HOT RIGHT NOW

‘Παγωμένο το έδαφος’ αλλά η Vanessa Hudgens κάνει ότι μπορεί

H μεταμόρφωση της Vanessa Hudgens ολοκληρώθηκε. Η γλυκούλα κοπελίτσα έγινε η hot right now γυναίκα που αναμέναμε.

Καταρχήν όλοι αναμένουμε τους “Spring Breakers” (πρεμιέρα στη Βενετία την άλλη βδομάδα), κατά μία άποψη από εκείνες τις ταινίες που πάνε τα αμερικανάκια και βγάζουν τα μάτια, αλλά που σκηνοθετεί ο Harmony Korine που τον λες και arty τον λες και αμφιλέγομενο.

Τέλος πάντως δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι η Vanessa Hudgens θα περιστοιχίζεται από τη Selena Gomez, την Ashley Benson και τη μαζορέτα του Glee, Heather Morris. Οπότε, καταλαβαίνεις, ότι η αγωνία για το πως θα τα βγάλει πέρα ο James Franco (παίζει το νταβά τους) είναι μεγάλη.

Μέχρι τότε, έχουμε σκηνές από το trailer του Frozen Ground, που μόλις κυκλοφόρησε. Και έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Vanessa μεγάλωσε από κάθε άποψη. Δάχτυλα στη γλώσσα, λάγνες ματιές, γυάλινα 12ποντα με τάκο, μαύρα εσώρουχα και άλλα τέτοια αντρικά σε κάνουν να πεις οριστικό αντίο στη γλυκούλα Gabriella Montez στο High School Musical.

 

Η μεταμόρφωση είχε ξεκινήσει με κάτι self-shot που είχαν κυκλοφορήσει πριν τρία τέσσερα χρόνια. Και καλά ή όχι δεν έμαθε κανείς, αλλά η φάση επαναλήφθηκε και δύο χρόνια μετά. Kαι λίγο αργότερα.

Κάπου εκεί άρχισαν να έρχονται οι διακρίσεις στις λίστες του Maxim, του Maxim αλλά και του People που τίμησε δεόντως αυτό το Ιρλανδοφιλιπινέζικο blend με μια θέση στους 100 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο. Συμφωνούμε και εμείς.

Και μετά, για να δέσει το γλυκό, ήρθε το “Sucker Punch”.

Αν δε θυμάσαι περί τίνος πρόκειται μια ομάδα κοριτσιών είναι μαντρωμένη σε έναν οίκο ανοχής του ’50 και μετά, με κάποιο μαγικό τρόπο, γίνονται πρωταγωνίστριες σε διαστημικές σκηνές δράσης. Εντάξει, εκεί δεν είναι πρωταγωνίστρια, είναι μόνο μια από τις μελαχρινές που πλαισιώνουν τη χοτ ξανθιά.

Η Vanessa το είχε χαρακτηρίσει φοβερά απελευθερωτική εμπειρία για μια γυναίκα. Γιατί άλλο είναι να σε θεωρούν όλοι (επίσημοι και ανεπίσημοι) όμορφη κοπέλα και άλλο είναι να ανακαλύπτεις τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στο “Spring Breakers” και στο κλιπ του “Frozen Ground”. 

Λαμπρά!