WOMEN

Γυναίκες που γλείφουν παγωτά

20+1 επώνυμες δροσίζονται και μας θυμίζουν πως το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξουαλικό από το να βλέπεις μια γυναίκα να γλείφει παγωτό. Επειδή όμως το όλο θέαμα είναι τόσο ξεδιάντροπα υπαινικτικό, ελάχιστες είναι εκείνες που δέχονται να φωτογραφηθούν με κάτι τόσο φαλλικό στο χέρι. Αυτές είναι οι καλύτερες.

Ας ξεκινήσουμε από την αφορμή για το όλο θέμα, την εξαίσια Kate Upton που φιλοξενεί το Αμερικάνικο GQ στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε. Και backstage video από την φωτογράφηση έχουμε.

Μια φωτογράφηση που αποδεικνύει ότι το GQ ξέρει πως να πείθει celebrities να φωτογραφηθούν με prop κάτι λιωμένο και κρεμώδες. Case and point, η Ριάνα.

 

 

Ενώ το κοινό εξακολουθεί να απορεί πως έκανε πλύση εγκεφάλου ο σκηνοθέτης του Horrible Bosses στην Jennifer Aniston ώστε να φορέσει ζαρτιέρες και να αρχίσει να γλείφει ότι βρει μπροστά της (μεταξύ των οποίων και μια γρανίτα), στην περιβόητη σκηνή που της χάρισε βραβείο στα φετινά MTV Awards.

 

Εξίσου αναπάντεχη είναι η εμφάνιση στην λίστα της ξενέρωτης Jessica Alba. Και μάλιστα σε poster από την ταινία Good Luck Chuck.

Καθώς επίσης και της Pink, την περίοδο που ήταν ακόμη punk και σέξι.

Αν και, μεταξύ μας, με πείθει περισσότερο η Kate Perry στο California Gurls.

Και φυσικά η Alison Brie του Community, η μοναδική που μπορεί να κάνει οτιδήποτε αθώο βρώμικο με μια ματιά και το αντίστροφο.

 

Η  συνέχεια γράφεται από την βετεράνο του είδους, Carmen Electra, την επώνυμη από την οποία κυκλοφορούν οι περισσότερες φωτό που την δείχνουν να κρατάει κάτι λιωμένο.

 

Ενώ ειδική μνεία οφείλει να γίνει στον Τerry Richardson, τον φωτογράφο που φαίνεται να έχει την μεγαλύτερη εμμονή από όλους με το παγωτό, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφήσεις των κοριτσιών του Gossip Girl και των μοντέλων Natasha Polly και Lindsay.

Κάπου εδώ τελειώνουν οι καθαρόαιμες φωτογραφήσεις επωνύμων και αρχίζουμε να κάνουμε μακροβούτι στα θολά αισθητικά νερά των παπαρατσό-snapshot. Αφού ποστάρουμε φυσικά κάτι τελευταία που μας έχουν μείνει. Όπως την Mandy Moore και την Jwoww του Jersey Shore.

 

H αλήθεια είναι ότι όταν μια γυναίκα ξέρει τι κάνει, δεν έχει σημασία αν ο φωτογράφος είναι ο Helmut Newton ή ο Μπάμπης από τον Κολωνό. Κοιτάξτε για παράδειγμα την αυξητική επίδραση που θα έχουν στην θερμοκρασία του κορμιού σας οι παρακάτω φωτό των Jennifer Lopez και Kim Kardashian.

 

Ενώ η ‘ομάδα έχει και δυνατό πάγκο με τις Allesandra Ambrosio, Sofia Vergara και Annalynne Maccord. Και μάλιστα τόσο δυνατό ώστε δεν συμπεριλάβαμε καν την Eva Longoria που έκανε κάτι ξενέρωτες διαφημίσεις. 

Στα ελληνικά πράγματα η μόνη σχετική φωτογράφηση είναι αυτή της Έλενας Καρποντίνη στο Nitro.

 

Kαι η μόνη πραγματικά σέξι της Σάσας Μπάστα στο Max.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αναφέρουμε το παγωτό της Ζέτας Μακρυπούλιας στο Dancing with the Stars και της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ιδανικός επίλογος μια εικόνα από το Aphrodisiac, το πιο σέξι παγωτατζίδικο του πλανήτη με έδρα την Φλόριντα.

Καθώς επίσης και το υπερ-καυτό βίντεο που δείχνει την ηθοποιό Lyndsy Fonseca να μας δείχνει πως να γλείφουνε ένα παγωτό.