WOMEN

Αυτές που κλέβουν άντρες

Η bisexual Amber Heard έκανε τον Johhny Depp να πετάξει στα σκουπίδια την οικογενειακή του θαλπωρή. Δεν ήταν ο πρώτος. Και, φυσικά, δεν ήταν ο χειρότερος.

Αν τα τροχόσπιτα που μένουν οι σταρ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είχαν στόμα, τότε θα έκλειναν 9 στα 10 σπίτια στο Hollywood. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να θέλεις να πηδήξεις την συμπρωταγωνίστριά σου, με την οποία βρίσκεστε επί μήνες μαζί, για ατέλειωτες ώρες καθημερινά. Το πρόβλημα είναι όταν αυτή είναι τόσο γάτα που σε κάνει να πετάς στο recycle bin οικογένεια και παιδιά.

10, Camille Belle

Ο Joe Jonas ως αντικείμενο του πόθου είναι κάτι που, προσωπικά, βρίσκω γελοίο ως concept. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη με την πρωταγωνίστρια του 10.000 BC να πρωταγωνιστεί σε ένα κλιπ του και να τον κλέβει από την Taylor Swift.

Η οποία και έγραψε ένα τραγούδι/δημόσιο κράξιμο με τίτλο Better than revenge σχετικά με το όλο θέμα. Αυτή δηλαδή η ‘πρωτοτυπία’ που μας έκανε να την συμπεριλάβουμε στην λίστα.

9, Lauren Bacall

Σε λένε Humphrey Bogart, είσαι 45 χρονών, αλκοολικός και σε ένα πολύ κακό γάμο. Και σου κληρώνει ταινία (To Have and To Have Not) απέναντι σε μια 19χρονη θεά, την οποία λιγουρεύεται κάθε στρέιτ και gay στο Χόλιγουντ.

 

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος πριν αρχίσει να της δείχνει τα μυστικά της ‘τέχνης’ του; Περίπου ένα χρόνο. Τότε δηλαδή που βγήκε το διαζύγιό του από την γυναίκα του.

8, Amber Heard

Το να σου κλέβει τον άντρα μια bisexual Τεξανή που οπλοφορεί, οδηγεί Mustang και θυμίζει την Μέριλιν Μονρόε με στεροειδή, δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα.

 

Στην τελική, αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας, η βιτσιόζα χωριατοπούλα Amber (αφορμή για την συγκεκριμένη λίστα) ταιριάζει πολύ καλύτερα στο πλευρό του –επίσης χωριατόπαιδου Depp- από την Παριζιάνα Paradis.

7, Ingrid Bergman

Το πιο γνωστό σκάνδαλο των 50s με την Σουηδέζα σεξοβόμβα να τα φτιάχνει και στην συνέχεια να μένει έγκυος από τον σκηνοθέτη της, Roberto Rossellini, ενώ ήταν και οι δυο παντρεμένοι με άλλους. Η μοναδική εδώ που απελάθηκε (από τις ΗΠΑ) εξαιτίας του ερωτά της.

6, Jennifer Lopez

Δυο παιδιά και ένα τίτλο Miss Universe (αυτόν που κατείχε η γυναίκα του, Dayanara Torres) άφησε πίσω σε μια νύχτα ο Marc Anthony προκειμένου να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα και να ‘κουτουπώσει’ την επί χρόνια φίλη του J-Lo.Κάτι που συνέβη στα γυρίσματα ενός ντουέτου για την ταινία της Shall We Dance.

 

Ενώ η Lopez έχει γενικά βεβαρυμένο ιστορικό, καθώς τα έφτιαξε με το Ben Affleck λίγες μέρες αφότου εκείνος χώρισε με την κοληττή της Gwyneth Paltrow. Η οποία και δεν της το συγχώρεσε ποτέ.

 

5, Elizabeth Taylor

Δεν είναι δυνατόν –χρονικά- να κάνεις οχτώ γάμους στην ζωή σου, αν δεν έχεις έτοιμο τον επόμενο πριν τελειώσει ο προηγούμενος. Αν και η σχέση μεταξύ της Liz και του Richard Burton, που ξεκίνησε –ενώ ήταν και οι δυο παντρεμένοι-κατά την διάρκεια των μακροχρόνιων γυρισμάτων του Cleopatra, ήταν αυτό που λες καταραμένη.

 

 Και η μόνη στην λίστα που έχει επίσημα αποκηρύξει το Βατικανό ως ‘ερωτική αλητεία’.

4, Kate Beckinsale

Πείθεις τον παντρεμένο σκηνοθέτη σου (σ.σ. Len Wiseman) να δώσει στον σύζυγο σου (σ.σ. τον άγνωστο τότε Michael Sheen) ένα ρολάκι. Και μετά, αφού εκείνος δέχεται, του λες ευχαριστώ ανοίγοντας τα πόδια σου.

Καταλήγοντας να χωρίσετε και οι δυο πριν καν κυκλοφορήσει το Underworld –στα γυρίσματα του οποίου παίχτηκε το σκηνικό.

 

Το γεγονός ότι ο Sheen και η Beckinsale παραμένουν φίλοι (ένεκα της κόρης που έχουν μαζί) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η γυναίκα του σκηνοθέτη ακόμη καταριέται την ώρα που ‘πέρασε η τσούλα τον Ατλαντικό’.  Τουλάχιστον παραμένουν ακόμη παντρεμένοι.

 

3, Angelina Jolie

Ο ρόλος της αντρο-χωρίστρας (man-stealer/ home wrecker) που κέρδισε όταν χώρισε τον Brad Pitt από την Jennifer Aniston κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Mr. and Mrs. Smith, της πάει τόσο πολύ, που είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η επιγραφή πάνω στον τάφο της.

Ακόμη και αν έχει δηλώσει ‘Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγχωρέσω τον εαυτό μου αν τα έφτιαχνα με ένα παντρεμένο, μετά από το κέρατο που έχει ρίξει ο πατέρας μου στην μητέρα μου’.

Πάντως η Vanessa Paradis  βγήκε και δήλωσε (μέσω φίλης της) ότι ο Depp άρχισε να τσιλιμπουρδίζει μετά τα γυρίσματα για το The Tourist, όπου και πέρασε μήνες μαζί με την Angelina στην Βενετία. Τώρα αυτό, στα αλήθεια μπορείς να το πεις τυχαίο;

 

2, Denise Richards

Το να παντρεύεσαι και να κάνεις παιδιά με τον Charlie Sheen δείχνει ότι έχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Κάτι που ένοιωσε στο πετσί της η Heather Locklear, γειτόνισσα και κοληττή της, όταν είδε την Denise να της κλέβει τον Richie Sambora, επί 11 χρόνια άντρα της και πατέρα της 10χρονης κόρης της.

 

Χρόνια αργότερα η Richards το παραδέχτηκε, δηλώνοντας σε κάμερα πως ‘Έκλεψα τον άντρα της καλύτερης μου φίλης. Οπότε μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη να δίνω συμβουλές για σχέσεις’. Οι δυο τους χώρισαν πριν από 5 μήνες.

 

1, Rose McGowan

Ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι επειδή ο Robert Rodriquez, ο σκηνοθέτης του Planet Terror που ξελόγιασε, άφησε πίσω του ένα γάμο 16 ετών και πέντε παιδιά. Ενώ τουλάχιστον η Aniston και ο Pitt δεν είχαν προλάβει να κάνουν.

 

Δυο χρόνια μετά, αφού τον αρραβωνιάστηκε, τον χώρισε επειδή δεν μπορούσε να βρει χρηματοδότη για τα remake του Red Sonia και Barbarella στα οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα την βάλει να πρωταγωνιστήσει.

 

Τι καλύτερο να περιμένεις από μια ψυχοπαθή ανίκανη να νοιώσει τύψεις. Αποτέλεσμα των παιδικών της χρόνων που τα πέρασε στο κοινόβιο μιας σεξουαλικής αίρεσης στην Φλωρεντία που επέμενε τα παιδιά να κάνουν σεξ –και να το χρησιμοποιούν ως όπλο- από νωρίς. Αν και εκείνη, όπως έχει δηλώσει, περίμενε ‘μέχρι τα 14 μου’.