HOT RIGHT NOW

Οι τρεις Μορμόνες αδελφές που έγιναν supermodel

Τις λένε Pyper America, Daisy Clementine και Starlie Cheyenne Smith, είναι αδελφές του -επίσης μοντέλου- Lucky Blue και οι πάντες όντως μιλούν για αυτές.

‘Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστή η δύναμη των γονιδίων που κληρονομείς’ φάση με τα τρία ξανθά, γαλανομάτικα και πανύψηλα παιδιά (συν την πιο κοντή ‘θα μπορούσα να είμαι ρέπλικα της Rose McGowan’ Starlie) του ιδιοκτήτη εταιρίας κατασκευής χορδών κιθάρας και της πρώην μοντέλου μαμάς (στο κέντρο της φωτό) να προκαλούν σοκ και δέος σε οποία πασαρέλα του πλανήτη και αν περπατούν.

 

Μιλάμε για 4 εξωγήινα όμορφα αδέλφια, με trademark τα γαλάζια μάτια και τα ζυγωματικά που κάνουν τα αντίστοιχα του Brad Pitt να μοιάζουν ‘ξενέρωτα’, που είναι θρήσκα (βλέπε δεν κάνω σεξ πριν το γάμο), μεγάλωσαν στις ερημιές της Utah κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι και παίζουν στην οικογενειακή surf rock μπάντα The Atomics.

 

Όταν τα πρακτορεία μοντέλων ‘μύρισαν αίμα’ (έκαναν όλα μαζί διαφήμιση για την Gap, ενώ ο Lucky και η Piper είναι τα πρόσωπα της Moncler) και άρχισαν να τους κλείνουν αποκλειστικά συμβόλαια το ένα μετά το άλλο, μετακόμισαν οικογενειακώς στο Los Angeles όπου, παρά την τρομακτική επιτυχία τους, συνεχίζουν να μένουν όλα μαζί σε ένα τριάρι στην Hollywood Boulevard.

 

Κάτι σαν καλλονές πρόβατα που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τον ‘αναψοκοκκινισμένο’ λύκο της εφήμερης δημοσιότητας έξω από το ‘ενάρετο’ μαντρί.

 

Η πρώτη που βγήκε στο ‘κουρμπέτι’ ήταν η 19χρονη Daisy Clementine (σ.σ. ο πατέρας τους έχει δώσει σε όλους ιδιαίτερα ονόματα, για να ‘ρεφάρει’ για το πόσο κοινότυπο είναι το επώνυμο Smith) που υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο όταν ήταν 14 ετών, προσπαθεί να κάνει το πέρασμα στην υποκριτική και παίζει κιθάρα στο group.

Really loving this vacation

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Daisy Clementine Smith (@daisyclementine) στις

 

Συγκεκριμένα, δυο χρόνια αφού είχε υπογράψει το συμβόλαιο και ζούσε στο Los Angeles, κάλεσε την οικογένειά της να την επισκεφτεί στο πρακτορείο της για Thanksgiving, με αποτέλεσμα να υπογράψουν επιτόπου συμβόλαιο και οι υπόλοιποι τρεις.

Currently freezing my butt off in Utah and dreaming of sunnier LA days with @jordenkeith   : @niasjoymakeup

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Daisy Clementine Smith (@daisyclementine) στις

 

Με διαφορά το μεγαλύτερο σουξέ από όλη τη φαμίλια το έχει ο 190 εκατοστών Lucky Blue. Ο πιο ανερχόμενος άντρας μοντέλο στον κόσμο με 1,9 εκ. followers στο instagram που συγκεντρώνει καραβιές από κοριτσάκια (που συνήθως λιποθυμούν στην αγκαλιά του) έξω από κάθε show που εμφανίζεται. Για την ακρίβεια ο νέος Brad Pitt, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, είναι ο μόνος 17χρονος στον πλανήτη ο οποίος, με ένα post, κάνει εκατοντάδες γυναίκες να εμφανίζονται όπου τους πει.

 

Ενώ, από τα κορίτσια, που είναι και το θέμα μας, το μεγάλο μπαμ το έχει κάνει και πάλι η μικρότερη. Η 18χρονη δηλαδή Pyper America που παίζει μπάσο στην μπάντα και έχει τους περισσότερους followers από και τις δυο αδελφές της μαζί (583.000 followers).

 

Αυτή που ήταν και η αφορμή για το άρθρο. Πανέμορφη αν και, όπως θα περίμενε κανείς από κάποια με τόσο λίγη εμπειρία ζωής όπως αυτή, ελαφρώς ελαφρόμυαλη (ονειρεύεται να παίξει μπάσο στους Maroon 5, δεν είναι σίγουρη αν υπάρχουν παραλίες στην ανατολική ακτή και θα ήθελε στην ταινία για τη ζωή της να την υποδυθεί η Emma Stone).

 

Ένα ψηλόλιγνο ξωτικό με ύψος 1,80 που επίσης έχει φιλοδοξία ζωής να κάνει το πέρασμα στον κινηματογράφο καθώς, όπως και τα υπόλοιπα αδέλφια της, κάνει μαθήματα υποκριτικής από πιτσιρίκι.

Finally celebrating my babes birthday   ❤️ I love you Pyps I can't believe you're 18

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Queen Starlie (@queenstarlie) στις

 

Παίζει και να τα καταφέρει αφού, ενώ δουλεύει λιγότερο χρονικό διάστημα από όλους τους υπόλοιπους, έχει ήδη κλείσει πρωτοκλασάτες καμπάνιες και εξελιχθεί σε αγαπημένη φωτογράφων με βαρβάτο όνομα και εξουσία, όπως οι Mert Alas και Marcus Piggott). Η φωτογένεια της είναι όντως εξωπραγματική. Κάνει μέχρι και το να τρώει πίτσα να μοιάζει σέξι και στιλάτο (τι εννοείς ακούγεται εύκολο; για να σε δω να το κάνεις).

In a committed relationship w/ pizza.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pyper America Smith (@pyperamerica) στις

 

Πάντως, προσωπικά, μεγαλύτερη καψούρα έχω με το ‘ασχημόπαπο’ της οικογένειας, δηλαδή την 21χρονη Queen Starlie των μόλις 90.000 followers.

Happy New Year from the ocean      

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Queen Starlie (@queenstarlie) στις

 

H ‘fun size’, όπως την αποκαλούν οι υπόλοιποι, τραγουδίστρια του family group και η μοναδική που κρίθηκε πολύ κοντή (βλέπε 1,60) για να περπατήσει στην πασαρέλα. ‘Πολύ κοντή, αλλά και η πιο πληθωρική’, αν μου επιτρέπεται να τονίσω το προφανές. Αν και, στη θέση της, θα το έψαχνα λίγο καλύτερα μήπως η μαμά μου είχε τίποτα περίεργα κονέ με κανένα ethnic ταχυδρόμο ή υδραυλικό στη γειτονιά.

Όπως και να έχει, το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τους Smith. Ειδικά αν μείνουν ενωμένοι. Είμαι σίγουρος ότι, τα επόμενα χρόνια, όλο και σε κάποιο family reality θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν. Και τότε η αγαπημένη μου Starlie θα αποδείξει ότι εκείνη είναι η Kim της Μορμόνικης φαμίλιας της.