HOT RIGHT NOW

Η Μαρία Λουίζα Βούρου ανεβάζει ένα κλικ το hotness της tv

Το όμορφο μοντέλο είναι το νέο πρόσωπο του MTV. Κι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα καλά νέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δεν ξέρω αν έβαλε ο Xzibit το χεράκι του πουθενά αλλά αν το MTV συμμετείχε σε μία εκπομπή “Pimp my channel”, αυτήν ακριβώς την γυναίκα θα τους υποδείκνυε το παιχνίδι για να κάνει τους θεατές να το βάλουν στην πρώτη δεκάδα του τηλεκοντρόλ. Η Μαρία Λουίζα Βούρου ήρθε στην σωστή στιγμή στο σωστό κανάλι.

Όχι ότι είχαμε κανένα φοβερό παράπονο μέχρι τώρα από το MTV μιας και με Εστέλ, Κατερίνα τώρα τελευταία, Ναυσικά και Λυδία στο δυναμικό του, μας αποζημίωνε καθημερινά για την προσοχή που του δίναμε. Αλλά το να βάζεις την Μαρία Λουίζα μπροστά στην κάμερα του καναλιού σου σημαίνει ότι αλλάζεις level. Στα μάτια των ανδρών κυρίως.

 

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Θυμάμαι όλες τις γυναίκες από τις οποίες πήρα συνέντευξη τα 5 χρόνια στο MAX. Αλλά θυμάμαι μόνο τρεις από την εντύπωση που μου έκαναν μπαίνοντας στα γραφεία του περιοδικού. Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Στεφανίδη, η δεύτερη ήταν μία Μολδαβή τι να λέμε τώρα και η τρίτη ήταν η Μαρία Λουίζα.

Με ένα εφαρμοστό καφέ παντελόνι (ή κολάν δεν έχει σημασία), ψηλές μπότες ιππασίας και ένα ελαφρύ μπεζ μπλουζάκι από πάνω. Ο “τυχερός” που θα της έπαιρνε συνέντευξη ήταν ο Ηλίας Αναστασιάδης. Οι υπόλοιποι μείναμε απλά να κοιτάμε ένα κορίτσι που φόρεσε τον τίτλο “η χαρά της ζωής” και δεν τον έβγαλε ποτέ από πάνω της.

Μαρία Λουίζα Βούρου 

Το ίδιο λένε όσοι την ξέρουν καλά. Το ίδιο λένε όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της. Η Μαρία Λουίζα είναι ένα πολύ χαριτωμένο, ευχάριστο και χαμογελαστό παιδί που ο Θεός το τοποθέτησε ανάμεσα στον Παράδεισο και την Κόλαση. Για το θεόσταλτο πρόσωπο και το διαολεμένο σώμα της.

Η τηλεόραση που δεν της ταίριαζε

Κανείς δεν μπορούσε να παραπονεθεί για τα κοντά φορέματα και τα στενά ντεκολτέ που πρόβαρε κάθε μεσημέρι στο Alter, δίπλα στον Βασίλη Δρυμούση. Αλλά όσοι ήξεραν λίγο παραπάνω ή πίστευαν λίγο περισσότερο σε αυτό το κορίτσι, δεν μπορούσαν παρά να στεναχωριούνται να την βλέπουν σε έναν δεύτερο ρόλο (για να μην πω ρόλο γλάστρας). Γιατί το μόνο που δεν είναι αυτό το κορίτσι είναι δευτεραγωνίστρια.

 

Παρουσίαζε κάποια βίντεο, έλεγε κάτι χαριτωμένο, απαντούσε στα σεξιστικά σχόλια των υπολοίπων, έπρεπε να υπερασπιστεί το γυναικείο φύλο και να κάνει την ντροπαλή κάθε φορά που έπρεπε να περιφέρει τα κάλλη της αντί για τις δυνατότητές της. Προφανώς και αυτός είναι ένας προθάλαμος για μεγαλύτερα πράγματα στην τηλεόραση. Φυσικά και είναι η κατάρα κάθε όμορφης γυναίκας που θέλει να μπει στην τηλεόραση, το να υπομένει τον ρόλο της γλάστρας.

Αλλά εκείνες που αξίζουν να αποτινάξουν αυτόν τον ρόλο το κάνουν. Και η Μαρία Λουίζα πέτυχε αυτό ακριβώς.

Η τηλεόραση που θέλουμε να την δούμε να κάνει

Στο MTV πλέον και στον ρόλο του πρωταγωνιστή έχει την ευκαιρία να βγάλει αυτό ακριβώς που λέγαμε στην πρώτη παράγραφο. Αυτή την χαρά της ζωής που βγάζουν όλα τα παιδιά του MTV. Μπορεί η Μαρία Λουίζα να έχει το σώμα που να ταιριάζει σε sexy εμφανίσεις, αλλά η ελληνική τηλεόραση δεν έχει άλλη ανάγκη από γυναίκες που περιφέρουν τα κάλλη τους χωρίς να λένε τίποτα.

Η ελληνική τηλεόραση έχει ανάγκη από παιδιά που έχουν όρεξη να δουλέψουν, νέες ιδέες για να φέρουν κάτι καινούριο στο σαλόνι μας και ικανότητα να στηθούν μπροστά σε μια κάμερα. Τώρα, το ότι η Μαρία Λουίζα μας τα προσφέρει όλα αυτά πακέτο με ένα σώμα που δημιουργήθηκε για να κολάζει τους άνδρες και να αναδεικνύει τα πλέον απαιτητικά γυναικεία εσώρουχα, είναι δικό μας κέρδος.