WOMEN

Η make-up artist των πορνοστάρ δείχνει την άσχημη αλήθεια

Πώς είναι τα κορίτσια του πορνό πριν αρχίσει να γράφει η κάμερα; Η Melissa Walsh αποκαλύπτει τις πελάτισσές της.

The Ugly Truth. Ταινία δεν ήταν αυτό; Ε αυτός ο ορισμός ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν την περίπτωση και όχι σε κάποια ρομεντί. Ταιριάζει στην περίπτωση δηλαδή της Melissa Walsh, η οποία είναι μία αρκετά γνωστή make-up artist στις ΗΠΑ. Ειδικεύεται βέβαια και στο βάψιμο των πορνοστάρ για να μπορείς εσύ να βλέπεις τα κορίτσια όμορφα στις ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Τι εννοείς δεν βλέπεις τέτοιες ταινίες;

Κι αφού το είπες το ψέμα σου, ας περάσουμε στο προκείμενο. Στο γεγονός δηλαδή ότι η Melissa, περιχαρής, δημοσιεύει σε Instagram και Twitter φωτογραφίες “πριν και μετά” από διάφορες πορνοστάρ και άλλες ηθοποιούς τις οποίες πιάνει στα δημιουργικά της χέρια.

Οι ίδιες ποζάρουν, η Melissa φωτογραφίζει και η Αμερική ανακαλύπτει ότι τα κορίτσια του πορνό δεν είναι τίποτα από απλά φυσιολογικά κορίτσια (σε μερικές των περιπτώσεων ασχημούλικα) που αν δεν βαφτούν, δύσκολα θα μπορούν να διεγείρουν τον ανδρικό εγκέφαλο.

 

Κατάλαβες τώρα τι εννοούμε ασχημούτσικες με την ηθοποιό Brenda Moreno.

Συνέχισε χωρίς φόβο και πάθος την περιήγηση στην οδυνηρή αλήθεια της άβαφης πορνοστάρ. Η Melissa βάφει πάρα πολλές ηθοποιούς και μοντέλα αλλά εμείς μοιραία εστιάσαμε στις πορνοστάρ.

Mariah Mars

 

Brooklyn Lee

 

Cassandra Nix

 

Alexis Ford

 

Puma Swede

 

Alana Croft

 

Allie Haze

 

Dani Daniels

 

Veruca James

 

Ash Hollywood

Και αυτή εδώ είναι η ίδια η Melissa