HOT RIGHT NOW

Το νέο βίντεο της Kate Upton θα σε κάνει να αλλάξεις δουλειά, σπίτι, γυαλιά

Το πιο περιπετειώδες κορμί της εποχής μας μόλις βούτηξε σε άγνωστα νερά.

Μια από τις πιο δύσκολες δουλειές του κόσμου είναι να είσαι το μπικίνι της Kate Upton. Προφανώς και ως δουλειά έχει τα πλεονεκτήματά της (τουλάχιστον δύο), αλλά έχει και μεγάλα ζόρια. Φαντάσου, πχ, να είσαι ένα κομματάκι ύφασμα και να προσπαθείς να συγκρατήσεις αυτά τα μεγάλα, ζουμερά, λαχταριστά στήθη που ξεχειλίζουν από παντού. Απάνθρωπο.

Σκέψου και τις υπερωρίες: η Kate Upton είναι σαν να ζει όλον τον χρόνο σε μια δική της κλιματική ζώνη, όπου πάντα κάνει ζέστη και το μόνο ρούχο που σηκώνει η φάση είναι το μπικινάκι της. Πρακτικά, είσαι υποχρεωμένος να περνάς όλες σου τις μέρες, χειμώνα – καλοκαίρι, κολλημένος σ’ αυτά τα μεγάλα, ζουμερά, λαχταριστά στήθη. Σκλαβιά.

Και σαν να μη φτάνουν όοοολα αυτά, αν είσαι το μπικίνι της Kate Upton, φλερτάρεις μονίμως με τον βήχα, τον πυρετό και το κρυολόγημα, αφού περνάς τη μισή σου ζωή βρεγμένος. Τελευταία απόδειξη, το τελευταίο της βίντεο. Για το Sports Illustrated, φυσικά, που φροντίζει πάντα να δίνει μεροκάματα στα μπικίνι αυτού του κόσμου:

Φιλική συμβουλή: πριν πατήσεις το replay, ρίξε μια ματιά στα σχόλια κάτω από το βίντεο. Θα περάσεις καλά και θα ανακαλύψεις μακρινές αδερφές ψυχές. Ίσως σου ανοίξει η όρεξη για να θυμηθείς και το περσινό της SI video. Το backstage είναι κερασμένο από εμάς: