WOMEN

Επιχείρηση Καλλο-κράτης: Οι ωραιότερες γυναίκες της Δυτικής Ελλάδος

Στην αρχή θα σας παρουσιάσουμε τις πιο σέξι γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και μετά θα ανακηρύξουμε τον μεγάλο νικητή. Η Αιτωλοακαρνανία έχει το απαραίτητο ταλέντο για να κάνει την έκπληξη.

Έχοντας ήδη συμπεριλάβει την Πάτρα στο αφιέρωμα μας για την Πελοπόννησο (παρότι τυπικά ανήκει στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) και με τα Ιόνια νησιά να έχουν ήδη κερδίσει την δική τους ξεχωριστή αναφορά, κάποιος θα περίμενε ότι η συγκομιδή μας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με μόλις 225.000 κατοίκους και συνολική επιφάνεια 5.500 τετ. χλμ., θα ήταν φτωχή. Mea culpa.

Το δέκα το καλό

H πιο διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα μοντέλο της τελευταίας δεκαετίας γεννήθηκε και μεγάλωσε ως τα 18 της στην Ναύπακτο, πριν καταλήξει στο πλευρό του Σάσα Μπάρον Κοέν (στα πλαίσια του promotion του Μπρούνο) και πρώτη μούρη σε όλες τις Ευρωπαϊκές πασαρέλες. Ναι, δεν μοιάζει Ελληνίδα. Της το έχει πει κάθε casting director του πλανήτη. Και ναι, δεν έχει καμπύλες. Αλλά είπαμε, η Νάσια Μυλωνά είναι μοντέλο, όχι σεξ σίμπολ.

 Στα χνάρια της βαδίζει τους τελευταίους μήνες η 17χρονη Ροζάννα Γεωργίου από το Μεσολόγγι, με μόνιμη πλέον έδρα το Μιλάνο και σύνηθες υποκοριστικό το ‘η νέα Λίντα Εβαγκελίστα.

 

Η πλέον πολυτάλαντη

Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο η Νάντια Μπουλέ, κόρη του νυν δημάρχου Ναυπακτίας, να μην έχει διαπρέψει. Αψεγάδιαστο πρόσωπο, καλογυμνασμένο κορμί, φωνή αγγέλου (όπως ξέρουν όσοι την έχουν ακούσει live) και αριστεία από κάθε σχολή (αγγλικών, γαλλικών, ισπανικών, χορού) ή πανεπιστήμιο (τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού) στο οποίο έχει πατήσει ποτέ το πόδι της. Γιατί μπορεί να είναι στην μόδα να βγαίνουν και να την κράζουν, αλλά αυτό είναι παντελώς άδικο για μια γυναίκα που αισθάνεσαι περήφανος να την αποκαλείς γνωστή, φίλη ή –ιδανικά- σχέση σου.

 

Το πιο σέξι σώμα

Η Όλγα Φαρμάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, σπούδασε Γεωπονία και έκανε την πρώτη της σχέση στην Άρτα και άρχισε να χορεύει ως go go girl στο club Cinema της Ναυπάκτου κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα άξιο τέκνο της περιφέρειας, με διαμαντένιο χαρακτήρα και καμπύλες που έχουν ήδη κάνει τον γύρο των Βαλκανίων (μέσω φωτογράφησής της για το Ρουμάνικο Playboy). 

 

Το διαχρονικό sex symbol

Η Γωγώ Μαστροκώστα μας συστήθηκε ως τηλεοπτική γυμνάστρια, γεννημένη και μοσχαναθρεμμένη στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Και κατάφερε ακριβώς αυτό. Να μας γυμνάσει για τα καλά τον αμφιβληστροειδή για σχεδόν μια 15ετία. Για τους γλουτούς της δεν μένει τίποτα που να μην έχει ήδη γραφτεί και ξαναγραφτεί. Οπότε εμείς προτιμάμε να υπενθυμίσουμε την έμφυτη, σχεδόν λιμανίσια, μαγκιά της.  Εξίσου βασικό συστατικό της επιτυχίας της.

 

Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της

Η πρώτη απόφοιτος της Μεγάλης Παπακαλιάτειου Σχολής Ενζενί γεννήθηκε στο Αγρίνιο, πριν κατέβει στην Αθήνα για να σπουδάσει Αρχιτεκτονική. Μια πραγματική καλλιτέχνης που δεν φοβήθηκε ποτέ να εκθέσει το κορμί της (με σέξι σκηνές που παραμένουν αξέχαστες) και την ψυχή της (κυρίως μέσω των ερμηνειών της σε προχώ θεατρικές παραστάσεις) σε δημόσια θέα. Το θεωρώ απίθανο να μην έχετε καταλάβει ότι τόση ώρα μιλάμε για την Ιωάννα Παππά.

 

Υποψήφια για Hall of Femme

Αν υπήρχε διαγωνισμός Milf Υφήλιος, η Μεσολογγίτισσα Μαρία Μπακοδήμου θα ήταν η διορισμένη εκπρόσωπος από την Ελλάδα, ιδανική να μας εκπροσωπεί κάθε χρόνο. Ένας μοναδικός συνδυασμός κλάσης, εξυπνάδας και σεξαπίλ, μια μόνιμη τηλεοπτική όαση για όσους θέλουν οι παρουσιάστριες τους πρώτα να έχουν ζήσει και μετά να βγαίνουν να μιλήσουν.

 

Η βασίλισσα της πίστας

Η νέα βελτιωμένη εκδοχή της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι κόρη πολύτεκνης οικογένειας από το Αγρίνιο (με 3 από τα 4 αδέλφια της να ζουν ακόμη στον νομό). Εντυπωσιακή παρουσία, ακόμη πιο εντυπωσιακή λαϊκή φωνή και προδιάθεση για σουξέ (με πρώτο το  αείμνηστο ‘Θέλω να τα πιώ’) είναι το τρίπτυχο που μας έκανε να προσέξουμε την Φανή Δρακοπούλου. Παρότι έχουμε να πάμε σε μπουζούκια χρόνια.

 

* Όπως είναι φανερό, το πρόβλημα της Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι στην βασική εντεκάδα, η οποία ‘φυσάει’. Αλλά στον πάγκο. Εκεί που είτε εμείς δεν έχουμε βρει ή όντως δεν υπάρχει αναπλήρωση. Πέρα φυσικά από την εναλλακτική του Χ-Factor  Κέλλυ Καλτσή

 

Την σέξι ανερχόμενη (ή ανερχόμενα σέξι) τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη

 

 Και την ηθοποιό αδελφή της Όλγας, Γωγώ Φαρμάκη

 

Και οι τρεις γέννημα θρέμμα Αγρινίου.

Ενώ επίσης από το Αγρίνιο είναι και η επονομαζόμενη ‘νέα Έλενα Ράπτη’, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Λίνα Χατζή

 

Τέλος, εύφημο μνεία αξίζει και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη από το Ξηρόμερο, γνωστή από το Αξίζω με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.