HOT RIGHT NOW

Όταν η Cersei φωτογραφήθηκε γυμνή

Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. Για τη φοβερή Lena Headey υπήρξε πριν από 21 χρόνια.

Τον Δεκέμβρη του 1996, το βρετανικό GQ φιλοξένησε στις σελίδες τους την παρθενική φωτογράφηση μιας ηθοποοιού που μόλις είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στα κινηματογραφικά πλατό. Το όνομά της ήταν Lena Headey και σήμερα ξέρουμε ότι ο προορισμός της ήταν να γίνει βασίλισσα του Westeros. Τότε, όμως, ήταν απλώς ένα κορίτσι από το Κλάπαμ που συστηνόταν στους συμπατριώτες της μέσα από τη στήλη με τις πρωτοεμφανιζόμενες του GQ.

H Lena ήταν 22 ετών, μελαχρινή και σγουρομάλλα. Είχε φακιδούλες στο πρόσωπο και δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθεί χωρίς ρούχα.

Ανάμεσα σε άλλα, σε εκείνη την πρώτη της συνέντευξη είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της στις ΗΠΑ, αλλά ίσως πρώτα θα έπρεπε να βάλει λίγη σιλικόνη στο στήθος της. Το όνειρό της, πάντως, ήταν να πρωταγωνιστήσει σε μια βαριά βρετανική παραγωγή, ιοδανικά σε κάποια ταινία του Μάικ Λι.

Σε κάθε περίπτωση, η Cersei πριν γίνει γίνει Cersei δήλωνε ευχαριστημένη από τη ζωή στο Κλάπαμ με το τότε αγόρι της (τον Τζέισον Σκοτ Λι, με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει το ‘Βιβλίο της Ζούγκλας’) και από την περιορισμένη αναγνωρισιμότητά της. Όπως αφηγήθηκε στον συντάκτη του GQ, παρατηρούσε κάποια επίμονα βλέμματα γύρω της, αλλά αυτοί που την πλησίαζαν τελικά ήταν αυτοί που την πλησίαζαν πάντα: όσοι ήθελαν να την την πέσουν και να ζητήσουν το τηλέφωνό της. Αυτόγραφο δεν είχε υπογράψει ακόμα.

Σήμερα, 21 χρόνια αργότερα όλα έχουν αλλάξει. Η συνοικία στην οποία μένει, το αγόρι της, η φάση με τα αυτόγραφα, το μαλλί, τα τατουάζ που πολλαπλασιάστηκαν στο κορμί της. Οι επτά σεζόν του Game of Thrones σάρωσαν τη ζωή του κοριτσιού από το Κλάπαμ με την ίδια ορμή με την οποία επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Όχι, ψέματα. Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν έχουν αλλάξει. Η Lena Headey δεν έχει κάνει ακόμα ταινία με τον Μάικ Λι. Και δεν έχει βάλει στήθος.