HOT RIGHT NOW

Πως σου φαίνεται η σκάντζα της Μπελούτσι;

Ο Clooney της είπε ότι του θυμίζει την Sophia Loren. Και ο Cage ότι φέρνει σε Catherine Deneuve. Μήπως ήρθε η ώρα να σχηματίσεις την δική σου γνώμη;

H Violante Placido είναι η πρώτη που παίρνει πλέον τηλέφωνο το Χόλιγουντ όταν ψάχνει Ιταλίδα με μεγάλο στήθος. Όπως έκανε για το American του George Clooney. Όπως κάνει -αυτή την εβδομάδα- για το Ghost Rider του Nicolas Cage, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί.

 

H ίδια, διάσημη στην Ιταλία -τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως τραγουδίστρια- εδώ και δέκα χρόνια, απολαμβάνει την δημοσιότητα.

Και δίνει συνεντεύξεις σε Ιταλικά περιοδικά που λέει κανονικά την γνώμη της για τους σταρ που γνωρίζει.

 

‘ Ο Clooney έχει πολύ απαλό δέρμα. Ο Cage, από άποψη πνεύματος, ψυχής και τρέλας, απλά δεν συγκρίνεται’, είναι το πρώτο σχόλιο της 35χρονης Ρωμαίας, που έχει αρχίσει να τσιμπάει όλους τους ρόλους πόρνης που μέχρι τώρα κατέληγαν στην Monica Bellucci.

Όπως αυτός που έπαιξε δίπλα στον δολοφόνο George Clooney στο American.

 

Αν και πιο πλάκα έχει το κράξιμο που του έριξε μετά στο People, εξηγώντας πόσο άπειρο ήταν το παλικάρι

‘ Μου εξομολογήθηκε ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες σκηνές. Οπότε ψάξαμε να βρούμε ένα τρόπο να αφήσουμε τα σώματά μας να μιλήσουμε. Μου είπε ‘ας εμπιστευτούμε απλά ο ένας τον άλλο’. Το οποίο και κάναμε’.

Πως σας φαίνεται η σκάντζα της Μπελούτσι; 

Άλλωστε η Violante δεν έχει τέτοια προβλήματα, όπως φαίνεται από το τριο που κινηματογράφησε στα πλαίσια της τηλε-ταινίας για την ζωής της ‘αδικοχαμένης’ Ιταλίδας πορνοσταρ, την οποία και άψογα υποδύθηκε.

Ο Nicolas Cage, από την άλλη, στο πλευρό του οποίου πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Ghost Rider που κυκλοφορεί αύριο στις αίθουσες, δεν είχε τέτοια προβλήματα. 

Της έδωσε να κρατάει ένα μεγάλο όπλο και μετά δεν ασχολήθηκε ξανά.

 

Οπότε και εκείνη, βγήκε και είπε την αλήθεια για το πως είναι να βρίσκεσαι σε γύρισμα μαζί του επί πέντε μήνες

‘ Είναι ταυτόχρονα ντροπαλός και άγριος. Ένας άνθρωπος που δεν θέλει και δεν μπορεί να κρύψει τις αντιφάσεις του. Έχει το χαρακτήρα ροκ σταρ’.

Μια χαρά τα λέει το κορίτσι. Το οποίο και μοιάζει στην Bellucci, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη φωτό.

 

Και επειδή έχει ήδη αποκαλύψει πως υπάρχουν δεκάδες casting για ταινίες στις οποίες συμμετέχει, το μόνο που μένει να ειπωθεί είναι ‘εις το επανιδείν. Και που’σαι, τώρα που γνωριστήκαμε, μην χαθούμε’.