HOT RIGHT NOW

Η Νικολέττα Ράλλη θα σε χορέψει στο ταψί

Το Dancing with the Stars 3 μας έσωσε απλά την αφορμή. Δεν θέλαμε και πολύ για να αποθεώσουμε αυτή τη γυναίκα.

Δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την χθεσινή της επίδοση στον χορό. Αυτό είναι δουλειά της κριτικής επιτροπής και των ειδικοτέρων στις χορευτικές φιγούρες. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην Νικολέττα. Ελπίζοντας η κριτική επιτροπή και το κοινό να μας επιτρέπουν να την βλέπουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα του παιχνιδιού.

Θα μπλέξω αρκετά το προσωπικό στοιχείο σε αυτό το κείμενο. Κι αυτό γιατί είχα την τύχη να συναντήσω την Νικολέττα Ράλλη σε διάφορες φάσεις της μέχρι τώρα ενασχόλησής μου με το ανδρικό lifestyle. Βλέπεις από εκείνα τα καλλιστεία του 2005, όταν και εξελέγη Αναπληρωματική Μις Ελλάς, και μετά, η Νικολέττα βρήκε τον δρόμο της προς την τηλεόραση. Και τα ανδρικά περιοδικά πάλευαν κάθε μήνα για να την βάλουν στο εξώφυλλό τους.

 

Τα κατάφεραν αρκετά, ευτυχώς για εμάς, παρά το ότι η Νικολέττα ποτέ δεν ήταν υπερβολικά ψημένη να γδυθεί μπροστά σε έναν φωτογραφικό φακό. Σχεδόν πάντα ήταν οι συγκυρίες, τα κανάλια και οι σταθμοί στους οποίους βρισκόταν που την έσπρωχναν προς τις φωτογραφήσεις. Όχι, δεν ανησυχούσε μήπως δεν βγει καλή. Ήξερε πάντα ότι ο φακός την αγαπάει. Και εκείνη αλλά και αυτό το σώμα που και να θέλει να το κρύψει, δεν μπορεί.

Ας επιστρέψουμε στον τίτλο του θέματος. Το ότι θα σε χορέψει στο ταψί. Για την ακρίβεια θα την άφηνες χωρίς αναστολές να σε χορέψει στο ταψί. Κι εσύ και εγώ και όλοι μας. Γιατί η Νικολέττα Ράλλη έχει κάποιες ποιότητες σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα που την κάνουν να στέκεται ένα σκαλί ψηλότερα από τις υπόλοιπες γυναίκες που έχεις χαζέψει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Νικολέττα Ράλλη 

Είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις

Για να πηγαίνεις στο γήπεδο μαζί της (Ολυμπιακός και τέτοια), για να βλέπετε Big Bang Theory παρέα (μεγάλος fan του Sheldon Cooper), για να πηγαίνετε για καφέ (και να σου φέρνει παρέα την σκυλίτσα της την Candy), για να τρώτε διαρκώς burger (τώρα τελευταία συχνάζει στο Mall για burger), για να βγαίνετε, για να πίνετε και ό,τι βάλει ο νους σου.

 

Έχει το σώμα μίας υπέροχα πραγματικής γυναίκας

Με τις ατέλειες ενός κανονικού ανθρώπου και την τελειότητα μιας ιδανικής γυναίκας, η Νικολέττα επαναπροσδιορίζει τις ιδανικές αναλογίες της Ελληνίδας. Κι αν λογικά κάνεις ζουμ στο φυσικότατο (να τα λέμε αυτά) στήθος της, οφείλω να σε ενημερώσω ότι είναι το σύνολο το οποίο αξίζει την ματιά σου. Πραγματικά από τις λίγες γυναίκες που μας εξέπλησσαν ευχάριστα την ώρα της φωτογράφησης με τις δυνατότητες του σώματός της.

Κάνει τις υπόλοιπες μελαχρινές να μοιάζουν ξανθές

Αν σε αυτή την χώρα έχουμε συνηθίσει να ξεχωρίζουμε τις όμορφες μελαχρινές ανάμεσα σε αδιάφορες ξανθές, η Νικολέττα καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα και στις ξανθές και στις μελαχρινές. Αυτό το παρατήρησα κυρίως χθες, την ώρα του Dancing, όταν δίπλα σε πολύ όμορφες γυναίκες, μία μελαχρινή ξεχώριζε.

(η φωτογραφία είναι από το Instagram του Cosmo.gr, ζήλεψαν βλέπεις το δικό μας Instagram και έκαναν κι εκείνοι)

Αν την ακούσεις να γελάει θα κερδίσεις 3 χρόνια ζωής

Δύο χρόνια πριν και σε ένα θέμα για την συντέλεια του κόσμου, ρώτησα την Νικολέττα πού θα ήθελε να είναι την ώρα της συντέλειας. Μου απάντησε ότι θα ανέβαινε σε ένα δέντρο, με την σκυλίτσα της στο ένα χέρι και με έναν κουβά KFC στο άλλο, φορώντας μια μπλούζα με το Bazinga (από το Big Bang Theory). Το υπέροχο είναι ότι τότε την ανεβάσαμε πράγματι πάνω σε ένα δέντρο της παραλιακής λεωφόρου για να την φωτογραφήσουμε και επί 20 λεπτά άκουγες μια τρελή να γελάει χωρίς σταματημό κάνοντας κάθε άνθρωπο τριγύρω να ξεκαρδιστεί.

Δεν τρελαίνεται για την δημοσιότητα

Γι’ αυτό και δεν προσπάθησε ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει την θέση της στην τηλεόραση. Οι ευκαιρίες που της δόθηκαν ήταν λίγες. Τα σφηνάκια την έκαναν γνωστή στον κόσμο, το MAD ήταν κάτι που το γούσταρε πραγματικά. Την περσινή σεζόν προσπάθησε να φέρει την μεσημεριανή ζώνη στα μέτρα της αντί να υποταχτεί στο ατέρμονο κουτσομπολιό που ζητάει η νοικοκυρά όταν βάζει το φαγητό στην χύτρα. Το πλήρωσε με την θέση της. Αλλά ξέρεις κάτι; Σίγουρα στεναχωρήθηκε αλλά δεν θα κάτσει και να κλάψει.

 

Είναι μια ροκ ψυχή παγιδευμένη σε σώμα μοντέλου

Έχει όνειρα, έχει επιδιώξεις, είναι ανέμελη, είναι ελεύθερο πνεύμα και αν μπορούσε θα πέρναγε την ζωή της σε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο κάνοντας roadtrip ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική. Το ότι η φύση της χάρισε αυτή την εμφάνιση απλά της αναβάλλει αυτά τα σχέδια για λίγο αργότερα. Προς το παρόν την θέλουμε στην τηλεόρασή μας. Όσο για το «ροκ» της υπόθεσης αρκεί να ρωτήσεις τους θαμώνες του Aligator στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για «την Νικολέττα τους».

Σε κερδίζει με το πρώτο χαμόγελο

Σε αυτόν τον σκατοχώρο (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) που ονομάζεται ελληνικό lifestyle είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που αξίζουν να γίνουν φίλοι σου. Η Νικολέττα Ράλλη είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Και για αυτό είσαι σίγουρος από την πρώτη στιγμή που σου σκάει αυτό το ημιπονηρό χαμόγελο. Όχι, δεν έχει κάτι πονηρό στο μυαλό της. Όλο και κάποια βλακεία θα σκέφτεται εκείνη την ώρα και θα χασκογελάει από μέσα της.