WOMEN

Μήπως η Λυδία Παπαϊωάννου είναι ιδανική για εσένα;

Βάλαμε στην Λυδία μερικές δοκιμασίες που θα βάζαμε σε οποιαδήποτε γυναίκα θα ήθελε να φέρει τον τιμητικότατο ρόλο του dude. Για να δούμε αν είναι ιδανική να σταθεί στο πλευρό κάθε άνδρα.

Το αρχικό concept ήταν να δούμε κατά πόσο η Λυδία Παπαϊωάννου κρύβει μέσα της έναν μικρό dude. Γιατί έναν μικρό θεούλη κρύβει σίγουρα. Έτσι όμως που την κοιτούσα στην συνάντησή μας στα TGI Friday’s στο Κολωνάκι, συνειδητοποίησα ότι το να βρεις μία γυναίκα dude δεν λέει τίποτα αν αυτό δεν συνοδεύεται από ένα όμορφο πρόσωπο και ένα διστακτικά προκλητικό σώμα.

Αυτά όμως τα ξέρουμε για την Λυδία. Το ότι είναι όμορφη το βλέπεις. Το ότι πίσω από τα casual ρούχα με τα οποία συνήθως την βλέπεις έξω, κρύβονται μερικές φυσικότατες καμπύλες τις οποίες πάσχιζαν αλλά δεν κατάφεραν αρκετά ανδρικά περιοδικά να φωτογραφήσουν, νομίζω είναι προφανές. Το ότι την άφησες στην θέση 76 του Onewoman 2012 είναι κάτι που θα πρέπει να σε στοιχειώνει τα βράδια.

Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να της βάλουμε μερικές δοκιμασίες. Για να δούμε αν μπορεί να σταθεί δίπλα στον σύγχρονο άντρα. Κι αυτό μόνο μία γυναίκα – dude μπορεί να το καταφέρει. Το αν αποδέχεται ή αν την ενοχλεί το να την αποκαλούμε dude, μας το απάντησε η ίδια.

Εδώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μού είχε πει κάποτε ότι θα γίνω “πολύ καλή πατέρας”. Δεν με ενοχλεί ο όρος dude. Μία φορά είχαν γράψει σε ένα περιοδικό ότι έχω ανδρικό χιούμορ. Πρέπει να είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που έχει γράψει άνθρωπος για εμένα“.

Κι έχει περάσει αρκετά dudeράδικα χρόνια η Λυδία σε αυτή τη ζωή, από την σχολή στο MAD, στα περιοδικά, στο Mission Lydia του MTV αλλά και τον θρόνο της αρχισυντάκτριας του περιοδικού Cosmopolitan. “Η πιο dude περίοδος της ζωής μου ήταν όλο το σχολείο αλλά και τότε που έμενα στην Πλάκα με τρεις συγκάτοικους σε ένα τεράστιο σπίτι. Με πρόσεχαν βέβαια ως κορίτσι, με άκουγαν και με συμβούλευαν αλλά ήμουν αρκετά dude“.

Αλλά πάμε σιγά σιγά στις δοκιμασίες στις οποίες την υποβάλαμε στα TGI Friday’s. (Να μας ακολουθείς σε Foursquare και Instagram για να είσαι ενήμερος για τα θέματα που ετοιμάζουμε).

Δοκιμασία πρώτη: Να φάει ένα burger σε λιγότερο από 3 λεπτά

Όχι κοίτα πόσο χαρούμενη είναι με το burgerάκι της. Και δεν μιλάμε για ένα απλό burger. Η Λυδία “τα έβαλε” με ένα Hangover Burger. Την απόλυτα ανδρική επιλογή από τον κατάλογο των Twisted Burgers που είχαμε δοκιμάσει πριν λίγο καιρό.

 

Ε εντάξει, 15 δευτερόλεπτα παραπάνω, της άξιζαν απόλυτα. Αν βαρέθηκες να δεις το βιντεάκι, ιδού κι ένα long story short.

 

Άξια burgerοφάγος.

Λίγη κοακόλα και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες δοκιμασίες.

Δοκιμασία δεύτερη: Να αποκαλύψει εκείνα τα στοιχεία που ζηλεύει από τους άνδρες.

Η σωστή γυναίκα – dude αντιλαμβάνεται εκείνες τις αξίες του άνδρα που θα έπρεπε να έχει και μία γυναίκα.

 

Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με πράγματα που ζηλεύουν οι γυναίκες από την Λυδία αλλά θα φύγουμε εκτός θέματος.

Δοκιμασία τρίτη: Να πιει τρία cocktail των TGI Friday’s

Ένα τεράστιο fail από την αρχή ως το τέλος σε αυτή τη δοκιμασία. Αφού με ενημέρωσε ότι πίνει ελάχιστα. Κάτι που επιβεβαίωσε ταλαιπωρώντας σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ένα Ultimate Long Island Iced Tea με Smirnoff® Red Vodka, Havana Club Añejo Reserva, Gordon’s® Gin, triple sec, brandy, sweet & sour mix και Coca Cola®. Εγώ πάλι ήπια τα άλλα δύο να μην πάνε χαμένα. Ξέρεις.

Δοκιμασία τέταρτη: Να σχολιάσει πέντε όμορφες Ελληνίδες.

Έλενα Παπαβασιλείου, Όλγα Φαρμάκη, Νικολέττα Ράλλη, Δούκισσα Νομικού και Δήμητρα Αλεξανδράκη στάθηκαν μπροστά στα μάτια της Λυδίας και περίμεναν την κρίση της.

 

Παρ’ όλο που την πέρασαν όλες στη βαθμολογία του Onewoman 2012, μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνες.

Δοκιμασία πέμπτη: Να κάνει μία ανδρικότατη παραγγελία

Έβαλα την Λυδία να ανοίξει τον κατάλογο των TGi Friday’s και να σκεφτεί ποια από τα πιάτα θα ταίριαζαν ιδανικά σε ένα απόλυτα ανδρικό τραπέζι.

Τι θα παρήγγελνε λοιπόν η Λυδία για αυτό το τραπέζι; “Σίγουρα Buffalo wings και Sesame Jack Chicken Strips. Για την συνέχεια ένα Hangover Burger ή ένα Jack Daniels Burger. Αν και κάποιος οφείλει να πάρει ένα New York Strip medium rare ή ένα Jack Daniel’s Steak. Για γλυκό ένα Death by Chocolate και από ποτά ένα Ultimate Long Island Iced Tea. Το ταλαιπωρούσε, το ταλαιπωρούσε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται της άρεσε.

Έχοντας διαπρέψει σε σχεδόν όλες τις δοκιμασίες, η Λυδία κέρδισε άξια τον τίτλο της “ιδανικής” για να σταθεί στο πλευρό οποιουδήποτε άνδρα.

Στο τέλος της συνάντησης μάς ζήτησε μια χάρη. Να ξεκαθαρίσει ο @Freddos γιατί όταν αναφέρεται σε εκείνη στο Twitter βάζει μονίμως hashtag #milf.

 

Κι επειδή δεν μπορείς να πεις όχι σε αυτό το χαμογελαστό κορίτσι…

παρακαλέσαμε τον Freddo να ξεκαθαρίσει τη θέση του…

“Αγαπητή Λυδία (#milf) & αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

Η ιστορία για το #milf είναι απλή και φυσικά μπροστά στα μάτια σας. Οφείλεται στην 1η λέξη που λέει (σκέφτεται/εύχεται) κάθε άνδρας μόλις δει τη φωτογραφία που επέλεξε το Oneman για να προβάλει τη συμμετοχή της Λυδίας (#milf) στον ετήσιο διαγωνισμό ανακήρυξης της πιο όμορφης Ελληνίδας. Κάντε κλικ στο λινκ, δείτε τη φωτογραφία της και απαντήστε μου:

Βλέπεις μια 25+άρα τύπισσα;

Όχι!

Βλέπεις μια σέξι 38άρα, που είναι μητέρα (hint: μπούστο), που έχει δυο παιδιά (hint: δεν την παλεύει με τα στενά, προτιμάει κάτι πυτζαμοβελουτέ να δένει με σχοινί γύρω από τη μέση), με καριέρα (hint: περιποιημένο νύχι-μαλλί-πρόσωπο), με αυτοπεποίθηση (hint: αφού είναι σέξι μητέρα!).

Δηλαδή;

#MILF (Λυδία)

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Αντί επιλόγου: Η αλήθεια είναι ότι το #MILF προέρχεται από την εκπομπή της Λυδίας “Mission Lydia” και συγκεκριμένα σημαίνει “Mission I‘d Like to Follow”.

*αποχωρώ βιαστικά ψιθυρίζοντας: #diplis_anagnosis, #diplis_anagnosis!”