HOT RIGHT NOW

Μια Ελληνοαυστραλή στα χνάρια της Margot Robbie

Γιατί η 22χρονη Olympia Valance είναι καταδικασμένη να πετύχει στο Χόλιγουντ.

Είναι κόρη γνωστού Αυστραλού ρόκερ, αδελφή γνωστής ηθοποιού, μουσικής σταρ και νυν συζύγου δισεκατομμυριούχου (βλέπε Holy Valance) και παίζει στην ίδια σειρά που λάνσαρε την καριέρα της αδελφής της, της Kylie Minogue, της Natalie Imbruglia, της Margot Robbie και δεκάδων άλλων. Επίσης, πλέον, διαθέτει κορμάρα.

 

H πρώτη Valance που γνωρίσαμε, μια δεκαετία πίσω, ήταν η βαβαβούμ Holly. Και εκείνη ξεκίνησε από το Neighbours, όπως -εδώ και ένα χρόνο- η θετή αδελφή της Olympia (η μαμά της Olympia είναι η Tania Gogos-Wilson, δεύτερη σύζυγος του ρόκερ Ryan Wilson-πατέρας και των δυο αδελφών είναι ένας Σέρβος).

 

Και εκείνη, η Holly Sexy, όπως έγινε γνωστή,κέρδισε σε χρόνο dt την εκτίμηση του κοινού και ένα βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Holly επέλεξε πρώτα να πάει στην Αγγλία με στόχο να γίνει η νέα Kylie Minogue. Χαρίζοντας μας στην πορεία μια σειρά από sexy videoclip.

 

Και μετά να κάνει το πέρασμα στο Χόλιγουντ. Εκεί όπου ξεκίνησε δυνατά με το DOA: Dead or Alive, που περιλαμβάνει την παρακάτω εξαιρετική σκηνή που την δείχνει να ντύνεται ενώ ταυτόχρονα ‘κατεδαφίζει’ όλους τους αντιπάλους (respect στον τρόπο που βάζει το σουτιέν της).

 

Με την συνέχεια να περιλαμβάνει cameo στο Taken, σε κωμωδίες τύπου Big Mama’s Boy και, κυρίως, στην τηλεόραση. Από το CSI: Miami και το Entourage, μέχρι και το Prison Break από όπου ίσως και παίζει να τη θυμάσαι.

 

Τελικά, η -32χρονη πλέον- Holly, βλέποντας ότι δεν ‘φτουράει’, επέστρεψε στην Αγγλία και χοντροκαβατζώθηκε μέσω του γάμου της με τον δισεκατομμυριούχο κατασκευαστή πολυτελών διαμερισμάτων Nick Candy (το αριστερό ζευγάρι στην φωτό-στη δεξιά είναι ο αδελφός του με την δική του σύζυγο).

 

Αντιθέτως η Olympia, που ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα πριν από μόλις 18 μήνες (στο Neighbours) και την οποία την σταμπάραμε από το πρόσφατο εξώφυλλό της στο Αυστραλέζικο FHM, έχει εξαρχής στόχο το Χόλιγουντ.

 

 

Συγκεκριμένα, με το που λήξει το συμβόλαιο της με την σειρά, θα είναι στο πρώτο αεροπλάνο για Los Angeles.

 

Εννοείται πως η καμπυλωτή ομογενής (δείτε την εδώ να represent greek style) έχει την πλήρη υποστήριξη της μαμάς, του μπαμπά και της ‘έμπειρης’ μεγαλύτερης της αδελφής με την οποία είναι σούπερ αγαπημένες.

 

Ενώ η θητεία της ως κεντρικό πρόσωπο της βρετανικής εταιρείας εσωρούχων Gossard (σ.σ. διαφημίζει επίσης τις σοκολάτες Cherry Ripe) της έχει χαρίσει την σχετική αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βρεθεί αντιμέτωπη με ρόλους με άλλες μελαχρινές καλλονές τις οποίες αμυδρώς θυμίζει, όπως την Nina Dobrev και την Victoria Justice.

 

Όλα αυτά τα καλά που της έχουν συμβεί -και όλα αυτά που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να της συμβαίνουν- της προέκυψαν αφού ξεκίνησε, στα 18 της, μια αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει τα 20 παραπανίσια κιλά που κουβάλαγε πάνω της.

 

Relaxing, Detoxing, Calorie burning. Literally melting away the toxins at @bayside_infrared sauna with my lovely lady @camillaratliff_ #sweatymess My sports bra – @gossarduk

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olympia Valance (@olympiavalance) στις

 

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η Olympia δεν έχει καμία σχέση με την Margot. Είναι ακόμη κοριτσάκι, ενώ η Robbie κανονική γυναίκα. Και μάλιστα τσαμπουκαλεμένη. Αλλά δεν θα ήταν κρίμα να μην σου συστήσουμε /πούμε ένα καλό λόγο για ένα πατριωτάκι που σε χρόνο dt έχει εξελιχθεί στην μεγάλη καψούρα κάθε Αυστραλού;

Happy island Easter to all my little bunnies out there 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olympia Valance (@olympiavalance) στις

 

Στην τελική, δεν είναι ότι της λείπει τίποτα. Το μόνο που της χρειάζεται είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δείξει τις καμπύλες (και το όποιο ταλέντο της) σε ένα πιο ευρύ κοινό.