HOT RIGHT NOW

Ο χρόνος αλλάζει όταν βγαίνει αυτό το βίντεο

Η Reef μάς έχει κακομάθει. Και δεν παραδεχόμαστε ότι μπήκε η νέα χρονιά αν δεν δούμε το βίντεο από το ημερολόγιό της Miss Reef.

Κάθε χρόνο λοιπόν γύρω στον Νοέμβριο, η Reef ετοιμάζει το ημερολόγιο της επόμενης χρονιάς. Επιστρατεύοντας φυσικά τα κορίτσια της. Το γιατί γίνεται εύκολα αντιληπτό αν δεις το βίντεο ή αν είσαι φανατικός θαυμαστής του συγκεκριμένου ημερολογίου, όπως κι εμείς.

Δεν ξέρουμε αν ορισμένες γυναίκες που θα ενδιαφέρονται ενδεχομένως για τα συγκεκριμένα μαγιό μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους παρακολουθώντας αυτό το πανηγύρι καλλίγραμμης σιλουέτας, αλλά το brandάρισμα της Reef έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά ταυτίζοντας τον ερχομό κάθε νέας χρονιάς με το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

Τι εννοείς δεν διαβάζεις τόση ώρα αυτά που γράφω γιατί έχεις πάει κατευθείαν στο βίντεο;

 

Το σκηνικό έχει στηθεί στα νησιά Galapagos, αρκετά μίλια έξω από τις όχθες του Ισημερινού. Ναι, δεν σε νοιάζει, το ξέρω. Κατά τα άλλα το concept παραμένει ίδιο. Όμορφα κορίτσια παίζουν με τα νερά της θάλασσας, τις αμμουδιές και την φύση την ώρα που φώκιες τις κοιτούν τουλάχιστον αδιάφορα.

Η πρώτη προβολή του βίντεο έγινε στο γραφείο παρουσία της έγκριτης συναδέλφου Έλενας Μπουζαλά. Το μόνο που είχε να πει είναι ότι δεν φαίνονται και πολύ τα πρόσωπα των κοριτσιών αλλά και ότι μερικά από τα μαγιό δεν της φαίνονται πολύ sexy. Χμμ…

Miss Reef 2013 

Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι εδώ στο ONEMAN, όχι μόνο βρήκαμε πού μπορείς να το αγοράσεις, σε κανονική έκδοση ή και σε app, αλλά βρήκαμε και τα προηγούμενα δύο βίντεο, έτσι να νοσταλγήσετε το 2012 και το 2011.

Πίσω στο 2012

Και σε ένα μικρό making of του 2012

 

Ακόμα πιο πίσω στο 2011

 

Πότε είπαμε ότι έρχεται το 2014;

Απαντήσεις και στο @christoschatzi