HOT RIGHT NOW

Το επόμενο αστέρι του μόντελινγκ

Πιστεύουμε πως ήρθε ο καιρός να διαβάσει (και να δεις) για τη Joan Smalls.

Από την εθνική ελπίδων του σουπερ-μόντελινγκ έρχεται με φόρα για τα μεγάλα σαλόνια. Το βιογραφικό της ήδη εντυπωσιακό, οι πόζες της ακόμα περισσότερο. Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρεις.

Από πού είναι: Πουέρτο Ρίκο φίλε.

Πόσο είναι: 23 φίλε.

Για ποιους έχει ποζάρει: Τίποτα μωρέ, κάτι Gucci, Givenchy, Estee Lauder, Michael Kors, κάτι τέτοια ασήμαντα.

Για ποιους έχει περπατήσει: Έχει δουλέψει το runway για ολόκληρο Tom Ford.

 

Η πιο μεγάλη περιπέτεια: Στα 14 της διαγνώστηκε με μια μορφή σκολίωσης που της δημιουργούσε πόνους όταν έπρεπε να περπατήσει στα 12ιντσα όπως καταλαβαίνεις. Παραιτήθηκε; Όχι, τουναντίον. Δούλεψε σκληρά, και με προσωπικό, εξειδικευμένο προπονητή, και τα κατάφερε. Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Μπορεί να σε δείρει; Ναι, μπορεί. Στο κολλέγιο έκανε μαθήματα μποξ. Ήταν τόσο καλή που ο προπονητής της ήθελε να κατέβει σε αγώνες, αλλά εκείνη του απάντησε, “το βλέπεις αυτό; Δε μπορώ να το χαλάσω αυτό!”, δείχνοντας το πρόσωπό της. Προφανώς.

Παράσημο: Εμφανίστηκε πέρσι στο Halloween ντυμένη ως Cheetara από τους Thundercats. Βρήκαμε και τη σχετική φωτογραφία, σε παραπέμπουμε στη συλλογή που ακολουθεί.

Κορυφαίο χαρακτηριστικό: Δύσκολο να επιλέξεις, αλλά θα πρέπει να είναι τα οπίσθιά της. Όταν γυμναζόταν για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο σκελετό της, ακολούθησε μια εντατική εκπαίδευση με εστίαση στους μύες της πλάτης και των γλουτών. “Όλη αυτή η δουλειά επανασχημάτισε τα οπίσθιά μου! Είμαι πολύ περήφανη γι’αυτά.”

Από το στόμα μας το πήρες.