γενετικά κατασκευασμένη να είναι ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία φορώντας μόνο τα απαραίτητα’.

Κάτι που δεν συνέβη. Ίσως γιατί το σορτσάκι της Όλγας ήταν υπερβολικά φαρδύ. Ίσως γιατί το μεγαλείο της φαίνεται πραγματικά μόνο όταν το πιο βαρύ πράγμα που φοράει είναι μόνο ένα μπικίνι. Δεν πειράζει. Στην περίπτωσή της είναι σίγουρο πιο σημαντικό ότι ο κόσμος είχε και έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει κάτι για το οποίο επίσης βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, το πόσο απίστευτα δηλαδή καλό παιδί είναι.

Όπως επίσης, βλέποντάς τις στην παραλία, δεν μας έκαναν το ‘κλικ’ που περιμέναμε ‘σιγουράκια’ όπως η ψηλόλιγνη Ρωσο-Ουκρανή μοντέλα- Daria Turovnik, η στοχοπροσηλωμένη πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα (με το πρόσωπο μανεκέν) ή η Barbie kickboxer Αγγελική Κοκαλίτσα.

Και ναι, εκτιμήσαμε -ως οφείλαμε- το εντελώς κουκλίστικο πρόσωπο της Κρητικιάς φοιτήτριας ΤΕΦΑΑ Ροδανθής Καπαρού Καπαράκη, που αποτέλεσε και έμπνευση για το αφιέρωμα συνολιά στις insta-συμπατριώτισσές της.

Όμως εκεί που έπεσε και έμεινε το βλέμμα της ήταν στην -all natural, να λέγονται αυτά που κολαούζο δεν θέλουν- Ξένια των Rec.

Στα υπέροχα γατο-πράσινα μάτια της.

Στα ‘αγωνιστικά’ κοτσιδάκια της (που έρχονται να τονίσουν και τα μάτια και τα trademark σλαβικά ζυγωματικά της).

Και, πάνω από όλα, στο ‘ατίθασο’ σορτσάκι της που επιμένει να ανεβαίνει την ίδια ώρα που όλες οι υπόλοιπες το κατεβάζουν πεισματικά (σ.σ. όχι μόνο του, εκείνη το ανεβάζει/ κονταίνει γιατί προφανώς την βολεύει στα αγωνίσματα).

Ένα πραγματικά χαρισματικό κορίτσι που καλώς μπήκε στο παιχνίδι. Και κακώς, πολύ κακώς, δεν ήταν ως τώρα εντός του οπτικού μας πεδίου.

‘Είμαι μισή Ελληνίδα και μισή Ουκρανή. Μπορώ να σου πω πως Έλληνες και Ουκρανοί μοιάζουν πάρα πολύ: στη νοοτροπία, το φαγητό και το lifestyle’

Κάτι που αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κρίμα αν συνυπολογίσεις πόσες δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα έκανε για να φτάσει κοντά μας αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 11 της στην Ουκρανία (έχει μαμά Ελληνίδα και μπαμπά Ουκρανό), μετακόμισε και έμεινε ως τα 19 της στην Μάλτα και μόλις πριν 3-4 χρόνια κατέβηκε στην Ελλάδα για διακοπές.

‘Επειδή έχω ρίζες ελληνικές ήθελα ανέκαθεν να έρθω στην Ελλάδα. Κάνω ένα ταξίδι για διακοπές και είπα πως αν μου αρέσει θα μείνω περισσότερο. Ήταν για εμένα μία δοκιμασία. Πήρα την απόφαση και παρέμεινα’ 

Κατάλαβες τώρα γιατί η φοιτήτρια Βusiness Μarketing Αdvertising (που μιλά αγγλικά, ισπανικά, ρώσικα, ουκρανικά και τώρα πλέον ελληνικά) δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπει στο παιχνίδι αποφασισμένη να τα σαρώσει όλα;

Γιατί η ζωή για την συγκεκριμένη δηλωμένη Ρουβίτσα, που της αρέσουν οι μπαλάντες και το να κάνει πατίνια αντί να πηγαίνει γυμναστήριο, είναι μια περιπέτεια που θέλει απεγνωσμένα να ζήσει.

Όσον αφορά τα βλέμματα μας; Είτε χορεύει με ψηλοτάκουνα στην πίστα ή σε κάποιο videoclip, είτε κυκλοφορεί με το σορτσάκι ανεβασμένο στο θεό στο νησί του Survivor; Tα πιάνει στον αέρα. Αλλά αδιαφορεί για αυτά.

‘Δε δίνω πολλή σημασία στα βλέμματα. Δεν κοιτώ πώς με βλέπουν. Είναι λίγο περίεργο όταν το καταλαβαίνω. Με κολακεύει αλλά δεν το επιδιώκω’

Είπαμε. Εκεί το μόνο που βλέπει είναι η νίκη. Και, μεταξύ μας, ότι θέση και αν πάρει στην τελική κατάταξη, είναι σίγουρα νικήτρια αφού έχει ‘τσιμεντώσει’ τη θέση της στο αντρικό συλλογικό υποσυνείδητο για τα επόμενα χρόνια.

Και αυτό χωρίς καν να προσπαθήσει, αφού, αν το δεις το θέμα σφαιρικά, αντικειμενικά και με σοβαρότητα, θα συμφωνήσεις ότι η Ξένια δεν σηκώνει το σορτσάκι μια δυο γυροβολιές πιο ψηλά για χάρη του καμεραμάν ή τη δική μας, αλλά επειδή έτσι της βγαίνει φυσικά.
Κάτι που την καθιστά ακόμη πιο ‘επικίνδυνη’. Σκέψου δηλαδή τι έχει να γίνει όταν αποφασίσει να μας χορέψει στο ταψί κανονικά και με το νόμο.

Αν και, ειδικά όσον αφορά τον χορό (κάτι που έχει αποδείξει ότι το έχει), εκεί με χαρά θα θέλαμε να την δούμε, γύρω από την αναμμένη φωτιά, με παρτενέρ την Όλγα (που επίσης ξεκίνησε ως χορεύτρια).