HOT RIGHT NOW

O Di Caprio και η χωριατοπούλα Άγγελος της Victoria’s Secret

H 22χρονη Erin Heatherton είναι η πρώτη μοντελο-κατάκτηση του Leonardo για το 2012. Ακόμη πιο σημαντικό, είναι η πρώτη Αμερικάνα μοντέλα που ‘καταδέχτηκε’ εδώ και μια δεκαετία. Γιατί στην κρίση, οι πατριώτες ψωνίζουν Αμερικάνικα.

Έχει μια τεράστια λαχτάρα για καυτή σάρκα μοντέλων. Όπως ακριβώς ο φίλος και ο μεντοράς του Jack Nicholson. Αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Όπως δεν αποτελεί είδηση ότι γνωρίστηκαν στο τελευταίο show της Victoria’s Secret στην Νέα Υόρκη, αφού ο Di Caprio είναι πάντα πρώτο τραπέζι πίστα σε αυτά τα events. Ίσως γιατί τα αντιμετωπίζει ως κατάλογο εστιατορίου, με εκείνον να διαλέγει το πιάτο της ημέρας.

Αυτό που προσωπικά μου κάνει εντύπωση είναι η ξαφνική made in America στροφή του. Γιατί η 22χρονη Erin, γεννημένη σε μια μικρή πόλη έξω από το Chicago, είναι η πιο αδιάφορη άγγελος της Victoria εδώ και πολλά χρόνια.

 

Ο ορισμός της βαρετής All American Beauty, μεγαλωμένης μέσα σε χωράφια από καλαμπόκια και κομπλέ με παιδικές αναμνήσεις από οικογενειακές διακοπές στην Disneyland, μετά από ταξίδι 24 ωρών σφηνωμένη σε ένα minivan.

Καμία σχέση δηλαδή με την κοσμοπολίτικη αύρα και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της Βραζιλιάνας Gisele Bundchen ή της Ισραηλινής Bar Rafaeli, των δυο τελευταίων μεγάλων σχέσεων του.

 Aκόμη και η Ρουμάνα Madalina Ghenea, με την οποία έκανε μια ξεπέτα μερικών εβδομάδων κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του The Great Gatsby στο Σίδνευ, έκρυβε μέσα της μια Βαλκανική αλητεία.

Ουσιαστικά ο Leonardo, από τα 23 που ξεκίνησε την Μεγάλη των Μοντέλων Ανάβαση του (ξεκινώντας με την Helena Cristensen το 1997 και συνεχίζοντας με την Eva Hergikova το 1998), έδειξε πάντα μια εξωστρεφή διάθεση. Οπότε, τι άλλαξε;

 

Ίσως το γεγονός ότι μόλις έκλεισε τα 37, οπότε αρχίζει να σκέφτεται ότι είναι η ώρα να συμμαζευτεί. Ίσως απλά η Erin του θύμισε εκείνη την μαζορέτα από το γυμνάσιο που τον έφτυσε και που ήταν πάντοτε το απωθημένο του.

Γιατί μόνο έτσι εξηγούνται οι έντονες φήμες ότι πρόκειται να συζήσουν στο διαμέρισμα του Leo στο Μανχάταν. Αλλά, ακόμη και αν συμβεί αυτό, θα αισθάνεται ποτέ σίγουρη η Erin να κανονίσει να βγουν έξω με τις φίλες της, τις υπόλοιπες δηλαδή Victoria’s Secret Angels. Ξέρεις, η γνωστή ιστορία λύκος, μαντρί, πρόβατα.