HOT RIGHT NOW

Σου βρήκαμε τη διάδοχο της Salma Hayek

Τη Genesis Rodriguez επέλεξε το GQ για να του κάνει ποδαρικό για το 2013. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι.

Με τις Salma Hayek, Jennifer Lopez, Sofia Vergara και Penelope Cruz να έχουν πατήσει ή να πατάνε τα 40, το Χόλυγουντ χρειάζεται κάποια 25άρα να παίξει όλους αυτούς τους ρόλους της εκρηκτικής Λατίνας που έχουν μείνει ορφανοί. Η Genesis, η βαθύπλουτη κόρη του El Puma (σ.σ. ο πιο διάσημος τραγουδιστής της Βενεζουέλας) και συμπρωταγωνίστρια του Arnold στο Last Stand είναι έτοιμη να προτάξει τα στήθη της για να λύσει το πρόβλημα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις για την Genesis είναι ότι δεν είχε ποτέ ανάγκη να δουλέψει έστω και μια μέρα στη ζωή της. Ένα προνόμιο που έρχεται μαζί με το να είσαι μοναχοκόρη του πολυπλατινένιου τροβαδούρου Jose Luis Rodriguez και μιας Κουβανής μοντέλας.

Όμως εκείνη ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής όταν ήταν δυο ετών και πέρασε μεγάλο μέρος της εφηβείας της δουλεύοντας 18ώρα καθημερινά για μια σειρά από δημοφιλείς μεξικάνικες σαπουνόπερες.

 

Όλο αυτό ενώ ταυτόχρονα πηγαινοερχόταν με το οικογενειακό ιδιωτικό τζετ ανάμεσα Μαϊάμι και Καράκας, μαθαίνοντας –πάντα σε ιδιωτικά σχολεία- αγγλικά, σύγχρονο χορό, ορθοφωνία και οτιδήποτε άλλο θα της φαινόταν χρήσιμο όταν με το καλό της χτυπούσε την πόρτα το Χόλιγουντ.

 

Κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα, αλλά με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Πρώτα ήρθε ένα τριάρι επεισόδια στο Entourage ως μια από τις Λατίνες οδηγούς λιμουζίνας του Turtle και μετά ως το αντικείμενο του πόθου του Will Farrell στο πειραματικό Casa di mi Padre.

 

Ουσιαστικά μια παρωδία Λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας, γυρισμένο στα ισπανικά. Κάτι που σημαίνει ότι κανείς σοβαρός παραγωγός δεν το είδε.

Η Genesis δεν πτοήθηκε και γρήγορα έβγαλε τα ρούχα της, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, στο Man on a Ledge δίπλα στο Σαμ Γουόρθινγκτον.

Μια εμφάνιση που στάθηκε αρκετή για να καπαρώσει -και πάλι ρόλο γκόμενας- στο Last Stand του Arnold.

 

Καθώς επίσης και ένα τσουνάμι φωτογραφήσεων σε όλα τα περιοδικά της Λατινικής Αμερικής, το Ιταλικό Max και -πριν από λίγες μέρες- στο τελευταίο τεύχος του GQ.

 

Αυτό που κάνει την Genesis να διαφέρει από κάθε άλλη Λατίνα σταρ είναι πως δεν χρειάστηκε να αφήσει κανένα γκέτο πίσω της.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παίζει την Λατίνα, χωρίς να ”μυρίζει” πολύ εξωτική, όπως π.χ. η Penelope Cruz που της πήρε χρόνια για να πείσει ότι μπορεί να παίξει οτιδήποτε πέρα από την φλογερή Σπανιόλα.

Όσον αφορά την αποφασιστικότητά της κόρης του πούμα να σκαρφαλώσει στην κορυφή (χρησιμοποιώντας αυτό το εξαίσιο ζευγάρι γυμνασμένα πόδια που διαθέτει), αυτή είναι εμφανής και από τις στρατηγικά ανεβαστικές ατάκες της όπως