WOMEN

Επιχείρηση Καλλο-κράτης: Οι ωραιότερες γυναίκες του Ιονίου 

Στην αρχή θα σας παρουσιάσουμε τις πιο σέξι γυναίκες από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Και μετά θα ανακηρύξουμε τον μεγάλο νικητή. Τα νησιά του Ιονίου διαθέτουν εκείνο το συνδυασμό κυριλο-σέξι που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Η εξοντωτική φυσική ομορφιά της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Λευκάδας και των υπόλοιπων νησιών δεν περιορίζεται μόνο στις διεθνούς φήμης παραλίες τους, αλλά έχει επεκταθεί και στο DNA των γυναικών που ‘φυτρώνουν’ εδώ. Γιατί μερικές φορές το πόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα διαθέτεις ως περιφέρεια, δεν έχει σημασία.

Το δέκα το καλό

Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τον ποιόν παντρεύτηκε ή το χρώμα του κραγιόν της. Η πάλαι ποτέ αρχιτέκτονας, ηθοποιός και βουλευτής από την Κέρκυρα, Άντζελα Γκερέκου, είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών. Ακόμη και τώρα, στα 53 της, από κοντά σου κόβει την ανάσα.

 

Το πιο σέξι σώμα

Η Κλέλια Ρένεση και θα μπορούσε και θα έπρεπε να παίζει σε κάποια version του Baywatch. Δυστυχώς όχι μόνο γεννήθηκε στην Ελλάδα (συγκεκριμένα την Ζάκυνθο), αλλά και παίρνει την υποκριτική στα πολύ σοβαρά. Δεδομένο ότι θα συνεχίσει να  μας απασχολεί τα επόμενα χρόνια.

 

Η εστεμμένη που αγαπήσαμε

Η Αμαζόνα του ομορφάντρα -και Μις Ελλάς 2010- είναι ένα καγκουράκι που μεγάλωσε στα Πετράλωνα. Όμως, η καταγωγή της Μαντώς Γαστεράτου είναι από την Κέρκυρα, όπου και έχει περάσει κάθε καλοκαίρι της ζωής της. Με άλλα λόγια, δικαιούται να είναι και εντός λίστας και εντός ζωής μας.

 

Η διαόλου κάλτσα

Η Ελεονόρα Μελέτη είναι με διαφορά η πιο έξυπνη γυναίκα στην ελληνική σόουμπιζ. Και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν αρνείται. Ακόμη και εκείνοι που δεν την συμπαθούν. Η καταγωγή της από την Κεφαλονία (όπου ζει η μητέρα της και έχει γενικώς συγγενείς) είναι το εισιτήριο εισόδου της σε αυτή την λίστα.

 

Υποψήφια για Hall of Femme

Το πυροτέχνημα από τον Καναδά με καταγωγή από Λευκάδα, είναι δεδομένο ότι θα μας σκυλόβριζε επειδή την βάλαμε στην συγκεκριμένη λίστα. Στα 42 της  η Μάρω Λύτρα συνεχίζει να θέλει να ζήσει ότι της επιφυλάσσει κάθε μέρα με το πάθος και την στάμινα 18άρας.

 

Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της

Η Φαίη Ξυλά κουβαλάει μέσα της τόνους από εκείνο το είδος της καλής Κερκυραϊκής τρέλας, για την οποία φημίζεται το νησί της. Ποτέ την δεν φοβήθηκε το γυμνό (Λουκουμάδες με Μέλι, Όλα θα πάνε καλά), ποτέ της δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της (ειδικά στις θεατρικές της επιλογές). Το γεγονός ότι οι περισσότεροι την γνωρίζουν από τα Μυστικά της Εδέμ, είναι ξεκάθαρα αδικία. 

 

Το ωραιότερο πρόσωπο

Η Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή μπορεί να μεγάλωσε στα δυτικά προάστια, αλλά μεγάλη της αδυναμία ήταν πάντα η Λευκάδα, από όπου και κατάγεται. Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από το προσκήνιο, αλλά ποτέ δεν έχει ξεχαστεί.

 

Η ραγδαία ανερχόμενη

Οι σέξι σκηνές της στα φετινά Δεσμά Αίματος, επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη γνώριζαν όσοι έχουν συναντήσει από κοντά την Κερκυραία  πτυχιούχο υποκριτικής, σκηνοθεσίας και παραγωγής από το πανεπιστήμιο της Ρώμης. Όταν το θέλει η Μαρκέλα Γιαννάτου, λιώνει τα πατώματα. Ακόμη και αν το πρόσωπο της είναι ο ορισμός της κλασικής ομορφιάς.

 

 

Την εντεκάδα συμπληρώνουν οι παρακάτω. Γιατί από τον βάθος του πάγκου κρίνεται η μεγάλη ομάδα

Επιχείρηση Καλλο-κράτης: Οι ωραιότερες γυναίκες του Ιονίου