HOT RIGHT NOW

Το χάσαμε και το κορμί της Jessica Biel, πατριώτη

Η γιαγιά του Justin Timberlake επιβεβαιώνει τον αρραβώνα του με την Jessica. Εκείνος μόλις καπάρωσε την γυναίκα της ζωής του. Εμείς μόλις χάσαμε το πιο συγκλονιστικό κορμί της πιάτσας. Ακόμη και αν έχει, όπως λέει, χοντρά δάχτυλα.

Stacy Ferguson, Britney Spears, Cameron Diaz, Olivia Munn και Mila Kunis. Μια μικρή επιλογή επωνύμων κυριών που έχουν διαπιστώσει από κοντά πόσο καλός ‘χορευτής’ είναι ο Justin Timberlake, ήδη από τα 16 του όταν και έκανε για πρώτη φορά σεξ. Αν προσθέσεις σε αυτές και καμία δεκάδα Pussycat Dolls, γνωστές για την εχεμύθεια τους, καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ένα πολύ ιδιαίτερο είδος γυναίκας για να σε κάνει να απαρνηθείς αυτό το free sex μπουφέ που απλώνεται μπροστά σου.

Αυτή η γυναίκα είναι η 29χρονη Jessica Biel. Μετά από 4 χρόνια σχέσης, με εμβόλιμα διαστήματα χωρισμών, ο Justin τελικά της έκανε πρόταση γάμου αυτά τα Χριστούγεννα, κάπου στα βουνά της Μοντάνα. Και εκείνη δέχτηκε. Σχηματίζοντας το μοναδικό επώνυμο ζευγάρι που μπορεί δυνητικά να ανταγωνιστεί σε λάμψη αυτό των Jolie-Pitt.

 

Ο αρραβώνας ήρθε και κάθισε πάνω στην καλύτερη φάση της καριέρας της, με τα γυρίσματα του remake του Total Recall στο οποίο πρωταγωνιστεί, να έχουν μόλις ολοκληρωθεί. Πλέον το κορίτσι με την Ινδιάνικη καταγωγή (κατά 1/8) που ξεκίνησε την καριέρα της με διαφημίσεις των Pringles έχει το δικαίωμα να στείλει στο διάολο οποιαδήποτε παραγωγό της ζητήσει να φορέσει κάτι στενό και εφαρμοστό προκειμένου να κερδίσει ένα ρόλο.

Όχι ότι δεν το έχει κάνει και αυτό. Θυμάσαι το λευκό μπλουζάκι της στο Texas Chainsaw Massacre, την εφαρμοστή latex φόρμα της στο Underworld ή τα συγκλονιστικά cameo των γλουτών της (στο Stealth και το I Now Pronounce You Chuck and Larry);

Jessica Biel 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να την δούμε ποτέ ξανά σέξι. Άλλωστε, παρότι διαθέτει κορμάρα (έχει υπάρξει γυμνάστρια), την οποία και εξασκεί ευλαβικά ένα τρίωρο κάθε μέρα, το πόσο πολύ την θέλεις της είναι παντελώς αδιάφορο. Κάτι που αποδεικνύει και η εχθρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις διάφορες λίστες που την αναδεικνύουν σταθερά στις πιο σέξι του πλανήτη (π.χ. Esquire 2005).

Το πρόβλημα της ξεκίνησε όταν ήταν 17, από μια topless φωτογράφηση που έκανε στο Gear προκειμένου να σπάσει την κυριλέ εικόνα της. Το αποτέλεσμα την φρίκαρε. Εκείνη και τους παραγωγούς του τηλεοπτικού 7th Heaven στο οποίο πρωταγωνιστούσε, οι οποία και υπέβαλλαν μήνυση κατά του περιοδικού.

 

Σκέψου ότι πέρασαν 17 χρόνια μέχρι να την δούμε ξανά σε γυμνή σκηνή, συγκεκριμένα αυτή του αθλιοτάτου Powder Blue στο οποίο υποδύεται μια στρίπερ που γδύνεται (και χύνει καυτό κερί πάνω της) προκειμένου να πληρώσει το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο γιός της. Μια ακόμη πικρή εμπειρία για εκείνη, καθώς οι κριτικοί στραπατσάρισαν την ταινία, που κυκλοφόρησε κατευθείαν σε DVD.

 

Και γυμνή και δαρμένη δηλαδή. Προσωπικά αυτό που με έχει στεναχωρήσει πολύ είναι η επ’ αόριστον αναβολή του Nailed, μια ταινία στην οποία υποδύεται μια σερβιτόρα που της καρφώνεται ένα καρφί στον εγκέφαλο και μετατρέπεται σε νυμφομανή. ‘ Δεν θα την έλεγα ακριβώς νυμφομανή. Απλά μπορεί ξαφνικά να ερεθιστεί εκτός ελέγχου βλέποντας μια λάμπα ή ένα οποιαδήποτε άλλο αντικείμενο. Και μετά τρέχει να κάνει ξέρεις τι’

Ναι, το ξέρω ότι ακούγεται σαν υπόθεση τσόντας. Για αυτό και σου είπα ότι είμαι στεναχωρημένος.

 

Το μόνο που ελπίζω είναι ότι ο γάμος -και η ασφάλεια που αυτός θα της παρέχει- την αφήσουν ελεύθερη να εξερευνήσει την πιο hardcore πλευρά που είναι φανερό πως διαθέτει. Όπως φαίνεται π.χ. από το γεγονός ότι πήγε στην audition του Illusionist ντυμένη με ρούχα εποχής επειδή είχε βαρεθεί να της λένε ότι μοιάζει πολύ μοντέρνα, διάσπαρτες κουλές δηλώσεις τύπου ‘ Νομίζω ότι θα μπορούσα να πιώ το αίμα μου. Σου ακούγεται περίεργο;’ και λανθάνουσες συμπεριφορές ψυχοπαθή, όπως το γεγονός ότι ως παιδί κουβάλησε στο σπίτι της ένα νεκρό σκίουρο, προκειμένου να τον ανοίξει και να δει πως φαίνεται το μυαλό του.

Το μόνο πάντως που δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι τα καντάρια ανασφάλειας που κουβαλάει, όπως ακριβώς κάθε πραγματικά όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Αυτά που την οδήγησαν να δηλώσει ‘Ήμουν στο τσακ να ονομάσω την εταιρία παραγωγής μου Χοντρά Δάχτυλα ΕΠΕ. Γιατί έχω χοντρά δάχτυλα. Απλά δεν σου φαίνονται έτσι μέχρι που θα προσπαθείς να σφηνώσεις ένα δαχτυλίδι σε ένα από αυτά’. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Justin χρειάστηκε να κάνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων ΄ ειδική παραγγελία.