HOT RIGHT NOW

H Ελισάβετ Σπανού θέλει να σε εκδικηθεί

Δεν την συμπεριλάβαμε στις One Woman 2011. Και εκείνη πήρε την εκδίκηση της με ένα μπαράζ του σέξι (φωτογράφηση, videoclip

Είναι ψηλή, μελαχρινή, φουλ στα τατού και την Pink Floyd διάθεση. Έχει επώνυμο γκόμενο (βλέπε Αντώνη Σρόιτερ). Ενώ επίσης διαθέτει και ενδιαφέρον backstory που περιλαμβάνει χωρισμό των γονιών της όταν πήγαινε 3η Λυκείου , δύσκολα χρόνια όπου έμενε μόνη της στην πλατεία Αμερικής, πήγαινε ωδείο και ταυτόχρονα δούλευε (σε ΚΕΠ, ταξιθέτρια στο Ηρώδειο και σερβιτόρα στο Floral).

Με άλλα λόγια, ούτε ξενέρωτη είναι, ούτε απόφοιτη talent show, ούτε προϊόν του θερμοκηπίου των μεγάλων πιστών που παράγουν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σιλικονάτες ξανθιές. 

Όσον αφορά το κορμί της, αυτό μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ειδικά τελευταία που το βλέπουμε όλο και πιο συχνά. Είτε στην πρόσφατη φωτογράφηση της για το Nitro.

Είτε για το videoclip Κάτι Μοναδικό των Going’ Through, εκείνο στο οποίο τυλίγεται με περίσσιο ταλέντο στο στύλο του pole dancing.

 

Όπως καταλαβαίνεις, από όλα τα παραπάνω προκύπτει ένα μεγάλο γιατί; Γιατί δεν έχει γνωρίσει την αντρική εκτίμηση στο βαθμό που της αρμόζει; Γιατί δεν γίνονται άμεσες συγκρίσεις ανάμεσα στην αψεγάδιαστης μεσογειακής ομορφιάς παρουσίας της με τις αντίστοιχες της Ειρήνης Δούκα και της Δέσποινας Βανδή στα ξεκινήματα της;

Ίσως γιατί, ενώ διαθέτει τα ανατομικά προσόντα (κορμί και φωνή), παραμένει εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού κοριτσιού. Αυτή που βγαίνει και μας χαλάει την φαντασίωση με δηλώσεις τύπου ‘ Δυστυχώς, το να είσαι σήμερα εμφανίσιμη ως τραγουδίστρια παίζει μεγάλο ρόλο. Κι εγώ προσπαθώ να συνεργάζομαι, προσπαθώντας να μην υπερβαίνω τα όρια της δικής μου αξιοπρέπειας. Γενικώς, ότι μου ανατίθεται, θέλω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται’.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα την συμπεριλάβουμε στο One Woman 2012, η λίστα του οποίου ήδη διαμορφώνεται.