WOMEN

Άγγελοι από χαλούμι

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία Κύπρια που αποθεώσαμε. Αυτές είναι οι πιο σέξι από όσες προηγήθηκαν

Το Aphrodite’s Island παράγει χαλούμι, πατάτες, φυσικό αέριο, αηδονάτες φωνές και υπέροχες γυναίκες. Τις οποίες και φροντίσαμε δεόντως να χειροκροτήσουμε. Ποιες όμως πραγματικά αγαπήσαμε;

Υπάρχουν περιπτώσεις Κυπριωτοπούλων που έκαναν ένα πέρασμα από το οπτικό μας πεδίο και μετά τις κατάπιε η κινούμενη άμμος της λήθης, όπως η απόφοιτος reality Φραντζέσκα Μελά, η Μαρίνα Σόλωνος ή η Greek Idol Βαλάντω. Καθώς επίσης γυναίκες που εκτιμάμε, αλλά ποτέ μας δεν είδαμε ως σέξι (Ευρυδίκη, Λία Βίσση).

Ενώ κάθε χρόνο μας προκύπτουν και νέες προοπτικές, όπως η τραγουδίστρια και Mad VJ Ειρήνη Περράκη, η Σταρ Κύπρος 2011 Άνδρη Καραντώνη και η τηλεοπτική σταρ Χριστιάνα Αριστοτέλους. Αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες αξίες, πιο διαχρονικές.

Η σταρ με τα περισσότερα ένσημα 

Οι περισσότεροι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ήσασταν αγέννητοι όταν η Άννα Βίσση πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στην Ελλάδα. Πριν τον Καρβέλα, τους Δαίμονες, τους κοιλιακούς-φέτες, τα πιπίνια και τις λεσβιακές φήμες. Ναι, η Άννα είναι διαχρονική. Και δεν χρειάζεται καν να την συμπαθείς για να το παραδεχθείς. 

 

H σταρλετ του Bollywood

Η 24χρονη Κυπριακής καταγωγής  οικονομολόγος Gabriella Demetriades γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Cape Town. Αλλά η Αφρικάνικη ήπειρος στάθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις φιλοδοξίες της. Με όπλο μια φωτογράφηση στο FHM Νότιας Αφρικής (και τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στην χώρα) κυνηγάει πλέον με αξιώσεις την τύχη της στο Bollywood. 

 

Η σταρ της επόμενης μέρας

Η 18χρονη Ήβη Αδάμου μοιάζει γενετικά κατασκευασμένη σε κάποιο μυστικό εργαστήριο δημιουργίας της τέλειας τραγουδο-σταρ. Καμία δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Από φωνή, κορμί και φρεσκάδα. Το μόνο που μένει για να εδραιώσει την επικυριαρχία της, είναι μια κάρα-σέξι φωτογράφηση.

 

Το sex symbol που εξαφανίστηκε απότομα

Επί τρία χρόνια η Σοφία Γεωργίου, Μις Κύπρος 1999 και απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαβάη, έπαιρνε το αεροπλάνο κάθε τρεις μήνες, ερχόταν στην Ελλάδα, πειθόταν να κάνει μια σέξι φωτογράφηση, άφηνε σέκους όλους τους συντελεστές (φωτογράφους, αρχισυντάκτες) και μετά επέστρεφε στην Λευκωσία. Τελικά μας βαρέθηκε, φόρεσε για τα καλά τα ρούχα της και πλέον διαπρέπει ως marketing director κάπου στην Κύπρο.

Άγγελοι από χαλούμι 

Η Αμαζόνα Playmate

Αισθάνεσαι πολύ τοσοδούλης όταν βρίσκεσαι στην παρουσία της Στέλλας Δημητρίου. Με ύψος 1,83 και κορμί που δεν έχει ξεχάσει τις μέρες που έκανε πρωταθλητισμό για χάρη της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κύπρου, η Σταρ Ελλάς 2000 έχει γδυθεί όσο έκρινε απαραίτητο για να κερδίσει την θέση της σε αυτή την λίστα. Bonus η εξίσου λαχταριστή αδελφή της, τηλε-παρουσιάσρια και μοντέλο Χριστίνα Δημητρίου.

 

Το κορμί θανατηφόρο

Στα 38 της, η Μαριάντα Πιερίδη (τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός) παραμένει η γυναίκα με την οποία πολύ θα ήθελες να ναυαγήσεις σε ένα έρημο νησί. Χαβαλές, αυθόρμητη και διαχρονικά γυμνασμένη. Όσον αφορά το καλύτερο σημείο της ανατομίας της, ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να πουν την δική τους ιστορία.

 

+Το προσωπικό μου κόλλημα

Μάτια ιπτάμενοι δίσκοι, φυσικό στήθος λες και το σχεδίασε ο Manara και μια έμφυτη καχυποψία απέναντι σε κάθε Έλληνα που πάλευε να την κάνει να βγάλει τα ρούχα της.  Η Μαίρη Κόπλευ σχεδιάζει πλέον κοσμήματα. Και εμείς αναπολούμε τις δυο μόλις φωτογραφήσεις που έχει κάνει στην ζωή της (και οι δυο επί ελληνικού εδάφους).