HOT RIGHT NOW

Είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή η δική μας Kim Kardashian;

Γιατί (θα θέλαμε να) είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η δική μας, ολόδική μας Κιμ Καρντάσιαν

Πέντε χρόνια. Τόσα έχουν περάσει από την πρώτη και τελευταία φορά που η Σταματίνα ‘ξεχάστηκε’ και έβγαλε βόλτα στην την σέξι πλευρά του εαυτού της, μέσα από μια φωτογραφησή της στο Maxim. Μην φανταστείς τρελλά πράγματα, ένα μαγιό και ένα τζιν σορτσάκι φορούσε το κορίτσι -σε μια κατάμεστη παραλία στο Λαγονήσι, αλλά ήταν αρκετό για να συνειδητοποιήσουμε τις προοπτικές της.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ συνέχεια εκ μέρους της. Αντιθέτως γύρισε με γδούπο τη πλάτη στο αντρικό κοινό -που είχε κάθε διάθεση να αποθεώσει την Γαλατσιώτισσα απόφοιτο σχολής δημοσιογραφίας- και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Μεθοδικά άρχισε να ανεβαίνει ένα ένα τα σκαλοπάτια της τηλεοπτικής ‘ιεραρχίας’, ξεκινώντας από μουσική εκπομπή στο Mad, συνεχίζοντας με εκπομπή μαγειρικής και, φυσικά, τις γκοσιπο-εκπομπές μέσα από την οποία την γνώρισε το ευρύ μεσημεριανό κοινό. Καπάκι σε όλα αυτά, όπως συμβαίνει συνήθως στις παρουσιάστριες του Alter, ήρθε και ο γαμός (με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό), βάζοντας ένα τεράστιο Χ στην σχέση της με τους άντρες τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα ζει και αναπνέει για την δουλειά της. Το αντικείμενο όμως αυτής της δουλειάς, το lifestyle κουτσομπολιό, δεν αφορά κατά κανόνα το αντρικό κοινό. Το οποίο συνέχισε φυσικά να χαζεύει που και που το ντεκολτέ της (το οποίο δείχνει όλο και σπανιότερα), αναπολούσε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Μαλδίβες μαζί με μια φίλη της (που ένα φεγγάρι είχαν δημοσιευτεί στα περιοδικά), αλλά σταμάτησε να τρέφει ελπίδες ότι θα την δει ποτέ όπως ελπίζει, δηλαδή πρόθυμα σέξι. Και όχι ξενέρωτα φωτογραφημένη με κυριλέ σορτσάκια σε εβδομαδιαία περιοδικά.

Η συμμετοχή της στο Dancing on Ice, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alter, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα την κάνει να αναθεωρήσει την στάση της. Απέναντι στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, το πως βλέπει τον εαυτό της και –πιο σημαντικό- εμάς. Ότι το γεγονός ότι δοκιμάζει κάτι καινούργιο μετά από χρόνια (την ίδια ώρα που αυτό που είχε ως δεδομένο καταρρέει) θα την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι το σασί της δεν είναι φτιαγμένο για εξώφυλλα σε γυναικεία περιοδικά μόδας (όπως αποδυκνύει το γεγονός ότι δεν έχει κάνει σχεδόν κανένα τέτοιου είδους), αλλά για να προκαλεί. Ότι θα θυμηθεί ότι είναι μόλις 29 χρονών και όχι 40φεύγα, άρα την παίρνει να κάνει κάτι πιο extreme. Κάτι που θα κάνει τον κόσμο (και όχι μόνο τον μικρόκοσμο των τηλεθεατών των μεσημεριανών) να την δει με διαφορετικό μάτι. Και, τέλος, ότι θα γίνει ξανά η 19χρονη Σταματίνα, αυτή που είχε δουλέψει από barwoman και χορεύτρια έως σε ομάδες bungee jumping, αυτή που κάθε άντρας που γνώριζε γούσταρε να την έχει φίλη του. Ξέρεις, το είδος της –σέξι και πανέξυπνης- φίλης με την οποία είσαι κρυφά ερωτευμένος για χρόνια.

Όχι, δεν περιμένουμε από εκείνη να κάνει εξώφυλλο στο Playboy, ούτε να δούμε να κυκλοφορεί sex tape της. Αλλά, ότι σε ότι αφορά όλα τα υπόλοιπα, θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Kim Kardashian. Να χτίσει δηλαδή μια ολόκληρη αυτοκρατορία πάνω στην δεδομένη γκέλα που έχει στο αντρικό φύλο, τα εξαιρετικά σωματικά της προσόντα (με εμφανείς ομοιότητες με αυτά της Kim) και στην αύρα ΄το καλό κορίτσι της διπλανής πόρτας’ που αποπνέει στις γυναίκες. Δηλώνουμε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε reality με εκείνη πρωταγωνίστρια, να αγοράσουμε στις γκομενές μας σειρά εσωρούχων που εκείνη θα έχει σχεδιάσει ή να πληρώσουμε για να μας κάνει ιδιαίτερα ice skating μετά το πέρας του διαγωνισμού. Μερικές μόνο ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να αναθερμάνουμε την σχέση μας. Αν δείξει ενδιαφέρον, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε καμία 100στη παραπάνω.