HOT RIGHT NOW

Η Δούκισσα Νομικού και ΟΛΕΣ οι άλλες

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η Δούκισσα στο πλευρό του Θέμου. Και ήδη έχει το προβάδισμα απέναντι σε ΟΛΕΣ όσες προηγήθηκαν. Ναι, και τις 15.

Ο Θέμος είναι μέγας τηλεοπτικός ‘εραστής’. Με την έννοια ότι του αρέσει να αλλάζει τις γυναίκες -που εμφανίζονται δίπλα του- σαν τα πουκάμισα. Κάποιες υπήρξαν μελαχρινές, άλλες ξανθιές. Κάποιες ήταν ήδη επώνυμες (Γωγώ Μαστροκώστα) και άλλες έγιναν μετά (Σίσσυ Χρηστίδου).

 Το μόνο δεδομένο ήταν το τούμπανο στήθος τους (σ.σ. σε όλες εκτός από την Κάτια Δέδε) και το ότι ήταν οι πιο σέξι την δεδομένη χρονική στιγμή στην ελληνική επικράτεια. Ότι δηλαδή είναι de facto η Νομικού από την εμφάνιση με τα cupcakes και μετά.

 

‘Θα τα δείτε ΟΛΑ’, μας υπόσχεται η Δούκισσα Νομικού καθώς βγαίνει βρεγμένη από το ντους, τυλίγει μια πετσέτα γύρω από το γυμνό κορμί της και καθαρίζει τους υδρατμούς από τον καθρέφτη προκειμένου να φανεί το Μποτιτσελικής ομορφιάς πρόσωπο της.

 

Όχι, δεν πρόκειται για το trailer του ΟΛΑ 13 που μόλις κυκλοφόρησε (αυτό είναι πιο σεμνό), αλλά για το περσινό της. Εκείνο που έφτιαξε για το Life &  Style του Alter, που λόγω των γνωστών προβλημάτων ποτέ δεν ξεκίνησε.

 

Απλή καρμική σύμπτωση ή μια υπόσχεση που η Σταρ Ελλάς 2007 σκοπεύει να τηρήσει; Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση;

 

Μάλλον το δεύτερο, αν κρίνουμε από την φαντασμαγορική αλλαγή της Δούκισσας τον τελευταίο χρόνο. Όταν δηλαδή ο μαγικός καθρέφτης που έχει στο δωμάτιο της (δίπλα στο ημερολόγιο στο οποίο ευλαβικά γράφει κάθε βράδυ) άλλαξε τροπάριο και άρχισε να της λέει ‘Όλες το ξέρουν ότι είσαι η ωραιότερη. Ώρα να τους αποδείξεις ότι είσαι και η πιο σέξι’.

 

Αντίστοιχα όμως, για ‘γλείψιμο’ και ‘λιώσιμο’, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι υπήρξαν και όλες οι προηγούμενες συμπαρουσίαστριες του Θέμου τα τελευταία 12 χρόνια. Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει την Δούκισσα να διαφέρει; Na αποτελεί το γούρικο No13; Κάτι που φυσικά καθίσαμε και φιλοσοφήσαμε.

Μια Σταρ Ελλάς στην μηχανή σου

Είναι η πρώτη φορά που μια Σταρ Ελλάς θα καθίσει δίπλα στο πλευρό του Θέμου, ο οποίος μέχρι τώρα είχε σαφή προτίμηση στις Playmate. Είτε πρόκειται για εκείνες που όντως είχαν κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο (Ιωάννη Λίλλη, Έφη Κυριάκου, Κάτια Δέδε). 

 

Είτε για άλλες που βρέθηκαν μέσα στην 12άδα και κέρδισαν διάφορους άλλους τίτλους της παρηγοριάς (Γωγώ Βαϊνά, Αφροδίτη Λασκούδη, Όλγα Φαρμάκη).

 

Είτε απλά για γυναίκες sex symbol που έχουν κάνει τουλάχιστον μια γυμνή φωτογράφηση σε αυτό (Γωγώ Μαστροκώστα, Χριστίνα Στεφανίδη, Ναστάζια Μητροπούλου, Σάσα Μπάστα, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη).

 

Με άλλα λόγια πρόκειται για μια κανονική ‘στροφή στην ποιότητα’, αφού η Δούκισσα είναι ταυτόχρονα η πιο ‘ντυμένη’ (μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου) και η πιο κλασάτη (μαζί με την Δέσποινα Καμπούρη) προσθήκη στην πινακοθήκη μοιραίων γυναικών του ΌΛΑ.

 

Μικρή στο μάτι, μεγάλη στην εμπειρία

Μπορεί η Δούκισσα να έκανε το πέρασμα από τα έδρανα της ΑΣΟΕΕ στις πασαρέλες πριν πέντε μόλις χρόνια. Αλλά παραμένει η πιο έμπειρη τηλεοπτικά από τις συμπαρουσίαστριες του Θέμου, αφού το κοντέρ της έχει ήδη γράψει χιλιόμετρα ως συμπαρουσιάστρια σε εκπομπές όπως οι LifeStyle, Laugh Attack, Just the 2 of us και, φυσικά, ως μια από τους πέντε ‘αμίγκος’ του νεανικού πρωινού του Mega.

 

Μια ακόμη πρωτιά για το ΟΛΑ 13, αφού οι μοναδικές άλλες συμπαρουσιάστριες που είχαν ουσιαστική προηγούμενη εμπειρία στο χώρο ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα (ναι, το να είσαι τηλεοπτική γυμνάστρια μετράει) και η Λάουρα Νάργιες (λόγω Mad και ΕΡΤ).

 

Και ότι και να λέμε, η εμπειρία στην τηλεόραση (όσον αφορά το πόσο άνετη βγαίνεις, το να ξέρεις πότε να μιλάς και πότε να βγάζεις το σκασμό) έχει την δική της προστιθέμενη αξία. 

Θέλει χρόνια για να ΄χαλαρώσεις΄αυτή την κολόνια

Η φυσική ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι η άμυνα που χρησιμοποιεί όλα αυτά τα χρόνια η Δούκισσα προκειμένου να αποφύγει τις κακοτοπιές. Όπως ακριβώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση και το attitude ‘τι να μου πεις τώρα εσύ, γατούλη’ είναι η αντίστοιχη άμυνα π.χ. της Σάσας Μπάστα.

 

Το πρόβλημα είναι ότι η Νομικού έχει υπάρξει τόσο αποτελεσματική με αυτή την στρατηγική, που όλοι την θεωρούν –σε ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- ξενέρωτη. Και πολύ ροζ συννεφάκι.

Όλοι εκτός από τον Θέμο και τον Περρή οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι έχουν το ταλέντο να την κάνουν να χαλαρώνει. Όπως είναι εμφανές σε όποιον κάτσει να παρακολουθήσει διαδοχικά τις εμφανίσεις της στο ΟΛΑ το 2008, το 2009 και πέρυσι.

 

Τότε και μόνο τότε θα γίνει εμφανές γιατί είναι πολύ καλό πράγμα που η Δούκισσα θα είναι μαζί μας σταθερά μεσάνυχτα Δευτέρας και Τρίτης.

Πιο όμορφη, μοιραία και προκλητική (σε αυτά που λέει και σε αυτά που –ελπίζουμε- θα φοράει από ποτέ).