WOMEN

Άτακτα supermodels στα γόνατα του Αη Βασίλη

Tα Χριστουγεννιάτικα shows της Victoria’s Secret, οι σέξι κάρτες της Dita Von Teese και ο Αη Βασίλης Billy Bob Τhorton και τα τυχερά του. Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι αναγκαστικά ξενέρωτα;

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ‘άτακτο’ αφιέρωμα για τα ΧΧΧmas χωρίς να γίνεις γραφικός. Χωρίς δηλαδή να αναγκαστείς να συμπεριλάβεις τα πρόθυμα κορίτσια από τις Χριστουγεννιάτικες εκδόσεις του Nuts, του Loaded και των υπόλοιπων Βρετανικών lad magazines ή χωρίς να χώσεις κάπου μια Mariah Carey. Ε, λοιπόν, τα καταφέραμε. Αυτοί είναι οι πιο κλασάτοι λόγοι που μας κάνουν να γουστάρουμε τα Χριστούγεννα.

Η φαντασμαγορική Naughty Christmas φωτογράφηση της Βραζιλιάνας Ana Beatriz Barros από την Γερμανίδα υπερ-φωτογράφο Ellen Von Unwerth.

 

Σέξι, κλασάτη, αξεπέραστη. Οτι καλύτερο έχει δημοσιευτεί ποτέ σε περιοδικό.

 

Η Alison Brie του Community να τραγουδάει το γεμάτο υπονοούμενα Santa Baby. Το ίδιο που πρωτοτραγούδησε μεθυσμένη η Marilyn Monroe στον JFK το 1962 για τα 45α του γενέθλια.

 

Τα συγκλονιστικά Victoria’s Secret Christmas shows που ενώνουν όλους τους αγγέλους της σε μια προσπάθεια να πουλήσει όσο περισσότερα κόκκινα γιορτινά εσώρουχα μπορεί.

 

Ιδιαίτερα μνεία στην Alessandra Ambrosio, που φαίνεται να έχει μπει περισσότερο από κάθε άλλη στο κλίμα των Χριστουγέννων.

 

Το Santa Baby, αγαπημένο άσμα κάθε κακού κοριτσιού, στην εκδοχή των Pussycat Dolls, με υπερ-ατού τον Snoop Doggy Dog ως τον Αη-Βασίλη που αποφασίζει ποια είναι άτακτη και ποια όχι.

 

Oι celebrities που έχουν την ατυχία να φωτογραφηθούν φορώντας σκούφο του Αη-Βασίλη. Και μετά βλέπουν αυτή την εικόνα να τους στοιχειώνει μια ζωή. Όπως η Kate Perry. Εκτός και αν πρόκειται για την Scarlett Johansson. Γιατί σε εκείνη τα συγχωρούμε όλα.

 

Το vintage βίντεο από το Mean Girls που δείχνει τις νεότατες Lindsay Lohan, Amanda Seyfried και Rachel McAdams να τραγουδούν το Jingle Rock.

 

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες των επωνύμων. Που συνήθως είναι ξενέρωτες, όπως π.χ. της Paris Hilton.Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι μια χαρά καυτές. Όπως της Dita Von Teese

 

Η  της Olivia Munn. 

 

Το Χριστουγενιάτικο κόλημμα  του Hugh Hefner που όποτε βρει ευκαιρία γδύνει κάποια με γιορτινό background, ενώ μέχρι πρότινος έβγαζε και ειδικό τεύχος.

 

Αν και αγαπημένη μας εξακολουθεί να είναι αυτή με την Carmen Electra ως snow bunny.

 

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα το videoclip για το Santa Baby από την Kylie Minogue

 

Και για τελειώμα, η πιο μυθική Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα που έχω δει στην ζωή μου, στο Νεουορκέζικο Soho, τρία χρόνια πριν.  Γιατί και ο Αη Βασίλης την θέλει την ζαρτιέρα του.

 

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα

Ακολούθησέ μας στο @Oneman.gr κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook ή δώσε μας το mail σου για να λαμβάνεις το εβδομαδιαίο Newsletter μας και να μην χάνεις κανένα από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.